- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.261
Kızlar selam. Kırmızı kart gördüm az önce sinir oldum.Orucum gitti,5dk vardı ezan okunmasına gittiiiiiiiii, bebisten ziyade orucumun bozumasına sinir oldum mafoldumben
hayırlısı bakalım onumuzdeki maclara bakıcaz artık6eylül de bekliyordum 3eylülde oldum niye böyle oldu anlamadım.
rica ederim.. ne yaptım kiibuyrunnnnnnnnnteşekkür ederim canım...
Kızlar selam. Kırmızı kart gördüm az önce sinir oldum.Orucum gitti,5dk vardı ezan okunmasına gittiiiiiiiii, bebisten ziyade orucumun bozumasına sinir oldum mafoldumben
hayırlısı bakalım onumuzdeki maclara bakıcaz artık6eylül de bekliyordum 3eylülde oldum niye böyle oldu anlamadım.
İronik öyle vallahi canımmm...
edacımmmm evet 3 gün görmüştüm. 18-19-20ağustosta görmüştüm.
kızlar bu arada benim pc gene kafayı yedi muhtemelen tamire gidicek yine. gelemezsem merak etmeyin
canım benimde aynen öyle oldu. 2. günü akşam yumurtladığımı hissettim. sende muhtemelen 19 unda yumurtladın ve 14 gün sonrada regli geldi. en azından artık tam gününü tespit edebiliyoruz bunu bilmekte birşey. bu birazda tecrübe oldu bize bi dahakinde tuttururuz inşallah. opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrr
bravo hande çağıra çağıra getirttin walla neyse artık önümüzdeki ayda beraberiz, ben dün satıcıya mesaj attım oda bana yarın elinizde olur demiş, bekliyorum testlerimi bende haftasonu reglim bitiyor çünkü hemde merak ediyorum hangi gün yakalıycam diye laelaelaelaelae
kıssslar günaydın,
müjdeli haberim var, dün 2 tane gebelik testi yaptım.İkisi de pozitif.sevincimi anlatamam.
darısı sizlerin başına.
aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.
dediğim gibi bizim 3. ayımızdı.ilk ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde her gün birlikte olduk.2. ay muhtemel yumurtlama tarihlerinde gün aşırı denedik.olmayınca ben umutsuzluğa kapılmıştırm.3 ayda ise sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri birlikte olduk.düşünebiliyo musunuz sadce 3 gün.eşime haberi telefonla verdim.hafta sonu yanıma geliyo.
inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi.kısslar o kadar çok dua edeceğim ki sizlere allah isteyen herkesin kucağına bebişleri koysun...
hadi bakalım beraber demeye başlayalım ozaman kırkı tamamlayalım :))
geç kalmam biliyorum pazartesi yapmam gereken gün bile değil ayın 10 u gibi başlamam lazım ama ilk defa kullanıcam ya merak işte aslında hemen olucağını bilsem eylülü atlayıp ekim de hamile kalmak istiyorum olursa doğum temmuzda olsun diye, banada bak tutturdumda doğum ayınıda kendim seçiyom -tatlicadiarzu-
hadi bakalım beraber demeye başlayalım ozaman kırkı tamamlayalım :))
geç kalmam biliyorum pazartesi yapmam gereken gün bile değil ayın 10 u gibi başlamam lazım ama ilk defa kullanıcam ya merak işte aslında hemen olucağını bilsem eylülü atlayıp ekim de hamile kalmak istiyorum olursa doğum temmuzda olsun diye, banada bak tutturdumda doğum ayınıda kendim seçiyom -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?