- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.241
Söylemem miiiii? yaa çok korkuyorum negatif olacak diye hemen adapte ettim kendimi sanırımHadi inşallah canim hayirlisiyla hamilesindir güzel haberi hemen bizede söyle olurmu :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söylemem miiiii? yaa çok korkuyorum negatif olacak diye hemen adapte ettim kendimi sanırım
Ayni gun ve ertesi gün ustuste olabilir. ..
Ben bu ay ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirdim olmadi...
Bu ay ayni gun ve ertesi gün deniycem bi de...
adetten 14 gün önce yumurtlama günün ama bu durumda tutturman zor görünüyo. ovuluasyon testi alıp hemen test yapmaya başla. biraz geç öğrenebilirsin tabi. bi de kasık ağrılarını ve akıntını takip et. yapışkan yumurta akı gibi sünen bi kıvamı olması lazım.
Nezmaan cikcak kac saat sonra :) insam kanı verdiği an hamile gibi hissediyo kendini inşallah hamilesindir tatlim nekadar gecmisti senin
Gebelik var ken LH hormonu da yükseliyor bayadir araştırıyorum bazı kişiler ovulasyon testi ile öğrenmiş gebeliğin, umarım istediğin gibi olur kan testi doğru sonuç verecektir
19 canım değerim bilemedim ki
arkadaşlar testim henüz gelmedi regl bitti ama ben sanki yumurtluyorum.kasık ağrımda var .ateşte var gibi.adettiğin bittiği gün hemen olurmu
canım 5 üstü hamile oluyo. tebrik ederim:)19 canım değerim bilemedim ki
Yaa internetten araştırmalarıma göre 5 bazı yerlerde de 10 üzeri gebelik yazıyor ama sabretmem gerek bayağı. Ama regl olmadım bu da güzel birşey sanki:)Sinir kac yaziyo tatlm
Yaa internetten araştırmalarıma göre 5 bazı yerlerde de 10 üzeri gebelik yazıyor ama sabretmem gerek bayağı. Ama regl olmadım bu da güzel birşey sanki:)
Teşekkür ederim canım. İsterseniz nasıl değerlendirdiğimi anlatayım. Bi kere 9-10 gün soğan kürü yaptım. Bence bende iltahap vardı çünkü acayip akıntım vardı önceki ay o olmadı bu ay tertemizdim. Eşim de keçiboynuzu pekmezi yedi günde iki üç kaşık falan ne kadar etkili oldu bilmem. Ovulasyon testine gelince ben test yaptığım için sperm kalitesi açısından 3 güne bir devam etmeyi düşünmüştüm. Benim testim 19. gün pozitif oldu. 18. gün ilişki olmuştu. 19. gün saat 14.00 da pozitif görmüştüm eşim nöbetteydi o gelesiye akşam 21.00 oldu o zaman ilişki oldu. o arada 19.00 da testi tekrarladım ben silikleşmişti ama. Ertesi 2 gün başka ilişki olmadı. Ondan sonraki günlerde hemen her gün oldu düne kadar. çocuk için değil ama. bi de ben akşam 9 daki ilişkiden sonra sabaha kadar yattım uyudum duş da almadım.Sabah duş aldım. Öyle işte belki faydası olur size diye yazdımcanım 5 üstü hamile oluyo. tebrik ederim:)
Doktor çıkmıştı canım yaa. Yarın gösterebilcem sonucu. Ben değerime rica minnet ekrandan baktım geldim. İnşallah canım yaa:)test yaptırdıgın yer de sormadın mı? ama bence hamilesin:)
Teşekkür ederim canım. İsterseniz nasıl değerlendirdiğimi anlatayım. Bi kere 9-10 gün soğan kürü yaptım. Bence bende iltahap vardı çünkü acayip akıntım vardı önceki ay o olmadı bu ay tertemizdim. Eşim de keçiboynuzu pekmezi yedi günde iki üç kaşık falan ne kadar etkili oldu bilmem. Ovulasyon testine gelince ben test yaptığım için sperm kalitesi açısından 3 güne bir devam etmeyi düşünmüştüm. Benim testim 19. gün pozitif oldu. 18. gün ilişki olmuştu. 19. gün saat 14.00 da pozitif görmüştüm eşim nöbetteydi o gelesiye akşam 21.00 oldu o zaman ilişki oldu. o arada 19.00 da testi tekrarladım ben silikleşmişti ama. Ertesi 2 gün başka ilişki olmadı. Ondan sonraki günlerde hemen her gün oldu düne kadar. çocuk için değil ama. bi de ben akşam 9 daki ilişkiden sonra sabaha kadar yattım uyudum duş da almadım.Sabah duş aldım. Öyle işte belki faydası olur size diye yazdım
Ben de düşündüm onu muhtemelen 18. gün akşam üstü pozitif olmuştu ben test yapmadığım için anlamadım ya da sıvı tüketiminde bi sıkıntı oldu diycem ama dikkat etmiştim. 19.00 da yaptığım silik değildi ama koyuya göre daha silikti yani silikleşmeye başlamıştı daha da yapmadım zaten test ben.Daha doğrusu yapamadım fırsat olmadıbilgilerin için çok saol canım ama bişey sorucam simdi bu ovulasyon testi pozitif olunca 24-36 saat içinde çatllıcak demek ya şimdi 19. gün saat 14 de pozitif saat 19 da silikleşiyosa o zamanda çatlama olmuş demek.ozaman 18. gün test yaptıgındada koyu cizgi cıkması lazım değilmi?
Yaa internetten araştırmalarıma göre 5 bazı yerlerde de 10 üzeri gebelik yazıyor ama sabretmem gerek bayağı. Ama regl olmadım bu da güzel birşey sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?