Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyon testi kullanmaya başladın mi? Belki o doğru verecektir diye dusunuyorum

Başladım canım. 5 gün oldu T çizgisi ilk gün yoktu .
Ama 3 gündür silik çıkmaya başladı.Bakalım ne zaman koyulaşacak.

Bende bu ay kullandım yalnız sıvı alma 2 saat öncesinde birde saatlere dikkat et kaçırma ovulasyon unu umarım yakalar sağlıkla sahip olursun bebisine

Bende bu ay kullandım yalnız sıvı alma 2 saat öncesinde birde saatlere dikkat et kaçırma ovulasyon unu umarım yakalar sağlıkla sahip olursun bebisine

Akşam 8 gibi yapmaya çalışıyorum.
Hangi saatler daha doğru olur var mı öyle bir sınır?

İnşaallah canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Sadece gün içinde değişik olabiliyor bu nedenle sabah erken saat tavsiye edilmiyor birde 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmek tavsiye ediliyor. Pazar günü benim LH yüksekti birlikteliğe devam ediyoruz bugün pembe biraz kanama oldu ama doktor arkadaşım normal olduğunu söyledi umarım hakkimizda hayirlisi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geç yapıyorsun canım en güzel saattler öğle ve ikindi arası eğer vaktin varsa öle dene bence...

Kızlar 1 haziranda çift çizgiyi gördüm ovulasyonda 30 mayıs,1haziran yani koyu olduğu gün ve dün oldu bugünde olsa mı ki dün akşam hafif silikleşmişti ne dersiniz??

Kızlar 1 haziranda çift çizgiyi gördüm ovulasyonda 30 mayıs,1haziran yani koyu olduğu gün ve dün oldu bugünde olsa mı ki dün akşam hafif silikleşmişti ne dersiniz??

canım uzmanlar ardarda ıkı gun ılıskının olasılıgı yarıya ındırdıgını soyluyor, yanı sen zaten dün dahıl en yuksek ıhtımallı gunlerde yapmışsın ustune dusenı, bence gerek yok. Bende 13 hazıranda baslıyorum testlere, ınsallah yanıltmaz.

Hangı markayı kullanıyosun canım?

Ben is yerin de yapıyorum çok zor olmuyor:) bence sende halledersin

geç yapıyorsun canım en güzel saattler öğle ve ikindi arası eğer vaktin varsa öle dene bence...

Kızlar hangı markaları kullanıyosunuz? Fark eder mı acaba, su yanıltmaz ya da su net değil diye ayrım var mı bu testlerde:26:

Kızlar hangı markaları kullanıyosunuz? Fark eder mı acaba, su yanıltmaz ya da su net değil diye ayrım var mı bu testlerde:26:

Ben eczaneden aldm canim galenik adli bir test güzel yani ilk defa yaptm 5tane var icinde 25tl

Eklentiler

• $1401799386205.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
Bende laboquick 30 ovulasyon testi 5 gebelik 29 tl ye aldım bir önceki çalıştığım firmada bu test kitlerinin ce işaretini biz vermiştik testleri başarılıydı fiyatıda uygun olunca bunu aldim:)

Tamam inşallah sağol ben surelab kullanıyorum saat dörtte yapıyorum sıvıyı azaltmış oluyorm. Bu markayla ocakta hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu memnun kalınca- fiyatta ucuz 26 tane var yani bir ayda bitmiyor - yeniden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…