- 3 Ekim 2014
- 715
- 538
- 138
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.041
Cnm yine adetin 3.gunu baktirmadin mi yani adetsizken mi yaptirdin testi yoksakızlar adetin 3. günü prolaktinim 21 çıkmıştı.bugün yaptım 16 şükür.. o ara çok incir yemiştim.ya ondan ya da adet dönemi olduğu için..yani şu kürlere dikkat edin.yarın içim rahat olsun diye doktora da görüncem.şu incir kürü yapanlar arada prolaktine baktırın
canım doktor adetliyken yükselir bu hormon demdi.bir de adtsizken gel dedi..:)Cnm yine adetin 3.gunu baktirmadin mi yani adetsizken mi yaptirdin testi yoksa
yani sorun yok şükür :)canım doktor adetliyken yükselir bu hormon demdi.bir de adtsizken gel dedi..:)
Canım normalde olur muydu yoksa bu ay ilk defa mı oluyor bu durum? Mesela benim neredeyse her ay adet olmadan 2-3 gün önce lekelenmelerim başlıyor. Silince gelen cinsten. Bir gün öncesinden de kahverengi leke geliyor.sonra da adet oluyorum zaten. Ama senin ilk defa oluyorsa yerleşme kanaması olabilir bir test yap derim. Çünkü senin anlattığın yerleşme kanamasına benziyor. Bi ovulasyon testi yap bakalım ne çıkacakKizlar Adetime 3 gun kala sabah turuncuya yakin leke geldi sonra aksam yine ayni leke bu sabahta turuncu kahverengi karisimi leke oldu ama silince geliyor bu lekeler normalde gelmiyor.belim iki gundur cok agriyor adet olacak misim gibi.adette olacaksam olsa artik ya adet olmadan adet agrisi cekmek cokzor ☺
Bir telefon açsana doktoruna.. Bir de tavsiyem hemen ilacın prospektüsünü oku. Ben hep okur yan etkilerine kullanmadan bir göz atarım.Bende bu ay seropheneyle birlikte menogon iğnesi kullanmaya başladım.. Doktora adetimin 2.günü gittim ve bir sürü yumurtam olduğunu söyledi.. Bir hafta sonra tekrar muayeneye geliceksin dedi.. Benim sıkıntım yumurtalarımın tembel olması ve dışarıya atılamaması.. Acaba bu yöntem bu ay benim ümitlendirmeli mi?? Birde benim adetim kasım 6 da başladı ve ayın 9unda bitti.. Ama iki gün sonra koyu renkli bir kanamam oldu.. Çok uzun sürmedi ama çamaşırımı baya baya ıslatacak kadar aktı..sizce bu neden olabilir?? Korkuyorum acaba kist mi oluşturdu ilaçlar??
Adetlerinin arası bu kadar açıksa bence biraz daha bekleyip yine bir erken gebelik testiyle çek etmende fayda var. Ben mesela early predictor almıştım. Adetten 4 gün önceye kadar tespit yazıyordu. ama içine bir baktım kadınların adet günlerine göre 26 günde bir oluyorsan 4 gün öncesi, yok efendim 28 günde bir oluyorsan 2 gün öncesi falan yazıyor.3 liralik bi testti adetlerim 30-34 günde bir oluyor sat 15 ekim ovülasyon 30 ekim.
Daha var bir iki gün pozitif çıkmasına sanki. Şu an negatif gözüküyor.İyi geceler bu topic de yeniyim 8 ekimde adet oldum en son düzensizlik var bazen 32 günde bazen 45 günde oluyorum 32 gün 10 kasım da doldu şimdi 21 kasımı bekliyoru 5 kasım da ov testi + çıktı sonraki günler 2. Çizgi silikleşti bu test de bugün yaptığım
Çok sancılı adet dönemleri geçirdiğim için çok iyi anlıyorum seni... Çok geçmiş olsun. Yalnız gecikme yok di mi?Kizlar Adetime 3 gun kala sabah turuncuya yakin leke geldi sonra aksam yine ayni leke bu sabahta turuncu kahverengi karisimi leke oldu ama silince geliyor bu lekeler normalde gelmiyor.belim iki gundur cok agriyor adet olacak misim gibi.adette olacaksam olsa artik ya adet olmadan adet agrisi cekmek cokzor ☺
Hayir cnm daha zamani var yarin yada cumartesi gunuÇok sancılı adet dönemleri geçirdiğim için çok iyi anlıyorum seni... Çok geçmiş olsun. Yalnız gecikme yok di mi?
Çok az kalmış. Bana da oluyor öyle ağrılar maalesef. Ama bu sayede hiç takvimdir, gün hesabı yapmama gerek kalmıyordu bu vakte kadar. Bir hafta öncesinden başlıyordu vücudum uyarmaya beni adet olacaksın diye :)Hayir cnm daha zamani var yarin yada cumartesi gunu
Gecen ay tam zamaninda agri basamisti ve adet olmustum simdi asiri stresliyim adet olacak gibi olup olmamak bayagi strese sokuyor insaniÇok az kalmış. Bana da oluyor öyle ağrılar maalesef. Ama bu sayede hiç takvimdir, gün hesabı yapmama gerek kalmıyordu bu vakte kadar. Bir hafta öncesinden başlıyordu vücudum uyarmaya beni adet olacaksın diye :)
Bence sen testi tekrarla cnmKizlar bu gebelik testi pozitif mi bozuk mu?
Benimde adetin 3.gunu 13 cikmisti adet disinda daha mi dusuk yani ilk defa ogrendim.sorun olmamasina sevindim cnm ☺[/QUOTE][QUOTE="nazenin13, post: 37763002, member: 6293dah]canım doktor adetliyken yükselir bu hormon demdi.bir de adtsizken gel dedi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?