- 10 Mart 2014
- 756
- 12
- 118
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.321
haklısın canım tekrardan sağol rabbim nasip etmişse olur zaten nasip etmemişse bahane olur
canim benim allah razi olsun çok zor çok aci günlerdi 4 günde doğum yaptım 5.gün yavrumu toprağa verdmcanım geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın. ben galenik kullanıyorum çok da memnunum eczaneden alıyorum. adetimin 8. gününden yapmaya başlıyorum.
kuzum tampon dediysem ta içine sok demedim tampon hareketler yap yani küçük dokunuşlarla vur yani bende senin gibiyim korkudan yapmadım hiç bişey ama en sonunda canıma tak etti kullandım sirkeyi inan böyle bi rahatlama yok akşama kadar kaşıntı denen bişey kalmadı. ayrıca mantara hastalık demiyorum ben sende deme ne hastalıklarla boğuşan insanlar var bak bi sirkeyle halledebiliyosam demekki hastalık değil bu lütfen artık topla kendini de çalışmalara son hız devam et
tatlım kaç yıldır mantarla uğraşıyorum ben mantar psikolojik değil bi defa yerleşince bi daha gitmeyen bi mikrop tek yapmamız gereken çok dikkat etmek ve orayı asla nemli bırakmamak. doktorum bana sirkeli suda oturmamı söylemişti fakat ben onun yerine sirkeyle sildim çok şükür geçti mantarım
Canlarim bi sorum olacak. ..
Ben 3 haziranda adet oldum ve 5inde bitti...
Dün ovulasyon testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. ..
Bugün tekrar yaptim tek çizgi çıktı. ..
Anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim benim allah razi olsun çok zor çok aci günlerdi 4 günde doğum yaptım 5.gün yavrumu toprağa verdmbencede bu kadar zaman kala yumurtlama olacagini ssnmiyrm ama umitlnmk istemiyorum da kizimdan sonra belki de hastalıktan önceki agrilrdr hic yasamdm bu zamana kadar ama yinede kismet
ay bi tanesin ya :))
elhamdülillah şekerim tabi öle ama 12 yıldır çekince bu hale geliyorsun sirkeyi yaptım öğlen 3 4 gün denicem vallahi allah razı olsun senden beni çok ümitlendirdin...
Canlarim bi sorum olacak. ..
Ben 3 haziranda adet oldum ve 5inde bitti...
Dün ovulasyon testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. ..
Bugün tekrar yaptim tek çizgi çıktı. ..
Anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben ovulasyon testinde çifti yakaladım öncesi sonrası hatta fazlasıyla değerlendirdik. 21 gün progestronada baktırcaktım kanda işten çıkamadım ertesi gün bende bi göğüslerde acıma dolgunluk sinirimin tavan yapması ateşim fazla moralim bozuldu demek tutmadı adet olcam aslında 9 gün var??? Bir de kaşıntı gibi tahriş var pantolondan oldu sanırım sirkeyi yapsam mı mantar değilse zararı olur mu(((
canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyo o yüzden adet zamanın gelmeden oldu veya olmadı diye düşünüp kendini strese sokma boşunapantolon naylonsa eğer muhtemelen terle beraber mantara yol açmıştır yada pişik olmuştur sirkenin hiç zararı yok canım bana doktorum tavsiye etti çünkü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Sağol canım ne kadar sirke koymalıyım..pişik olmuş evet
klcanım geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın. ben galenik kullanıyorum çok da memnunum eczaneden alıyorum. adetimin 8. gününden yapmaya başlıyorum.
ah be canim bu kardesini dualarinizda unutmayin rabbime tevekkül ettim hayirlisi inşallahcanım hiç belli olmaz belkide rabbim ol demiştir ve oluvermiştir bunu biz bilemeyiz acı günlerin geride kaldı şimdi önüne bak yeni bebeğine sakla enerjini inşallah mutlu günler seni bekliyor
pişik olduğundan eminsen eğer sirkeyi yapmaya gerek yok canım kaşıntı falan varmı
benimde bir sorum olucak.bugün 18.günüm ovulasyon testinde hala çift çizgiyi görmedim. sizce normalmi kimler kaçıncı günde gördü? bu arada su olayına harfiyen uyuyorum 3-3 bucuk saat kadar kesinlikle su yada sıvı tüketmiyorum. hergün 11 gibi su en son suyumu içiyorum ve saat 2-3 arası testimi yapıyorum.peki en son 11 de su içtim wc ye arada gitmelimiyim? acaba hatamı yapıyorum yoksa benimki hala çatlamadımı?
Tuvalete gidebilirsin tabiki.. o zaman geç yumurtlayacaksın demekki. Ben ilkkullandığımda 19.gün hala koyu olmayınca kızdım yapmadım ama adetten bir gün önce hamile olduğumu öğrendim kimyasalmış gerçi(( yani çok takılma .. ben bu ay çifti gördüm en azından adet tarihim belli üç dört gün olmazsam hamileyim derim inşallah
kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?