Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar ovulasyon testlerim geldı bugun 4. gunum. Nasıl olsa fazla fazla var, ben yarından baslıycam her gun yapıcam cızgı belırmeye basladıgında da sabah aksam yapıcam, tabı marıfet degerlendırebılmekte. Rabbım ınsallah vesıle olur bu testlerin yuzumuzu guldurmesıne

adetıme 6 gun var fakat bende asırı derecede kasık agrısı falan var acaba adetıme yakınmı yumurtlamam oluyor hıc boyle olmamıstı bende bugunden sıparısmı etsem

Canım geç yumurtluyosundur belkı, ovulasyon testi yap bence ama yumurtlaman geçmişte olabılır, bence dene, dun sipariş verdim az once geldi

Canım iki çizgi belirginse gün aşırı dene sen yine silikleşince de bırakma, adet donemıne kadar devam et. Maksat çift çizginin çıktıgı zamanı tespit edip boş geçmemek.

mantar tedavisi görüyorum demişsin ne kullanıyorsun banada tek dozluk ilaç verdi dr um ama pek iş görmedi gibi

canım gyno lomexın kullandım, 2 lı fıtıl. Şimdi regl bıtıyor, 2 adet daha kullanıcam, beraberınde sırke ile oturma banyosu yapıcam. Cok onerı aldım, bende onerırım :)

bende onun muhadilini kullandım geçen ay bi kullandım şimdi 2 cisini ama yok geçmedi gibi aklım hep mantarda acaba piskolojiki demeye başladım tabi değil biliyorum ama sirke ile oturma banyosu nasıl olucak azıcık açarmısın çarşamba yumurtlama zamanım benim belki faydası olur.

Canım sirke yi ılık suya dök ve 15 dakıka otur. Sonrasında suya karıştırdığın sırke ıle her gun bir ped yardımıyla genıtal bolgeni sil. Fıtıl ıcını bu da dısını temızlıyormus.

Bu arada ıbrahım saraçoglunun aynısefa bıtkısını kaynatıp suzdugun suya oturma banyosunu da duydum, bunu da deneyecegım yakın zamanda.

anladım canım sağolsın deneyelim bi bakalım inş. faydası olur tamda zamanını buldu şu mantar..

Canım geç yumurtluyosundur belkı, ovulasyon testi yap bence ama yumurtlaman geçmişte olabılır, bence dene, dun sipariş verdim az once geldi

canım bukadar gec olurmukı yumurtlamam yoksa adet sancısımı hıc olmamıstı daha once boyle bel agrım falan bugun en ıyısı alayım ben bunu neolur neolmaz

Canım benım adetten gunler once baslar kasık agrılarım adetımın son gunu bugun hala arara devam edıyor, yanı bunye ıle de ılgılı, uzun suruyor bazen :26:

selam arkadaşlar ben 30 günde bir adet olurum bişiyi merak ettim ben 15.gün test yaptım diğer çizgisi kadar koyu deildi ama koyuydu 16.gün yaptım silikleşt 17.gün yani bugün yine yaptım direk negatif çıktı ben bu işten bişi anlamadım yaaa

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın. ben galenik kullanıyorum çok da memnunum eczaneden alıyorum. adetimin 8. gününden yapmaya başlıyorum.

adetıme 6 gun var fakat bende asırı derecede kasık agrısı falan var acaba adetıme yakınmı yumurtlamam oluyor hıc boyle olmamıstı bende bugunden sıparısmı etsem

tatlım adete 6 gün kala yumurtlama olması mümkün değil kim bilir belkide hamilesindir :) bekle bence adet olunca ister siparişle ister eczaneden gidip alırsın testleri

tatlım kaç yıldır mantarla uğraşıyorum ben mantar psikolojik değil bi defa yerleşince bi daha gitmeyen bi mikrop tek yapmamız gereken çok dikkat etmek ve orayı asla nemli bırakmamak. doktorum bana sirkeli suda oturmamı söylemişti fakat ben onun yerine sirkeyle sildim çok şükür geçti mantarım

canım anlamayacak bişey yok yumurtan demekki ayın 14. de olgunlaşmış 15. de çatlamış çatladıktan sonra silikleşmeye başlar inşallah değerlendirmişsindir o günleri

ah kuzum ah bakma sen öle dediğime ben kızlığımdan beri çekiyorum kronik oldu bende mantarda işte sinirlerim bozuldu artık tamda ovulasyon zamanını buldu sinir şey sirkeyi bende denicem bugün de ne arabilmiyorum eşim evde pazarteside dr gidicem bakalım ne dicek boşuna yumurta büyütücüde içtim ona yanıyorum...

canım hemen neden moralini bozuyosun ki tamam mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyo ama eğer spermler yeterli derecedeyse gebelik ihtimali yinede var şunu unutma rabbim ol desin yeter olmayacak şey yoktur eğer senin kısmetinde bu ay hamilelik varsa enfeksiyon engel olamaz rabbimin ol demesi yeterli. ben sirkeyi peçeteye döküp siliyorum orayı tampon yapıyorum hatta dayanabildiğim kadar tutuyorum üstüne çooooooook canım yanıyo ama yapıyorum yinede çok şükür kurtuldum böylelikle denemeni tavsiye ederim

ay sağol vallah ya tüğlerim diken diken oldu evet rabbim ol dedikten sonra olur ama ne bileyim işte uzun zamandır bu hastalıkla boğuşuyorum rahattım ne güzel ne olması beni deli etti resmen tampon olayından tırsıyıyorum ya adaçayının yağını okudum iyi diye aldım ama korkumdan yapamadım... bide ne kadar dikkat edersen et bünye zayıf oldumu yapcak bişey yok gelip seni yine buluyor bu lanet mantar...

canım anlamayacak bişey yok yumurtan demekki ayın 14. de olgunlaşmış 15. de çatlamış çatladıktan sonra silikleşmeye başlar inşallah değerlendirmişsindir o günleri

ewet canım değerlendim değerlendirmesine fakat çizgi diğeriyle aynı olcak diolarya o sebeble ben daha koyulaşcak die beklerken ertesi gün silikleşmesi ve bugnde direk negatif çıkması kafamı karıştırdı ondan sordum çok teşekkür ederim

kuzum tampon dediysem ta içine sok demedim tampon hareketler yap yani küçük dokunuşlarla vur yani bende senin gibiyim korkudan yapmadım hiç bişey ama en sonunda canıma tak etti kullandım sirkeyi inan böyle bi rahatlama yok akşama kadar kaşıntı denen bişey kalmadı. ayrıca mantara hastalık demiyorum ben sende deme ne hastalıklarla boğuşan insanlar var bak bi sirkeyle halledebiliyosam demekki hastalık değil bu lütfen artık topla kendini de çalışmalara son hız devam et

rica ederim canım karıştırma sen kafanı bak ne güzel değerlendirmişsin önemli olan bu bence bu ay olmazsa bi dahaki ovulasyona 8veya 9unda başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…