- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.221
Kızlar ugün ovulasyonun 13. günü benim. Gebelik testi yaptım negatif. Muhtemelen yarın adet olcamKaç günde bir adet oluyorsun peki?
Kızlar ugün ovulasyonun 13. günü benim. Gebelik testi yaptım negatif. Muhtemelen yarın adet olcamYaaa ben nerde yanlış yaptım. testi pozitif görmeden önceki gün ilişki oldu. Ertesi gün 14.00 da testi pozitif gördüm ve o gün o akıntım da oldu. 19.00 da tekrarladım silikleşmişti o gece 21.00 de de ilişki oldu ama ertesi günü değerlendiremedik. Sizce ben nerde hata yaptım. Silikleşmeden önce iki gün oldu silikleşince olmadı ilişki?
slm kızlar. bu ay bende ovulasyon testine başladım.ilk defa bugün yaptım 10. günümde yani. hergün saat 3 gibi yapmayı planlıyorum.çift çizgiyide aynı koyulukta görünce nezaman ilişkiye girmem lazım bilgi verirmisiniz?
Belki burda daha bellidirEki Görüntüle 1140713 Kızlar hayalet çizgimi gören var mı lütfen bi bakın?
Belki burda daha bellidir Eki Görüntüle 1140715
Evet canım gebelik. Ovulasyon da yaptım iki çizgi çok yakın birbirine yomurtlama zamanımdaki gibiEvet cok silik var tatlım ne gebelik testimi.bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım gebelik. Ovulasyon da yaptım iki çizgi çok yakın birbirine yomurtlama zamanımdaki gibi
Evet canım gebelik. Ovulasyon da yaptım iki çizgi çok yakın birbirine yomurtlama zamanımdaki gibi
Ala aala tatlım kafam karıştı simdi adetin nekadar gecikti
Gebelik testinin içini acmadan önce ne yaziyodu dıştan tatlım
Labo testinin hcg testi. Ayrıca lh testi de yaptım eklemedim buraya ama orda bayağı kopkoyu
Evet canım hcg yazıyordu.Kan testi verdim sonucu bekliyorumGebelik varken lhta yukseliyomu canm sen bi kan testi ver istersen. Sen gebelik testinin içini açmışsin sanki demi acmadan once yazi varmiydi kimi testte yazi yaziyoya
Evet canım hcg yazıyordu.Kan testi verdim sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?