- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.301
bu arada ilan vereyim buraya büyük harflerle :)
ARKADAŞLAR İSTEYEN OLURSA ELİMDE 26 ADET CORETESTS OVULASYON TESTİ VAR. BEN KULLANMIYORUM, İHTİYACI OLAN VARSA (TABİKİ ÜCRET İSTEMİYORUM ASLA... ZİYAN OLMASIN HEM DE ALANA FAYDA OLSUN) YOLLAMAK İSTERİM.
bende serkan2860 diye birine denk gelmişim, bende mesaj attım dün handenin gazıyla nezaman göndercen diye adamda demiştir heralde kocasının başında bekliyo kadın :kedi:
ben mavilerden aldım cnm handecim ölee tavsiye etti
hayırdır canım. hamilemisin yoksa, niye yolluyosun testleri başkasına?
canlar yazdıkalrınızı okuyorum. ben ilk ay moe kullanmıştım. coretests. ve 12.gün yumurtladığımı tespit etmiştim. ondan sonraki ay kullanamadım hiç bişey, misafir vardı o günlerde. ama aynı 12. gün akıntım olmuştu. geçtiğimiz ay da yurtdışı sitesinden preseed almıştım, onun yanında one step markalı test geldi onlar da mavi renkli dışı. aynı sonucu onlarda da aldım. aynı 12.gün oldu yine.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey elimizde idrar kabı kocişleri bağlamışız bekliyoruz sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ne güldüm yaaa
slm kızlar gelir gelmez güldürdünüz beni scuba kız seninki neyse 1ay rahat kalıcak desenekaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey elimizde idrar kabı kocişleri bağlamışız bekliyoruz sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey ne güldüm yaaa
akşam kocişler gelince idarar kabı ve test fırlatılarak adamların üstüne atlayan kadınlar grubu Şeniz bizim kocişler bu durumda artık akannehir
:roflol:
merhaba kızlar ben adetimi 28 günde bir olurum yani her ay aynı tarihte ,şimdi benim yumurtlamam 14. günmü oluyor beni bilgilendirirmisiniz
ay canım ben de çok güldüm. canım bebek niyetine girmeden önce genel bir kontrol için gittin mi canım?acaba yumurtlama problemin mi var?yoksa 4 saat su içmeme olayı var ya test yapmadan önce, ona mı dikkat etmeden yaptın testleri?
canım ben mavi testlerde gördüm çizgileri çok şükür (gerçi birbirine çok yakındı ama eşit değildi o da su içmeme ve idrar tutmamaya bağlı sanırım) . zaten çizgileri gördükten tam 15 gün sonra da regl oldum. mor testlerde ise hiç 2. çizgiyi göremedim. ki aynı gün hem mor hem de mavi yapmıştım, mavide çıktı morda hiç çıkmadı.
bi taraftan mutfkta yemek yapıyom bi taraftan size bakmayıda ihmal etmiyom koptum burada ya :))))))))))
dikkat ettim cunku az az koymuslar satısa morlardan almıstım ben 32adet 6adet gebelik. almısken cok alırım canım cok cok kullanırım :)) morlardan var 15tane yeter snrm cok satısa girince alıyım bende
lsiteden cıkarrın beni kızlar kırmızı kartı gördüm demistimde belirtilerim hep var diye aman tanrım gün saya saya bi hsl ooldum bir ay daha bekle isin yksa vazmı gecsem akısınamı bıraksam bilemiyorum
bebeklover canım bi umut regl olmazsın diye umut etmiştim regl olmuşsun bidahakine çağırma kkırmızıları sen hamile kalıncada anlayamazsın mide bulantısı normaldede olduğu için yada gebelikte olmaz belki bulantı filan aica sende yemişsinkırmızı kartı üzüldüm canım inşaallah sende bu ay hamiş kalırsın canım listeye beni beklemede diye eklersin canım şuan sadece bekliyorum bakalım ilaç almadan nekadar sonra olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?