- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.281
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gönlüne göre versin rabbim. Belkide oluverir dedigin gibi şekerim kaydirigubbakcemile3
testlerim geldiiii 30 ovulasyon + 12 gebelik inşallah uğurlu gelirler bana :içelim:
ayçaaam hoşgeldin canım.
kartı yemekle kalmadım yani süründürdü beni. şu an bacaklarım beni taşımıyor o derece halsizim uykusuzluktan ve habire çıkarmaktan. biraz daha iyiyim şimdi. bir iki lokma bişi yedim adaçayı içtim ağrım geçti, bulantım azaldı da kendime geldim.
morlardan istersen yollarım canım sana kargoyla. yarısını da eda isterse ona yollarım. valla ben mavilerime devam edicem. aynı koyulukta olmasa da sürekli çift çizgim vardı mavilerde en azından :))))))
bu arada hemen mavi testlerimden sipariş vericem ben. bu morları istemiyorum moralimi bozdu. mor isteyen arkadaşım varsa özelden adresini göndersin testleri ona yollayabilirim. bana uymadı çünkü. edacım sen morları seviyorsun senin lh ne uygun istersen sana göndereyim 26-28 tane kadar var elimde ziyan olmasın canım...
testlerim geldiiii 30 ovulasyon + 12 gebelik inşallah uğurlu gelirler bana :içelim:
ay ne bilim napcam bir senemi sürcek acaba hamile kalmam :bbo: ben ucuz olsun diye 30 luk testten istedim ondada 12 tane hamilelik testi varmış işte ayyy inşalla hepsini kullanmak nasip olmaz(((
acaba aynı adamamı denk geliyoruzdur siparişlerimizde, adamda ulen nasu kadın bunlar bi beceremediler diyodur kaydirigubbakcemile3
ay ne bilim napcam bir senemi sürcek acaba hamile kalmam :bbo: ben ucuz olsun diye 30 luk testten istedim ondada 12 tane hamilelik testi varmış işte ayyy inşalla hepsini kullanmak nasip olmaz(((
acaba aynı adamamı denk geliyoruzdur siparişlerimizde, adamda ulen nasu kadın bunlar bi beceremediler diyodur kaydirigubbakcemile3
hahahah kız allah iyilini versin koptum)))))))))))
neo die bi adamdan almıstım ben rumuzu oleydigelmedi diye adama zırt pırt mail atmıstım haha
sibel sen mavilerden mi aldın morlardan mı
ay ne bilim kıslar duamı ediyodur, gülüyomudur, ama adamın düşünebileceği şeyleri düşününce fena oldum :kedi: satıcılar bizi takip etmeye aramaya başlarlarmış, noldu bacım tamammı devammı göndereyimmi bi 30 luk paket daha vs.. :roflol: o yüzden kırmızılar bitince tam gaz ileriiii
ay ne bilim kıslar duamı ediyodur, gülüyomudur, ama adamın düşünebileceği şeyleri düşününce fena oldum :kedi: satıcılar bizi takip etmeye aramaya başlarlarmış, noldu bacım tamammı devammı göndereyimmi bi 30 luk paket daha vs.. :roflol: o yüzden kırmızılar bitince tam gaz ileriiii
bende serkan2860 diye birine denk gelmişim, bende mesaj attım dün handenin gazıyla nezaman göndercen diye adamda demiştir heralde kocasının başında bekliyo kadın :kedi:
ben mavilerden aldım cnm handecim ölee tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?