Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar iyi akşamlar. Düzenli olarak ilişki olsa mesela 1 gün var 1 gün yok olsa,gene de ovulasyon testi kullanmak daha mı iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ovulasyon testinin mantığı o günleri degerlendirmek...
Ama madem gun asiri ilişki olacaksa gerek yok canım. ..

kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
Canım ovulasyon testine guvenme...
Birak ovulasyonu gebelik testinde bile hata olabiliyor. ..
Suphen varsa al bi erken gebelik testi yap...
Boş yere heveslenme derim ben...
Çünkü gecenlerde bi arkadasa oldu aynisi herkes büyük ihtimal hamilesin dedi ve malesef hamile degildi...

Canım ovulasyon testinin mantığı o günleri degerlendirmek...
Ama madem gun asiri ilişki olacaksa gerek yok canım. ..

Önümüzdeki ayı degerlendirecez. gün aşırı planlıyorum ama bakalım o zaman ki durumlara. Teşekkür ederim yorumun için :)

Önümüzdeki ayı degerlendirecez. gün aşırı planlıyorum ama bakalım o zaman ki durumlara. Teşekkür ederim yorumun için :)

Gün aşırı olmasa bile 2 gün arayla olmasına dikkat et...

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana kafam iyice karıştı ....kızlar benim regl tarihlerim hep düzenlidir.fakat geçen ay 16 sında olmam gerekirsen 27 sinde oldum .yani 27 mayısta regl oldum...bi önceki adet günümle bu adet gün arası 43 gün oldu adet siklusunun çok çok uzadı yani.şimdiii gelelim konuya ben bu ay ise 6 haziranda başladı adetim .ve hemen bittiği günden itibaren ne olur ne olmaz die başladım ovülasyon testini yapmaya ve hala çizgi falan yok neredeyse diğer adet günüm geldi...ve kabataslak bir hesaplama yaptım 42-14 :28 oluyor yani bu ayın 28 inde yumurtlayabilirim gibi geliyor oda belkiiii .fakat işin anlamadığım yanıda şudur ki 27-28 gibi benim adet günüm geliyor yani ben adet günümdemi yumurtlıycam ?ee nasıl olucak bu durumda.ya lütfennn açıklayıcı bir şekilde bana bir yardımcı olun lütfen...veya tamam diyelimki adetten iki gün önce yumurtladım hadi diyelim hamile kalma durumum olsa bile yine regl olurum dimi bu ay?

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana kafam iyice karıştı ....kızlar benim regl tarihlerim hep düzenlidir.fakat geçen ay 16 sında olmam gerekirsen 27 sinde oldum .yani 27 mayısta regl oldum...bi önceki adet günümle bu adet gün arası 43 gün oldu adet siklusunun çok çok uzadı yani.şimdiii gelelim konuya ben bu ay ise 6 haziranda başladı adetim .ve hemen bittiği günden itibaren ne olur ne olmaz die başladım ovülasyon testini yapmaya ve hala çizgi falan yok neredeyse diğer adet günüm geldi...ve kabataslak bir hesaplama yaptım 42-14 :28 oluyor yani bu ayın 28 inde yumurtlayabilirim gibi geliyor oda belkiiii .fakat işin anlamadığım yanıda şudur ki 27-28 gibi benim adet günüm geliyor yani ben adet günümdemi yumurtlıycam ?ee nasıl olucak bu durumda.ya lütfennn açıklayıcı bir şekilde bana bir yardımcı olun lütfen...veya tamam diyelimki adetten iki gün önce yumurtladım hadi diyelim hamile kalma durumum olsa bile yine regl olurum dimi bu ay?

sizinle aynı durumdayım günlkerdir yapyıorum testi hala ikinci çizgi yok ve adet günümü geldiiii napıcam ben adet günümde yumurtlıycam gibi geliyor

Bence gebesin canim baya koyu cikmis insallah bebisin seninledir benimde 4 gunum kaldi bende ovu testi yaptim ama silik cikti bende bebis yok yine galiba (((

♥♥♥♥♥

inşallah canım ama pek umudum yok benimde. inşallah ikimizde tez zamanda hamiş kalabiliriz

doğru haklısın galiba en iyisi biraz daha beklemek :26:

koyuluğu çok güzel ama bencede çok aldanmamak lazım en garantisi 2 gün sonra gebelik testti yap...

öyle yapıcam artık zaman geçse bir an önce keşke

Kızlar adete altı gün var tekrar mi yumurtlama olacak şimdi

Eklentiler

• $1402295392332.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 32

Bence doktora git yumurtlama olmadan adet olmazsın yine gecikecek demekki

Bence doktora git yumurtlama olmadan adet olmazsın yine gecikecek demekki

test yapıyorum hiçç aynı koyulukta olmadı zaten... dün böyle biraz koyuluk oldu ama dikkate almadım çünkü aynı koyulukta olması gerekiyor yazıyordu prospektüsünde..ertesi gün hiç çizgi çıkmadı zaten.yani adet olmadan önce yumurtlarımmı diorsunuz..hespalıyorum 27 sine yani adet günüme geliyor bu ay yumurtlama günüm napıcam bilmiyorum

canım özellikle kaç günde bir adet oluyosun bu önemli ve testi adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın buda çok önemli

Kızlar iyi akşamlar. Düzenli olarak ilişki olsa mesela 1 gün var 1 gün yok olsa,gene de ovulasyon testi kullanmak daha mı iyidir

canım eğer öyle düzenli ilişkiye giriyosan ovulasyon testi çokta önemli olmaz ama ben şöyle yapıyorum gün aşırı ilişkiye giriyorum ama testide yapıyorum çift çizgiyi görünce iki gün üst üste giriyorum daha çok şansım artsın diye

kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290

canım inşallah hamilesindir ama yinede kesin hamileyim diye umutlanma sonra insan daha çok üzülüyor bence kan testi yaptır sonucuda bize söyle

tatlım öncelikle adetten iki gün önce yumurtlama diye bişey olamaz. sen bi önceki adetinin geç gelmesini falan düşünüp boşuna aklını karıştırma en son adetin ne zaman olduysa ordan devam ediceksin. benimde anlamadığım şu oldu 6haziranda adet oldum diyosun ozaman bugün adetinin 4. günü olmalı bilmiyorum doğru mu anladım

Üst üste olunca spermin kalitesi bozuluyor diyorlar. Gün aşırı ideal olan diyorlar ama ben de bilmiyorum açıkçası. Bu işlerde hiç tecrübem yok daha. Öğreniyorum yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…