Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kıs ne annesi sende yumurtayı yakalayınca yap bi düzen çekiver kocayı yatağa mesai saatini kaçırmamak gerek ayol :dance:

ben bu testi nereden temin edebilirim evde olurmu ve tek kullanımlıkmı

evet canım tek kullanımlık ama 30 test yolluyorlar. gittigidiyor sitesinden alıyoruz biz. tanesi 1 liraya falan geliyor. siteye (gittigidiyor sitesine) ovulasyon testi diye yazarsan görürsün canım.

inşallah bu ay olur kızlar üzülmeyin...

inşallah mehtapcımmm hepimiz inşallah :Saruboceq:

benim de kayınvalidemler geliyor canım yatıya. ama ne yapalım mecbur utanmıcam bu sefer ilk defa. çünkü o günü kaçırınca 1 ay bekle bir daha. en düşündüren kısmı sahurda arka arkaya duşa girmek olacak. ama sürekli kayınvalidesiyle oturanlar ne yapıyor değil mi?ayıp mı günah mı?resmi nikahlı kocamız sonuçta. anlarsalar anlasınlar ne yapalım.

kıs ne annesi sende yumurtayı yakalayınca yap bi düzen çekiver kocayı yatağa mesai saatini kaçırmamak gerek ayol :dance:

sibel bence daha güzeli var mehtap desin ki anne torun torun diye başımın etini yiyiyosun ya dayanamadım ben bi yapıp gelcem sen tv izlemeye devam et :roflol:

civan perçimi ve aslan pençesi kullandım bir süre biara soğan suyu kullandım fayda etmedi :1no2:canım olsun ALLAH daha büyük dertler vermesin bebeğim olsa hayırlısıyla yine bitkilere dahada ağırlık vermek istiyoruma.s bide ikinci bbebek için ara vermeyi düşünmüyorum tabi olunca aynı düşünürmüyüm bilmiyorum şuan için böyle düşünüyorum:1rolleyes:

sibel bence daha güzeli var mehtap desin ki anne torun torun diye başımın etini yiyiyosun ya dayanamadım ben bi yapıp gelcem sen tv izlemeye devam et :roflol:

işte buuuu kaydirigubbakcemile3 tabii cnm ne utanması sıkılması walla bana olsa hiçç çekinmem ev benim evim koca benim kocam hadi anam yatağa biz yumurtayı pişircez der giderim walla :icecream:

anladım canım. aslan pençesi için çok olumlu şeyler okumuştum, bence içmeye devam et. mutlaka iyi gelecektir inanıyorum ben. çok hakılısın canım Allah dermansız dert vermesin inşallah.

hepimiz en kısa zamanda hamile kalalım Allah'ım inşallah :Saruboceq:

bugün herkes formunda valla.......:)))))

annemlerden utanıyom napim..bide evde duvarları kağıt gibi yapmışlar maşallah ses gider diye korkuyom...
annemler gelip gitsin diye bakıyo kayınvaldemler hemen arkasından onlar gelecek offffffffffff
gerçi kayınvaldemi umursamıyorum ses duyarsa duysun

geçmiş olsun canım..artık kısmetse önümüzdeki aya olur inşallah opuyorumnanaktan adetin zorlu geçiyor galiba senin :çok üzgünüm: dikkat et kendine bacıım emi!

sessiz çalışın siz de kısss bişicik olmaz gününü kaçırma sakın kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun canım..artık kısmetse önümüzdeki aya olur inşallah opuyorumnanaktan adetin zorlu geçiyor galiba senin :çok üzgünüm: dikkat et kendine bacıım emi!

canım sincabım bak sen oldun yalnız bırakmıyım seni die peşinden de ben geldim :sm_cool: . şimdi çok daha iyiyim biraz baş ağrım dışında bişeyim yok çok şükür.
sen de kendine dikkat et bacıııım.

bu arada kızlar ben rahatladım yaaa. o kadar sıkmışım ki kendimi kaç gündür bugün bir gevşedim ki sormayın. ooooh beeee :asigim:

eveeeeeett handecim bu ayı da geride bıraktıkkk....şimdi önümüzdeki maçlara bakıciiizz kaydirigubbakcemile3 ben de yarın test ısmarlıycam.hormon testlerimi yaptırcammherşeye yeniden başlıyoruzz işte sositososito
bu arada edacım sana pazar günü gidicem demiştim saftirik ben, adetimin 3.gününü pazar sanıyorum sırnaşık şey yarın yaptırıcam dün 1. günüydü :)) kafa kalmadı bende yaa

aynen canım banada öyle oldu nasıl sıkıyorsak kendimizi. o kadar rahatladımki üzülemedim bile. çok tuhaf dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…