Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ov da pozitifi hangi gün gördün yani en koyu çizgiyi. sende benim gibi 3 gün görmüştün dimi. ayın kaçıydı hatırlıyormusun canım

ıronik öyle vallahi canımmm...
edacımmmm evet 3 gün görmüştüm. 18-19-20ağustosta görmüştüm.
kızlar bu arada benim pc gene kafayı yedi muhtemelen tamire gidicek yine. gelemezsem merak etmeyin

üzüldüm canım ama durmak yok tam gaz yolumuza devam inşallah bir dahaki sefere sevincten havalara ucarız :1hug:

İronik öyle vallahi canımmm...
edacımmmm evet 3 gün görmüştüm. 18-19-20ağustosta görmüştüm.
kızlar bu arada benim pc gene kafayı yedi muhtemelen tamire gidicek yine. gelemezsem merak etmeyin

canım benimde aynen öyle oldu. 2. günü akşam yumurtladığımı hissettim. sende muhtemelen 19 unda yumurtladın ve 14 gün sonrada regli geldi. en azından artık tam gününü tespit edebiliyoruz bunu bilmekte birşey. bu birazda tecrübe oldu bize bi dahakinde tuttururuz inşallah. opuyorumnanaktan

arkadaslar benimde agdet olacagımda bacaklarım agrımaya baslar agrılarım geldi bugun yarın olurum gibi geliyo göül olmak istemiyor ama insaal olmam:)

yok kittycim üzülmedimm biliyordum zaten bu ay olmadıgını,insan hissediyor kaydirigubbakcemile3 ezana 5dk kala gelmesine uzuldum orucum gittiiii kaydirigubbakcemile3 napalim artık sağlık olsun,deneyecez. Yalnız eşimin de içine doğmuş gibi 5dk oncesi demiştiki, senin regl ne zaman gelicek. Gelirse sorarım sana,o kadar bıçak altına yattım,o kadar evde calısıp dısarıda da calıstım dedi üstüne kuruttun beniii dediiii kaydirigubbakcemile3 ve 5dk sonra geLdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım aynen öyle oldu zaten 19ağustosta ki ov.testinde diğerlerine gore daha da kırmızıydı kıpkırmızıydı ve demiştim size,cok agrım var kasıklarım cok agrıyor diye.ılişki sırasında da ölüyorum sanmıştım ama tutmadı. dedigin gibi tecrübe oluyor yaşayalım bakalım. zamanı degil demek ki simdi rabbim istemedi. Hayırlısı artık ekim ayına sarktı umutlarımız
kaydirigubbakcemile3
hande naptı acaba ? pedimi taktım bekliyorum demişti kaydirigubbakcemile3 hazırlıklıydı. ben hazırlıksız yakalandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
secil canım hayırlısı olsun,baksana patır patır dökülüyoruz kırmızı kartı yiyip ))

ßu arada bu otomatikk hesaplayıcılardan hesapladıgımda hep silküsüm 31gün suruyordu.Şimdi 29gün cıkıyor.
3Eylül
6Ağustos
8Temmuz.

01.10da gelicek diyor bir sonraki kanama, ov.günlerine de 12-09/17-09 diyor kaydirigubbakcemile3
15tane ov.testim kalmıs,bitsin mavilerden alıcam bende kaydirigubbakcemile3
neyse canlarım opuyorum sizleri. uyuyim karnım cok agrıyor,ilac ictim.ılaclarla durabiliyorum yoksa bu adet sancılarım benim cok agır oluyor. Aksi gibi iftara da misafirlerim var allah yardımcım olsun. hepinizi optumm.

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartı ßekLemede
3.Aica- kırmızı kartlı
4.İronik - kırmızı kart
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede sanırım bilgim yok .
6.Scuba - kırmızı kart
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kart
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
12. SeciL_ipek - kırmızı kartı beklemede.
13- Sblkbsr- kırmızı kart.

