Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın. ben galenik kullanıyorum çok da memnunum eczaneden alıyorum. adetimin 8. gününden yapmaya başlıyorum.
canim benim allah razi olsun çok zor çok aci günlerdi 4 günde doğum yaptım 5.gün yavrumu toprağa verdm bencede bu kadar zaman kala yumurtlama olacagini ssnmiyrm ama umitlnmk istemiyorum da kizimdan sonra belki de hastalıktan önceki agrilrdr hic yasamdm bu zamana kadar ama yinede kismet

ay bi tanesin ya :))
elhamdülillah şekerim tabi öle ama 12 yıldır çekince bu hale geliyorsun sirkeyi yaptım öğlen 3 4 gün denicem vallahi allah razı olsun senden beni çok ümitlendirdin...

Canlarim bi sorum olacak. ..
Ben 3 haziranda adet oldum ve 5inde bitti...
Dün ovulasyon testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. ..
Bugün tekrar yaptim tek çizgi çıktı. ..
Anlamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben ovulasyon testinde çifti yakaladım öncesi sonrası hatta fazlasıyla değerlendirdik. 21 gün progestronada baktırcaktım kanda işten çıkamadım ertesi gün bende bi göğüslerde acıma dolgunluk sinirimin tavan yapması ateşim fazla moralim bozuldu demek tutmadı adet olcam aslında 9 gün var??? Bir de kaşıntı gibi tahriş var pantolondan oldu sanırım sirkeyi yapsam mı mantar değilse zararı olur mu(((

Saatin aynı mıydı bir de su mesela wcye git ondan sonra üç saat sıvını çok az al hatta alma öyle yap daha yumurtlama olmamıştır sen teste devam et bence

canım hiç belli olmaz belkide rabbim ol demiştir ve oluvermiştir bunu biz bilemeyiz acı günlerin geride kaldı şimdi önüne bak yeni bebeğine sakla enerjini inşallah mutlu günler seni bekliyor

ay bi tanesin ya :))
elhamdülillah şekerim tabi öle ama 12 yıldır çekince bu hale geliyorsun sirkeyi yaptım öğlen 3 4 gün denicem vallahi allah razı olsun senden beni çok ümitlendirdin...

ha şöyle kendine gel sirkenin işe yarayacağından eminim zaten bi kullanımda bile akşama kadar rahatlatıyo kaşıntı falan olmuyo

canım tam anlamıyla tek çizgi değildir hafif bi çizgi mutlaka oluşur ama ilk 5dakkada göremezsin onu ancak bi 15dakka sonra görülür çok zor görülür çünkü hormonlar sürekli çalıştığı için tek çizgi olmaz giderek koyulaşır çizgi yumurta olgunlaştıkça sen yapmaya devam et canım

canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyo o yüzden adet zamanın gelmeden oldu veya olmadı diye düşünüp kendini strese sokma boşuna pantolon naylonsa eğer muhtemelen terle beraber mantara yol açmıştır yada pişik olmuştur sirkenin hiç zararı yok canım bana doktorum tavsiye etti çünkü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Sağol canım ne kadar sirke koymalıyım..pişik olmuş evet

canım geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın. ben galenik kullanıyorum çok da memnunum eczaneden alıyorum. adetimin 8. gününden yapmaya başlıyorum.
kl

canım hiç belli olmaz belkide rabbim ol demiştir ve oluvermiştir bunu biz bilemeyiz acı günlerin geride kaldı şimdi önüne bak yeni bebeğine sakla enerjini inşallah mutlu günler seni bekliyor
ah be canim bu kardesini dualarinizda unutmayin rabbime tevekkül ettim hayirlisi inşallah

benimde bir sorum olucak.bugün 18.günüm ovulasyon testinde hala çift çizgiyi görmedim. sizce normalmi kimler kaçıncı günde gördü? bu arada su olayına harfiyen uyuyorum 3-3 bucuk saat kadar kesinlikle su yada sıvı tüketmiyorum. hergün 11 gibi su en son suyumu içiyorum ve saat 2-3 arası testimi yapıyorum.peki en son 11 de su içtim wc ye arada gitmelimiyim? acaba hatamı yapıyorum yoksa benimki hala çatlamadımı?

Tuvalete gidebilirsin tabiki.. o zaman geç yumurtlayacaksın demekki. Ben ilkkullandığımda 19.gün hala koyu olmayınca kızdım yapmadım ama adetten bir gün önce hamile olduğumu öğrendim kimyasalmış gerçi(( yani çok takılma .. ben bu ay çifti gördüm en azından adet tarihim belli üç dört gün olmazsam hamileyim derim inşallah

umarım 1-2 güne bende çizgiyi görürüm. bide mesela bu çizgi gittikçe koyulaşması gerekmiyomu benim hiç bi zaman aynı koyulukta cıkmadı çizgiler ama mesela bi gün biraz koyu sanırım yakında çift çizgiyi görcem diyorum ertesi gün t çizgisi dahada silikleşiyo sonraki gün biraz daha koyu ben anlayamadım bu testi gülen yüzlü olanları daha mı anlaşılır acaba. bu arada eskiden 28 günde bir adet olurken strestenmi ne şuanda 32-35 günde bir oluyorum adet.

Kızlar iyi akşamlar. Düzenli olarak ilişki olsa mesela 1 gün var 1 gün yok olsa,gene de ovulasyon testi kullanmak daha mı iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44:

kızlar benim adetime 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım diğeri kadar çok koyu olmasa da çizgi çıktı acaba hamilelik var mıdır:26::44: Eki Görüntüle 1150290

Bence gebesin canim baya koyu cikmis insallah bebisin seninledir benimde 4 gunum kaldi bende ovu testi yaptim ama silik cikti bende bebis yok yine galiba (((

♥♥♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…