- 3 Ekim 2014
- 715
- 538
- 138
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.001
testteki e2 ne demek canım?Senin burda E2 20 den kucuk mu cikmis yani cnm.benim 43 du galiba...insallah iyi haberlerle donersin doktordan
Tam olarak bilmiyorum ama E2 ve Lh in yumurtlamayi birlikte yuruttugunu biliyrm cnm...testteki e2 ne demek canım?
tamam canım sağol :)Tam olarak bilmiyorum ama E2 ve Lh in yumurtlamayi birlikte yuruttugunu biliyrm cnm...
İncir prolaktini yukseltmis olabilir cnm birde incir yemeden yaptir ayni testi .prolaktin yuksekligi olsada ovulasyon testin pozitif cikar ama hamilelik olusmayabilir isteskmg mrb sana bir şey soracam.canım ben adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım.işte olduğum için arkadaşlar doktora göstrdi sonuçaları.her şey normalmiş ama prolaktin 21 miş.ben de 10 gün boyunca çok incir yemiştim.ondan yüksek çıkmış olabilir mi acaba?ve prolaktin adet döneminde yükselir m acaba?perşembe günü tekrar tahlil yaptırcam.ben de 2 aydır istiyorum ve yaşım 29.geçen ay testleri düzenli yaptım.kırmızı çizgileri yakaldım.ama olmadı işte
tamam canım sağol perşembe gidicem inşallah.gerçi dr çok yüksek değil demş ama içim rahat esin.İncir prolaktini yukseltmis olabilir cnm birde incir yemeden yaptir ayni testi .prolaktin yuksekligi olsada ovulasyon testin pozitif cikar ama hamilelik olusmayabilir iste
Merhaba canım. Eğer bu catlatma iğnesi vurulduktan 3 gün sonraki testinse pozitif çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin içindeki hormonlardır. Iğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 10 gün kadar sürebilir. Ve bu süre içerisinde gebelik testi yaparsan o da pozitif çıkabilir.Kizlar bana yardim edrmisiniz benim ilk kullanisim 3gun oldu catlatma ignesi vurdu dok Eki Görüntüle 1297492
Cnm sen bu aksami degerlendir ama yarinda test yap onunda fotosunu koy bakalim.sanki pozitif cikmis gibiKizlar testlerime bakarmisiniz 11.gunu az once yaptim hergun ayni saatte yaptim 27 gunde bir de adet oluyorum c olan kisimda tam koyu degil ama testten sanirim hepsinde oyle çünkü
Bende kac gundur bu aciklamayi yapiyorum arkadasa ama yinede israrla neden surekli pozitif cikiyor diye soruyor☺Merhaba canım. Eğer bu catlatma iğnesi vurulduktan 3 gün sonraki testinse pozitif çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin içindeki hormonlardır. Iğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 10 gün kadar sürebilir. Ve bu süre içerisinde gebelik testi yaparsan o da pozitif çıkabilir.
En iyisi cnm insanin aklina bir sey takilmamasi lazim ama bnce o degerin daha dusuk cikacaktamam canım sağol perşembe gidicem inşallah.gerçi dr çok yüksek değil demş ama içim rahat esin.
sanırım östrojen hormonu oluyor. Doktorum iyi bir sonuç bu dedi. Yani düşük olması...testteki e2 ne demek canım?