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79
2- esrtml
3- christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3
11-nurcan3368
12-Gulay30
13-Psilokum

günaydınlar hepinize buarada aynen kızlar kırmızı kart beklemedeyimmmmmm bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam romatizma ağrısı gibi bu demek oluyorki az kaldı oyun dışı olucam neyse bekleyip görücez:)

günaydın bacılarrr.

pedimi takmış bekliyordum ben kırmızı kartı ya, sabah saat 4 de geldi kendileri... 4 den beri kusmaktan ve karın ağrısın bitap düştüm. ancak şimdi biraz sökülmeye başladım. işe de yeni gelebildim zaten... üzüldün mü derseniz ağrımdan mı üzüntümden mi bilmiyorum ama ağladım biraz. çünkü eşim dün akşam yatarken bebeğim diye karnımı öpmüştü (.. biliyorduk aslında söylemiştim bu ay yok diye ama içinden öyle gelmiş. eşim üzülmedim daha çok yeniyiz dedi ama bilmiyorum işte...

ayçam sen de kırmızı kartı yemişsin canım (( bu ay gülaycım ve psicimden başka hiçbirimize kısmet diilmiş demek ki.. inşallah önümüzdeki ayda da en az 2-3 hamiş çıkarırız topicimizden kaydirigubbakcemile3

bu arada hemen mavi testlerimden sipariş vericem ben. bu morları istemiyorum moralimi bozdu. mor isteyen arkadaşım varsa özelden adresini göndersin testleri ona yollayabilirim. bana uymadı çünkü. edacım sen morları seviyorsun senin lh ne uygun istersen sana göndereyim 26-28 tane kadar var elimde ziyan olmasın canım...

günaydın kızlarrrrrr
bravo hande çağıra çağıra getirttin walla neyse artık önümüzdeki ayda beraberiz, ben dün satıcıya mesaj attım oda bana yarın elinizde olur demiş, bekliyorum testlerimi bende haftasonu reglim bitiyor çünkü hemde merak ediyorum hangi gün yakalıycam diye laelaelaelaelae

canım günaydın :)

kıs çağıra çağıra getirdiysem o zaman bu ay kış kış gelme diye diye getirtmicem ve hamile kalıcam hadi bakalım :))))))))) şimdiden başlıyorum kısmetse önümüzdeki ay hamileyim 40 kere söylesem olur mu acep :))))))))))))

canım meraklanma geç kalmazsın. pazartesi yapmaya başlasan da olur bence canım kaydirigubbakcemile3

Emeklerin boşa gitmemiş canım. Gözün aydın. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.Darısı başımıza.

hadi bakalım beraber demeye başlayalım ozaman kırkı tamamlayalım :))
geç kalmam biliyorum pazartesi yapmam gereken gün bile değil ayın 10 u gibi başlamam lazım ama ilk defa kullanıcam ya merak işte aslında hemen olucağını bilsem eylülü atlayıp ekim de hamile kalmak istiyorum olursa doğum temmuzda olsun diye, banada bak tutturdumda doğum ayınıda kendim seçiyom -tatlicadiarzu-

:))) Allah gönlüne göre versin canım. keşke elimizde olsa da istediğimiz anda hamile kalabilsek. Rabbim çok bekletmesin inşallah diyorum da başka bişi demiyorum :)

Günaydın kızlar.
ay bumera sendemi bacımmm kaydirigubbakcemile3 hepimiz dokuluyoz patır patır kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun üzülmeyin calısalım durmak yok )
Hande cnm sen demistin ztn pedimi taktım bekkliyorum diye bak gelmiş kendileri, biraz bekletmiş ama olsun. testleri beraber yapmaya baslıcaz cok guzel ya ağlamak ta neyms lmaz:
morlar bana da iyi geldi ama size niye oyle yaptı bu morlar ben anlamadım valla, bende mavilerden alcam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gönlüne göre versin rabbim. Belkide oluverir dedigin gibi şekerim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…