- 24 Eylül 2014
- 188
- 51
- 68
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.021
Saol canim benimBu ay neden umut olmasın var tabiki. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki onermistir zaten doktorun. Çünkü çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtan çatlamıştır. Şimdi yapacağın şey normal hayatına dönmek. Boşuna ovulasyon testi yapıp testleri boşa harcamamak ve günün geldiği halde adet olmazsan eğer -insaallah- gebelik testi yapmak. Rabbim ol der inşaallah.
Banada oyle geldi cnm bugunde yapıcam bakalım negatif çıkana kadar değerlendırmeye devam zaten :)Cnm sen bu aksami degerlendir ama yarinda test yap onunda fotosunu koy bakalim.sanki pozitif cikmis gibi
Bu haftasonu gibi eşimin sperm kalitesine de baktıracağız. O da aradan çıksın istedik. Bugün de benim rahim filmi ekimim var. Gördüğün gibi amaç doğal yolla hamile kalabileyim kalmayayım hiç farketmez en kısa zamanda çocuk. Öyle olunca cumartesi ya da pazartesi gidebilirim. Pazartesi 11.günüm. Sence yumurtlama zamanı klomen kullanımıyla değişir mi bu ay? Cumartesi de 9. gün olacak, biraz erken gbi geldi bana...Cnm bende tam hatirlamiyorum nerde konustugumuzu☺kacmis ki E2 degerin sonuc yazmiyordu ama degerinin iyi cikmasina cok sevindim...en iyisini yapmissin bekleyecek zaman yok ben olsam bende baslardm ilaca..yumurtlamadan once tekrar kontrole gidecek misin bakalim
Aslında doktora sormadan yapmasan... Hani istiyorsan her gün yemeklerine bol soğan koy, öğleden sonra da iki incir ye ama fazlasını bilemem. Bak görüyorsun beni kafamı bir bitki çayı altüst etti, emin değilim diyip bıraktım.canım ben aha 1,5 aydır bebek istiyorum.her yerde incir kürü geçiyordu.ben de inciri kendini yiyeyim dedim.günde 6 7 tane yedim.20 gün boyunca.o mu yükseltti acaba?21 çok değilmiş ama yine de engel lur bebeğe diye düşünüyrum.:)yarın bir daha hormon testi yaptırcam ama çok stres oldum yasadece soğan kürü yapıyorum onu eskidedn de yapardım..
canım seni umutlandırmak istemem ama testin koyu çıkmış umarım hamilesindir...yarında tekrar dene böyle çıkarsa kan testiyle kesinlik kazanırKızlar merhaba adetime 2 gün var bu ovulasyon testim yorumlarmisiniz
canım seni umutlandırmak istemem ama testin koyu çıkmış um9arım hamilesindir...yarında tekrar dene böyle çıkarsa kan testiyle kesinlik kazanır
Hamile olma ihtimalin var bir gebelik testi yap istersen ya da kesin sonuç kan testiKızlar merhaba adetime 2 gün var bu ovulasyon testim yorumlarmisiniz
Hangi testi kullandın? Early predictor gibi birşey mi? Adetlerini kaç günde bir görüyorsun?Kızlar bat 15 kasım dün gebelelik testi yaptım negatif hala umut var mı? ovülasyon testleriyle 2. denemem.
Hamile olmayasın Ayşe? Leke, bel ağrısı falan? Bir iki gün sonra bir test yapsana... Hatta erken gebelik testlerinden alsan?Bat a 2,3 gun var ama erken olcak bu ay galiba.bel agrim dayanilmaz hal aldi.sabahta 1damla leke geldi heran adet olacak gibiyim
Yok cnm degilim test yapmicam adet olcam hissediyorumHamile olmayasın Ayşe? Leke, bel ağrısı falan? Bir iki gün sonra bir test yapsana... Hatta erken gebelik testlerinden alsan?
Aynı hisleri verebiliyor da o yüzden söylüyorum. Bir de lekelenme olması ihtimali yükseltiyor. Emin misin?Yok cnm degilim test yapmicam adet olcam hissediyorum
%100 emin degilim ama daha once adetten once bu sekilde leke gelmisti adet baslamadan arada boyle oluyordu yani cnm..ilk defa olsa belki suphelenirdim ama...adet oncesi belirtiler var karnimda sis cok fenaAynı hisleri verebiliyor da o yüzden söylüyorum. Bir de lekelenme olması ihtimali yükseltiyor. Emin misin?
3 liralik bi testti adetlerim 30-34 günde bir oluyor sat 15 ekim ovülasyon 30 ekim.Hangi testi kullandın? Early predictor gibi birşey mi? Adetlerini kaç günde bir görüyorsun?
Bir kac gun sonra burda adet oldum diye yazarim gorursun sen cnm☺ Amh nin 1 cikmasi iyi cnm en azindan umut var insallah ilac ise yararYine de sen dikkat et kendine canım. Sana söylemişmiydim; filmin sorunsuz çıktı. amh 1.00'mış. haftasonu klomen kullandığımdan dolayı çatlatma iğnesi olma ihtimalim var. Doktor söylememişti almadan önce bunu bana. Kendiliğinden hallolur yumurtlama diye düşünmüştüm. Bilsem almazdım bu ilacı bu ay :)
haklısın canım..bugün prolaktinime bakıldı.16 çıktı şüüükür.incirden oldu.sadece kuru kuru yiyordum.kürünü asla yapmamAslında doktora sormadan yapmasan... Hani istiyorsan her gün yemeklerine bol soğan koy, öğleden sonra da iki incir ye ama fazlasını bilemem. Bak görüyorsun beni kafamı bir bitki çayı altüst etti, emin değilim diyip bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?