Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cok teşekkür ederim cevabın için.
çok heycanlıyım bu ay.umarum tutar.ama çift çizgiyi görüpte tutmayanda var demek.inşallah sende bende bu ay hamile kalırız.

arkadaşlar testim henüz gelmedi regl bitti ama ben sanki yumurtluyorum.kasık ağrımda var .ateşte var gibi.adettiğin bittiği gün hemen olurmu

Umarim hamilesindir ve cok mutlu olursun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes çalışıyor mu arkadaşlar ben bazen acaba çalışmasamiydim diye dusunuyorum 2 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum, evde olsam daha mı rahat olurdum

Canim 19 degerim henüz çok erken ama varsa eğer evet ovulasyon hamilelikte kopkyu cikiyor demek ki

Bende bu konularda baya acemiyim 5 senedir evliyim daha yeni düşünmeye başladık bebis ama çok araştırdım, LH hormonunun arttığı ve hamilelikte de ovulasyon testinin pozitif gibi göründüğünü yazmış cogu kişi ben onların Yalancısın diary ba sultan hayırlı güzel haberler olur insallah

arkadaşlar testim henüz gelmedi regl bitti ama ben sanki yumurtluyorum.kasık ağrımda var .ateşte var gibi.adettiğin bittiği gün hemen olurmu

adetin çok uzun sürdüyse ve bi sonrakikısa aralıkla olcaksa olabilir belki. adetin son günü yumurtlayanlar duymuştum.

canım 5 üstü hamile oluyo. tebrik ederim:)
Teşekkür ederim canım. İsterseniz nasıl değerlendirdiğimi anlatayım. Bi kere 9-10 gün soğan kürü yaptım. Bence bende iltahap vardı çünkü acayip akıntım vardı önceki ay o olmadı bu ay tertemizdim. Eşim de keçiboynuzu pekmezi yedi günde iki üç kaşık falan ne kadar etkili oldu bilmem. Ovulasyon testine gelince ben test yaptığım için sperm kalitesi açısından 3 güne bir devam etmeyi düşünmüştüm. Benim testim 19. gün pozitif oldu. 18. gün ilişki olmuştu. 19. gün saat 14.00 da pozitif görmüştüm eşim nöbetteydi o gelesiye akşam 21.00 oldu o zaman ilişki oldu. o arada 19.00 da testi tekrarladım ben silikleşmişti ama. Ertesi 2 gün başka ilişki olmadı. Ondan sonraki günlerde hemen her gün oldu düne kadar. çocuk için değil ama. bi de ben akşam 9 daki ilişkiden sonra sabaha kadar yattım uyudum duş da almadım.Sabah duş aldım. Öyle işte belki faydası olur size diye yazdım

bilgilerin için çok saol canım ama bişey sorucam simdi bu ovulasyon testi pozitif olunca 24-36 saat içinde çatllıcak demek ya şimdi 19. gün saat 14 de pozitif saat 19 da silikleşiyosa o zamanda çatlama olmuş demek.ozaman 18. gün test yaptıgındada koyu cizgi cıkması lazım değilmi?

Ben de düşündüm onu muhtemelen 18. gün akşam üstü pozitif olmuştu ben test yapmadığım için anlamadım ya da sıvı tüketiminde bi sıkıntı oldu diycem ama dikkat etmiştim. 19.00 da yaptığım silik değildi ama koyuya göre daha silikti yani silikleşmeye başlamıştı daha da yapmadım zaten test ben.Daha doğrusu yapamadım fırsat olmadı

Selam Kızlar,

Bende ilk defa bu ay ovulasyon testine başladım. Tabi ki sizlerin yorumlarıyla :)
Ancak son 3 aydır adet düzenim 38-40-39 gün aralıklarla olduğundan ne zaman olacak kestiremiyorum. sat:17 mayıs.bat hakkında yorum yapamıyorum haliyle Sizce ne zaman ovulasyon olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…