Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Laboquick alabilirsin internette gayet uygun fiyatlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok saollll peki bu ay üçüncü gün bitecek gbi reglim normalde bir hafta sürer ortalama onun için erken mi başlamak lazim peki testee

Sen kanamanin kesildiği gün başla canım

Tamamdır canım ozamn netten gelene kada bı beşli alayım eczaneden bn gec bıter dedım erken bıtıcek gbı cnku😫

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar benim hala test yapmama gerek var mi koyu cizgiyi yakaladim ve siliklesmeye basladi artık

Eklentiler

• $1401370532920.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 315
Kizlar benim hala test yapmama gerek var mi koyu cizgiyi yakaladim ve siliklesmeye basladi artık

Yok tatlim yapma artk 14.gub zaten koyu cikmis 14 ve 15i degerlendirdin demi :)

Yok tatlim yapma artk 14.gub zaten koyu cikmis 14 ve 15i degerlendirdin demi :)

Evet canim bugunude degerlendircez insallah sonra bi kac gun ara verip gun asiri devam edicez

Evet canim bugunude degerlendircez insallah sonra bi kac gun ara verip gun asiri devam edicez

Hadi bakalım hayırlısı inşallah en kisa zmanada gebelik olusur tatlm kac aydir deniyodunuz siz

Canim bu 3. Ayimiz olacak ins bu ay olur valla bu siteden ogrendim ne ogrendiysem herkese cok tesekkürler paylaşımlar için :)

kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin.napıyım ben şimdi

Canim regl gununden baslamana gerek yok. Regl bittikten hemen sonra baslarsin. Ne olur ne olmaz diyorsan. Ama once rahat. Bu stres durumunu bende yasadim hic iyi degil.

adetten 14 gün önce yumurtlama günün ama bu durumda tutturman zor görünüyo. ovuluasyon testi alıp hemen test yapmaya başla. biraz geç öğrenebilirsin tabi. bi de kasık ağrılarını ve akıntını takip et. yapışkan yumurta akı gibi sünen bi kıvamı olması lazım.

Kızlar dün ve bugün yumurta akı kıvamlu akıntım oldu ama miktarı çok az, ovulasyon testi de aşağıdaki gibi. Çizgiler hep silik, belirgin birşey yok? Bu ne demek oluyor?

Kızlar dün ve bugün yumurta akı kıvamlu akıntım oldu ama miktarı çok az, ovulasyon testi de aşağıdaki gibi. Çizgiler hep silik, belirgin birşey yok? Bu ne demek oluyor?

Canim hep ayni saatte yapman lazim bide daha pozitif olmamis test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…