Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar slm aranıza yeni katıldım.bizde bebek istiyoruz geçen ay denedik ilk kez ama yumurtlamaya denk gelmedi olmadı.bu ay ovulasyon teste başladım.ilk iki gün ikinci çizgi yoktu.dünkü testin fotosunu ekledim ama dün ilişki olmadı.acaba dün müydü yumurtlama kaçırdım mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlış yazdım sanırım .yok ben 27 mayısta adet oldum en son işte 3 gün falan sürdü...adet biter bitmezde teste başladım ve hala devam ediyorum teste tık yok.hep t çizgisi boş hafifi koyulaşır gibi oluyor ama yani belli belirsiz olmuyor .yani hesaplama yapıyorum kendimce bu ay sanki 27 si gibi adet olucam ben yumurtlama günümde o güne denk geliyor o yüzden karıştırdım ben .neyi hangi tarihi baz alıyım ben nolur bi yardımcı olun bana
son adet tarihilerim şu keild eolmuştur not aldım hepsini paylaşıyım sizinlede
16 mart
16 nisan
27 mayıs.
42. gün arası oldu diğer adet günüyle

Kızlar lütfen kullananlar cevap yazsın bugünkü testi saat 5 te yapıcam daha zaman var ilk kez kullandım testi silik olduğu için emin olamadım ama ya bugün koyu olmazsa dün kaçırmış mı oluyorum😞

endişe etme canım bu gün ya daha koyu olur yada silikleşir ama bu günü mutlaka değerlendir...

yanlış yazdım sanırım .yok ben 27 mayısta adet oldum en son işte 3 gün falan sürdü...adet biter bitmezde teste başladım ve hala devam ediyorum teste tık yok.hep t çizgisi boş hafifi koyulaşır gibi oluyor ama yani belli belirsiz olmuyor .yani hesaplama yapıyorum kendimce bu ay sanki 27 si gibi adet olucam ben yumurtlama günümde o güne denk geliyor o yüzden karıştırdım ben .neyi hangi tarihi baz alıyım ben nolur bi yardımcı olun bana
son adet tarihilerim şu keild eolmuştur not aldım hepsini paylaşıyım sizinlede
16 mart
16 nisan
27 mayıs.
42. gün arası oldu diğer adet günüyle

Canım yumurtlama testi yapıp çift çizgi yakaladıysan olabilir ama büyümeden çatlamıştır bence bir jinekologa gitmeni tavsiye ederim :teselli:

Osmaniyecim ne sormak istiyorsun yardımcı oluyum :asigim:

keşke iki gün öncesini deneseydim çok çok silikti die denemedim. reçetede öyle yazıyordu t ve c aynı koyulukta olucakkkk die bende dikkate almadım.silikti t çünkü c ye göre.acaba olurmu yada

Kizlar benim 7.gunum bugun. Ovulasyon testim dun silik cikmisti devam ediyorum.
Ama bizim gunasiri deneme firsatimiz olmuyo ne yazikki. Bu yuzden ovulasyon testim cift koyu cizgi ciktiginda yumurtlamam ne zaman olucak anlamina gelir? Yardimlarinizi rica ediyorum kullananlar tutturanlar yazabilir mi

canım inşallah hamilesindir ama yinede kesin hamileyim diye umutlanma sonra insan daha çok üzülüyor bence kan testi yaptır sonucuda bize söyle

yok umutlanamıyorum zaten artık:105: eğer iki gün sonra gebelik testinde çıkarsa kanda da yaptırırm inşallah sonucu paylaşırım

Bence var ben daha önce öğrenmiştim bu şekildeydi inşallahhh
ağzından bal damlıyor inşallah vardır ama ikisi de tam aynı koyulukta olmadığı için pek heveslenemiyorum.

endişe etme canım bu gün ya daha koyu olur yada silikleşir ama bu günü mutlaka değerlendir...

