- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.341
Kızlar iyi akşamlar. Düzenli olarak ilişki olsa mesela 1 gün var 1 gün yok olsa,gene de ovulasyon testi kullanmak daha mı iyidir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ovulasyon testine guvenme...kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
Canım ovulasyon testinin mantığı o günleri degerlendirmek...
Ama madem gun asiri ilişki olacaksa gerek yok canım. ..
Önümüzdeki ayı degerlendirecez. gün aşırı planlıyorum ama bakalım o zaman ki durumlara. Teşekkür ederim yorumun için :)
Gün aşırı olmasa bile 2 gün arayla olmasına dikkat et...
kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
umarım 1-2 güne bende çizgiyi görürüm. bide mesela bu çizgi gittikçe koyulaşması gerekmiyomu benim hiç bi zaman aynı koyulukta cıkmadı çizgiler ama mesela bi gün biraz koyu sanırım yakında çift çizgiyi görcem diyorum ertesi gün t çizgisi dahada silikleşiyo sonraki gün biraz daha koyu ben anlayamadım bu testi gülen yüzlü olanları daha mı anlaşılır acaba. bu arada eskiden 28 günde bir adet olurken strestenmi ne şuanda 32-35 günde bir oluyorum adet.
Bence gebesin canim baya koyu cikmis insallah bebisin seninledir benimde 4 gunum kaldi bende ovu testi yaptim ama silik cikti bende bebis yok yine galiba(((
♥♥♥♥♥
Canım ovulasyon testine guvenme...
Birak ovulasyonu gebelik testinde bile hata olabiliyor. ..
Suphen varsa al bi erken gebelik testi yap...
Boş yere heveslenme derim ben...
Çünkü gecenlerde bi arkadasa oldu aynisi herkes büyük ihtimal hamilesin dedi ve malesef hamile degildi...
koyuluğu çok güzel ama bencede çok aldanmamak lazım en garantisi 2 gün sonra gebelik testti yap...
Bence var ben daha önce öğrenmiştim bu şekildeydi inşallahhhkızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
arkadaşlar lütfen yardımcı olun banakafam iyice karıştı ....kızlar benim regl tarihlerim hep düzenlidir.fakat geçen ay 16 sında olmam gerekirsen 27 sinde oldum .yani 27 mayısta regl oldum...bi önceki adet günümle bu adet gün arası 43 gün oldu adet siklusunun çok çok uzadı yani.şimdiii gelelim konuya ben bu ay ise 6 haziranda başladı adetim .ve hemen bittiği günden itibaren ne olur ne olmaz die başladım ovülasyon testini yapmaya ve hala çizgi falan yok neredeyse diğer adet günüm geldi...ve kabataslak bir hesaplama yaptım 42-14 :28 oluyor yani bu ayın 28 inde yumurtlayabilirim gibi geliyor oda belkiiii .fakat işin anlamadığım yanıda şudur ki 27-28 gibi benim adet günüm geliyor yani ben adet günümdemi yumurtlıycam ?ee nasıl olucak bu durumda.ya lütfennn açıklayıcı bir şekilde bana bir yardımcı olun lütfen...veya tamam diyelimki adetten iki gün önce yumurtladım hadi diyelim hamile kalma durumum olsa bile yine regl olurum dimi bu ay?
Bence doktora git yumurtlama olmadan adet olmazsın yine gecikecek demekki
kl
ah be canim bu kardesini dualarinizda unutmayin rabbime tevekkül ettim hayirlisi inşallah
benimde bir sorum olucak.bugün 18.günüm ovulasyon testinde hala çift çizgiyi görmedim. sizce normalmi kimler kaçıncı günde gördü? bu arada su olayına harfiyen uyuyorum 3-3 bucuk saat kadar kesinlikle su yada sıvı tüketmiyorum. hergün 11 gibi su en son suyumu içiyorum ve saat 2-3 arası testimi yapıyorum.peki en son 11 de su içtim wc ye arada gitmelimiyim? acaba hatamı yapıyorum yoksa benimki hala çatlamadımı?
Kızlar iyi akşamlar. Düzenli olarak ilişki olsa mesela 1 gün var 1 gün yok olsa,gene de ovulasyon testi kullanmak daha mı iyidir
kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
arkadaşlar lütfen yardımcı olun banakafam iyice karıştı ....kızlar benim regl tarihlerim hep düzenlidir.fakat geçen ay 16 sında olmam gerekirsen 27 sinde oldum .yani 27 mayısta regl oldum...bi önceki adet günümle bu adet gün arası 43 gün oldu adet siklusunun çok çok uzadı yani.şimdiii gelelim konuya ben bu ay ise 6 haziranda başladı adetim .ve hemen bittiği günden itibaren ne olur ne olmaz die başladım ovülasyon testini yapmaya ve hala çizgi falan yok neredeyse diğer adet günüm geldi...ve kabataslak bir hesaplama yaptım 42-14 :28 oluyor yani bu ayın 28 inde yumurtlayabilirim gibi geliyor oda belkiiii .fakat işin anlamadığım yanıda şudur ki 27-28 gibi benim adet günüm geliyor yani ben adet günümdemi yumurtlıycam ?ee nasıl olucak bu durumda.ya lütfennn açıklayıcı bir şekilde bana bir yardımcı olun lütfen...veya tamam diyelimki adetten iki gün önce yumurtladım hadi diyelim hamile kalma durumum olsa bile yine regl olurum dimi bu ay?
canım eğer öyle düzenli ilişkiye giriyosan ovulasyon testi çokta önemli olmaz ama ben şöyle yapıyorum gün aşırı ilişkiye giriyorum ama testide yapıyorum çift çizgiyi görünce iki gün üst üste giriyorum daha çok şansım artsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?