Maalesef biyokimyagerliğim lisans seviyesinde kaldı. Ama internette araştırırken prolaktini yüksek olanlarda incir kürünü tavsiye etmiyorlardı. Ben de bir aydır forumlardaki bayanlarla kürlerin zararlı etkilerini tartışıp duruyorum. Herkes iyidir diyor, ben ise huylanıyorum. Kendim testere dişli aslan pençesi başlamıştım. 3 gün sonra bıraktım. Sen neden bu kürü yapıyordun hatırlatır mısın?skmg mrb sana bir şey soracam.canım ben adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım.işte olduğum için arkadaşlar doktora göstrdi sonuçaları.her şey normalmiş ama prolaktin 21 miş.ben de 10 gün boyunca çok incir yemiştim.ondan yüksek çıkmış olabilir mi acaba?ve prolaktin adet döneminde yükselir m acaba?perşembe günü tekrar tahlil yaptırcam.ben de 2 aydır istiyorum ve yaşım 29.geçen ay testleri düzenli yaptım.kırmızı çizgileri yakaldım.ama olmadı işte
Ayşe şimdi hangi sayfada konuştuğumuzu bulamadım ama doktora gittim. e2 seviyesinn düşük olması bende iyi habermişç Ayrıca büyümekte olan iki folikül tespiti yaptı bugğn yani adetimin 5. günü. Klomen kullanmaya karar verdim. Aslında bana bıraktı doktor bu kararı. Belki iyi yapmıyorum ama şu an için bir tane yutmuş bulunuyorum. Herşeyi bir anda yapan, hiçbir ihtimali gözardı etmeyenlerdenim. Aslında bir ay daha beklesem iyi olabilirdi ama ikiz olma ihtimali düşüncesi bana pek bir güzel geldi :)En iyisi cnm insanin aklina bir sey takilmamasi lazim ama bnce o degerin daha dusuk cikacak
Cnm bende tam hatirlamiyorum nerde konustugumuzu☺kacmis ki E2 degerin sonuc yazmiyordu ama degerinin iyi cikmasina cok sevindim...en iyisini yapmissin bekleyecek zaman yok ben olsam bende baslardm ilaca..yumurtlamadan once tekrar kontrole gidecek misin bakalimAyşe şimdi hangi sayfada konuştuğumuzu bulamadım ama doktora gittim. e2 seviyesinn düşük olması bende iyi habermişç Ayrıca büyümekte olan iki folikül tespiti yaptı bugğn yani adetimin 5. günü. Klomen kullanmaya karar verdim. Aslında bana bıraktı doktor bu kararı. Belki iyi yapmıyorum ama şu an için bir tane yutmuş bulunuyorum. Herşeyi bir anda yapan, hiçbir ihtimali gözardı etmeyenlerdenim. Aslında bir ay daha beklesem iyi olabilirdi ama ikiz olma ihtimali düşüncesi bana pek bir güzel geldi :)
Peki ne yapmam gerekiyor ve her gun aynı renk çıkıyor ne zamana kadar devam edebilirim yardimci olurmusunuz yani bu ayda umut yokmu diyorsunuz?Merhaba canım. Eğer bu catlatma iğnesi vurulduktan 3 gün sonraki testinse pozitif çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin içindeki hormonlardır. Iğnenin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 10 gün kadar sürebilir. Ve bu süre içerisinde gebelik testi yaparsan o da pozitif çıkabilir.
canım ben aha 1,5 aydır bebek istiyorum.her yerde incir kürü geçiyordu.ben de inciri kendini yiyeyim dedim.günde 6 7 tane yedim.20 gün boyunca.o mu yükseltti acaba?21 çok değilmiş ama yine de engel lur bebeğe diye düşünüyrum.:)yarın bir daha hormon testi yaptırcam ama çok stres oldum yaMaalesef biyokimyagerliğim lisans seviyesinde kaldı. Ama internette araştırırken prolaktini yüksek olanlarda incir kürünü tavsiye etmiyorlardı. Ben de bir aydır forumlardaki bayanlarla kürlerin zararlı etkilerini tartışıp duruyorum. Herkes iyidir diyor, ben ise huylanıyorum. Kendim testere dişli aslan pençesi başlamıştım. 3 gün sonra bıraktım. Sen neden bu kürü yapıyordun hatırlatır mısın?
inşallah canımEn iyisi cnm insanin aklina bir sey takilmamasi lazim ama bnce o degerin daha dusuk cikacak
Bu ay neden umut olmasın var tabiki. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki onermistir zaten doktorun. Çünkü çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtan çatlamıştır. Şimdi yapacağın şey normal hayatına dönmek. Boşuna ovulasyon testi yapıp testleri boşa harcamamak ve günün geldiği halde adet olmazsan eğer -insaallah- gebelik testi yapmak. Rabbim ol der inşaallah.Peki ne yapmam gerekiyor ve her gun aynı renk çıkıyor ne zamana kadar devam edebilirim yardimci olurmusunuz yani bu ayda umut yokmu diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?