Teşekkür ederim tatlım cevabın için yaa bugünü değerlendiricem inşallah.eğer silikleşirse demek ki dündü yumurtlama değilse hala şansım yüksek inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana kafam iyice karıştı ....kızlar benim regl tarihlerim hep düzenlidir.fakat geçen ay 16 sında olmam gerekirsen 27 sinde oldum .yani 27 mayısta regl oldum...bi önceki adet günümle bu adet gün arası 43 gün oldu adet siklusunun çok çok uzadı yani.şimdiii gelelim konuya ben bu ay ise 6 haziranda başladım ovülasyona .ve hemen bittiği günden itibaren ne olur ne olmaz die başladım ovülasyon testini yapmaya ve hala çizgi falan yok neredeyse diğer adet günüm geldi...ve kabataslak bir hesaplama yaptım 42-14 :28 oluyor yani bu ayın 28 inde yumurtlayabilirim gibi geliyor oda belkiiii .fakat işin anlamadığım yanıda şudur ki 27-28 gibi benim adet günüm geliyor yani ben adet günümdemi yumurtlıycam ?ee nasıl olucak bu durumda.ya lütfennn açıklayıcı bir şekilde bana bir yardımcı olun lütfen...veya tamam diyelimki adetten iki gün önce yumurtladım hadi diyelim hamile kalma durumum olsa bile yine regl olurum dimi bu ay?

nolur bi yardım edin adetle yumurtlama olurmu

Koyu cizgiden sonra gun asiri siliklestiginde de birakmamayi oneriyolar cnm degerlendir mutlaka

Laboquick alabilirsin internette gayet uygun fiyatlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canııım bn yeni oldugum için bulamadım burayı yaaa cok sukur buldum testede basladım 14. Gun bgün birazdan yapıp koyucam ama bu laboquıcde tam koyulaşıyor mu aynı renk olck dimi ama yumurta akı akıntım geldi cuma gunüü 😖😜

Evet canım yumurtlama olur döllenmez ise on dört gün sonra adetle atılır. Yumurtlama yoksa progestron rahmi kalınlaştırır çok kalınlaşınca adet başlar ama 40 günü buluyor öyle olması en azından bende öyle olmuştu. Birde diğer güne göre koyulaşması yumurtan belki küçük oldu??? Birde bekleyin 8 dkda çıkıyor sonuç.atmayın ben gün gün koydum gebelik gibi değil bu testler ilk beş dk değil

Bende laboquıck kullanıyorum ılk defa. Bakalım hala silik, 13. gunden sonra umutluyum, 2 çizginin de aynı koyulukta olması yumurtlamanın yaklaştıgını ertesinde sılıkleşme oldugunda gerçekleştiğini gösterır dıyorlar, inşallah fırsat olur ve degerlendırırız ya..

Valla sen çok karıştırmışsın canım 27 den saycaksın bugün 9 haziran yani daha 13.günün dolayısı ile daha erken zaten çift çizgi için.30 günde bir oluyorsun normalde gecikeni karıştırma senin 16.gün çifti görmen lazım yani 12,13,14 haziranda yumurtlarsın niye öbür adetim geldi diyorsunki haziranın 27 sinde olcaksın adet böyle stres yaparsan olmaz amaaaa :)))

Ayrıca nerden biliyorsun 27sinde yumurtlayacağını ya anlamadım seni ben ayın 9u bugün???

ayy ozaman yumurtlarım dimi ayy inşş korkuyorum adet günümde yumurtlarsam die bide tereddütte kaldım itşe dün böle silikte olsun çizgi çıktı ama aynı koyulukta dğeil die bişey olmadı ben devam ediyim ozaman testi yapmaya dimi ay biraz olsun içim rahatladı vallaaa çok sağolun herkeseeeeee bilgi veren herkese teşekkür ederim:)

Arkadaşlar merhaba, bende ilk defa bu ay kullanıyorum , iki gündür koyu çıkıyor, sizce yumurtlamış mı oluyorum şimdi

Benımki nerdeyse aynı bgünden baslayarak hergun ilişki dusundum ama bılemedım canm bazıları koyuyup sılıkleestıgı gun daha ıyı demiş ama bılemedım bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…