Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kaç günde bir adet oluyorsun peki?
Kızlar ugün ovulasyonun 13. günü benim. Gebelik testi yaptım negatif. Muhtemelen yarın adet olcam Yaaa ben nerde yanlış yaptım. testi pozitif görmeden önceki gün ilişki oldu. Ertesi gün 14.00 da testi pozitif gördüm ve o gün o akıntım da oldu. 19.00 da tekrarladım silikleşmişti o gece 21.00 de de ilişki oldu ama ertesi günü değerlendiremedik. Sizce ben nerde hata yaptım. Silikleşmeden önce iki gün oldu silikleşince olmadı ilişki?

Ben de ilk kez bu ay yaptım, deneyimliler bilgi paylaşırsa çok iyi olur

Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim bugün testte sonunda koyulan aynı oranda sanırım bugün yumurtlama günüm peki ilişki düzeni nasıl olmalı bana bilgi verirmisiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim canim arkadaslarimm yumurtam kendiliginden catlamadiki bu sabah atesim yukselmedi. Korkuyordum saatim gelip iliski olmadan kendiliginden catlayacak diye, Su an sabirla 36. Saatimi bekliyorum action icin benim icin dua edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar. bu ay bende ovulasyon testine başladım.ilk defa bugün yaptım 10. günümde yani. hergün saat 3 gibi yapmayı planlıyorum.çift çizgiyide aynı koyulukta görünce nezaman ilişkiye girmem lazım bilgi verirmisiniz?

Ayni gun ve ertesi gün ustuste olabilir. ..
Ben bu ay ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirdim olmadi...
Bu ay ayni gun ve ertesi gün deniycem bi de...

Labo testinin hcg testi. Ayrıca lh testi de yaptım eklemedim buraya ama orda bayağı kopkoyu

Gebelik varken lhta yukseliyomu canm sen bi kan testi ver istersen. Sen gebelik testinin içini açmışsin sanki demi acmadan once yazi varmiydi kimi testte yazi yaziyoya

Gebelik var ken LH hormonu da yükseliyor bayadir araştırıyorum bazı kişiler ovulasyon testi ile öğrenmiş gebeliğin, umarım istediğin gibi olur kan testi doğru sonuç verecektir

Kızlar bir sorum var. Ovuluasyon testinden tam 14 gün sonra regl oluyoruz ya,orda çift çizgi ve akınıtı ile durumu yakalayıp ta 14 gün sonra regl olamayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…