Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Saol canim benim

Bu haftasonu gibi eşimin sperm kalitesine de baktıracağız. O da aradan çıksın istedik. Bugün de benim rahim filmi ekimim var. Gördüğün gibi amaç doğal yolla hamile kalabileyim kalmayayım hiç farketmez en kısa zamanda çocuk. Öyle olunca cumartesi ya da pazartesi gidebilirim. Pazartesi 11.günüm. Sence yumurtlama zamanı klomen kullanımıyla değişir mi bu ay? Cumartesi de 9. gün olacak, biraz erken gbi geldi bana...

Aslında doktora sormadan yapmasan... Hani istiyorsan her gün yemeklerine bol soğan koy, öğleden sonra da iki incir ye ama fazlasını bilemem. Bak görüyorsun beni kafamı bir bitki çayı altüst etti, emin değilim diyip bıraktım.

Kızlar merhaba adetime 2 gün var bu ovulasyon testim yorumlarmisiniz

Eklentiler

• IMG-1415784841016-V.webp
    39 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bat 15 kasım dün gebelelik testi yaptım negatif hala umut var mı? ovülasyon testleriyle 2. denemem.

Bat a 2,3 gun var ama erken olcak bu ay galiba.bel agrim dayanilmaz hal aldi.sabahta 1damla leke geldi heran adet olacak gibiyim

Bat a 2,3 gun var ama erken olcak bu ay galiba.bel agrim dayanilmaz hal aldi.sabahta 1damla leke geldi heran adet olacak gibiyim
Hamile olmayasın Ayşe? Leke, bel ağrısı falan? Bir iki gün sonra bir test yapsana... Hatta erken gebelik testlerinden alsan?

Aynı hisleri verebiliyor da o yüzden söylüyorum. Bir de lekelenme olması ihtimali yükseltiyor. Emin misin?
%100 emin degilim ama daha once adetten once bu sekilde leke gelmisti adet baslamadan arada boyle oluyordu yani cnm..ilk defa olsa belki suphelenirdim ama...adet oncesi belirtiler var karnimda sis cok fena

Yine de sen dikkat et kendine canım. Sana söylemişmiydim; filmin sorunsuz çıktı. amh 1.00'mış. haftasonu klomen kullandığımdan dolayı çatlatma iğnesi olma ihtimalim var. Doktor söylememişti almadan önce bunu bana. Kendiliğinden hallolur yumurtlama diye düşünmüştüm. Bilsem almazdım bu ilacı bu ay :)

Bende bu ay seropheneyle birlikte menogon iğnesi kullanmaya başladım.. Doktora adetimin 2.günü gittim ve bir sürü yumurtam olduğunu söyledi.. Bir hafta sonra tekrar muayeneye geliceksin dedi.. Benim sıkıntım yumurtalarımın tembel olması ve dışarıya atılamaması.. Acaba bu yöntem bu ay benim ümitlendirmeli mi?? Birde benim adetim kasım 6 da başladı ve ayın 9unda bitti.. Ama iki gün sonra koyu renkli bir kanamam oldu.. Çok uzun sürmedi ama çamaşırımı baya baya ıslatacak kadar aktı.. sizce bu neden olabilir?? Korkuyorum acaba kist mi oluşturdu ilaçlar??

Bir kac gun sonra burda adet oldum diye yazarim gorursun sen cnm☺ Amh nin 1 cikmasi iyi cnm en azindan umut var insallah ilac ise yarar

haklısın canım..bugün prolaktinime bakıldı.16 çıktı şüüükür.incirden oldu.sadece kuru kuru yiyordum.kürünü asla yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…