Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı
3.Aica- kırmızı kartlı
4.ıronik - kırmızı kart
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede sanırım bilgim yok .
6.Scuba - kırmızı kart
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kart
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
12. SeciL_ipek - kırmızı kartı beklemede.
13- Sblkbsr- kırmızı kart.

HAMıŞLERıMıZZZ

1- ozg79
2- esrtml
3- christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3
11-nurcan3368
12-Gulay30
13-Psilokum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gönlüne göre versin rabbim. Belkide oluverir dedigin gibi şekerim kaydirigubbakcemile3

günaydın bacım,, ayol ben kendimi süper kahraman zannediyom cnm keşke olsa ama nerdeee yengeç burcu yapacamya oyüzden eylülde beni saymayın kıslar ekimde görüşürüz nadasa bırakıyom kendimi naniknanik

ayçaaam hoşgeldin canım.

kartı yemekle kalmadım yani süründürdü beni. şu an bacaklarım beni taşımıyor o derece halsizim uykusuzluktan ve habire çıkarmaktan. biraz daha iyiyim şimdi. bir iki lokma bişi yedim adaçayı içtim ağrım geçti, bulantım azaldı da kendime geldim.

morlardan istersen yollarım canım sana kargoyla. yarısını da eda isterse ona yollarım. valla ben mavilerime devam edicem. aynı koyulukta olmasa da sürekli çift çizgim vardı mavilerde en azından :))))))

tahmin edebiliyorum bende 2tane agrı kesiciyle ayakta durabilyorum.
cnm bende var ztn 15tane bana yeter bu ayda.Mavilerden alıcam ben onu merak ettim kaydirigubbakcemile3 evet onlarda çift çizgi vardı ilginc anlamadım vallahi neden öyle bi yamuk yaptı size bu morlar kaydirigubbakcemile3 bende dikkat ettimde 2aydır regl olmadan once benimde migdem bulanıyor,dünde aşırı bulanıyordu ardından hasta oluverdimmm kaydirigubbakcemile3
peşpeşe yedik kırmızı kartları hadi bakalım peşpeşede hamiş kalıveririz insallah :1hug:
benim pc de kafayı yedi ya ne zorluklarla geliyorum yanınıza temmuzda servise göndermiştik ekranı falan değişmiş,tekrar yukleme yapmıslar meger 1aylık vista yuklemişler. Simdi acılmıyor pc korsanlıga kurban olabilirsiniz diyor kaydirigubbakcemile3 vistadan xpye cevirttiricem de ne zaman bilmiyorum sadece webi acıyor. Masa ustunu falan goremiyorum kaydirigubbakcemile3 yarın vericem yapsınlar herseyimde gidicek..

canım ben bu ay öylesine 1-2 tane yaparım anca bende yeni sipariş vermiştim biliyorsun. ilginç ben regli olduğum halde bende silik çizgi hala çıkıyor. bende kimya falan kalmadı lh uçmuş gidiyor allah sonumu hayretsin ne diyim. sipariş vermemiş elinde bitmek üzere olan bi arkadaşa yollarsan daha çok iş görür diye düşünüyorum canım. kimse istemezse bana yollarsın opuyorumnanaktan

testlerim geldiiii 30 ovulasyon + 12 gebelik inşallah uğurlu gelirler bana :içelim:

insallah ugurlu gelir canım testlerin :1hug:
benimde bu ay işte ilk kullanısımdı,bakalım tutturcaz mutlaka ya bi gün mutlaka kaydirigubbakcemile3
kıs 12adet gebelik testni napacan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamı biz zengin ettik kıslar ya :teytey:

ay ne bilim napcam bir senemi sürcek acaba hamile kalmam :bbo: ben ucuz olsun diye 30 luk testten istedim ondada 12 tane hamilelik testi varmış işte ayyy inşalla hepsini kullanmak nasip olmaz (((
acaba aynı adamamı denk geliyoruzdur siparişlerimizde, adamda ulen nasu kadın bunlar bi beceremediler diyodur kaydirigubbakcemile3

edacım valla canım kim istersen söylesin bana morlardan 26 ya da 28 tane falan var bende isteyene seve seve yollarım. lh vücudumuzda her zaman var bence ama yumurtlama öncesi pik yapıyor. ben bunu ancak böyle açıklayabiliyorum :uhm:

ayçacım inşallah canım inşallah. hepimiz peşpeşe hamile kalıverelim inşallah. :Saruboceq: ağrım geçti çok şükür ama korkunç halsizim, bacaklarım tutmuyor öyle diyim. bir de başım ağırmaya başladı ama sabaha göre çok çok iyiyim. inşallah önümüzdeki ay hamile kalırız hepimiz canım :1hug:

bu arada ilan vereyim buraya büyük harflerle :)

ARKADAŞLAR İSTEYEN OLURSA ELİMDE 26 ADET CORETESTS OVULASYON TESTİ VAR. BEN KULLANMIYORUM, İHTİYACI OLAN VARSA (TABİKİ ÜCRET İSTEMİYORUM ASLA... ZİYAN OLMASIN HEM DE ALANA FAYDA OLSUN) YOLLAMAK İSTERİM.

ayyy sibelcim çok güldüm kıssss beceriksiz kadınlar klubü mü olduk bacııım ahahaha :tomato: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey. kız adam kalamasınlar diye dua ediyor olmasın bak ekmek parası deyip sırnaşık şeysırnaşık şey

hahahah kız allah iyilini versin koptum )))))))))))
neo die bi adamdan almıstım ben rumuzu oleydi gelmedi diye adama zırt pırt mail atmıstım haha
sibel sen mavilerden mi aldın morlardan mı

ay ne bilim kıslar duamı ediyodur, gülüyomudur, ama adamın düşünebileceği şeyleri düşününce fena oldum :kedi: satıcılar bizi takip etmeye aramaya başlarlarmış, noldu bacım tamammı devammı göndereyimmi bi 30 luk paket daha vs.. :roflol: o yüzden kırmızılar bitince tam gaz ileriiii

hahahah kız allah iyilini versin koptum )))))))))))
neo die bi adamdan almıstım ben rumuzu oleydi gelmedi diye adama zırt pırt mail atmıstım haha
sibel sen mavilerden mi aldın morlardan mı

bende serkan2860 diye birine denk gelmişim, bende mesaj attım dün handenin gazıyla nezaman göndercen diye adamda demiştir heralde kocasının başında bekliyo kadın :kedi:
ben mavilerden aldım cnm handecim ölee tavsiye etti

demekk ki satıcılar farklı. Morları neo diye birisi satıyor. Mavileri de o dedigin adam kaydirigubbakcemile3
zaten morlar ankaradan geliyor, az once baktım da sizin maviler de istanbul yazıyordu. 16lık vardı sadece 16adet ov.testi yazıodu cok degildi bendeonusorcaktım size. daha cok olanı yokmu diye.

anaa bak ben bunu hiç düşünmemiştim adamlar toplu duaya falan çıkıyor olmasın bak şimdi :uhm:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey elimizde idrar kabı kocişleri bağlamışız bekliyoruz sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ne güldüm yaaa

ben 30 luk aldım işte + 12 de gebeliği var 30 lira, 16 lık olanda kargo dahil 20 lira yani aynı paraya geliyo bişey farketmiyo cnm acilse al bundan ama değilse bekle bikaç gün çok olanlardanda koyarlar satışa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…