- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.321
kızlar merhabalar...süpersiniz ya ...gülmekten koptum...
anacım siz akşam kocişleri yakalıyosunuz..benim eşimin hangi saatte ne zaman geleceği belli olmuyor...ay bi de yumurtlama tarihinde annemlerin gelme durumu var nasıl atlıcam kocişin üstüne...hele bir de görevde olursa kaçar bu ay valla...
ben bu testi nereden temin edebilirim evde olurmu ve tek kullanımlıkmı
inşallah bu ay olur kızlar üzülmeyin...
kızlar merhabalar...süpersiniz ya ...gülmekten koptum...
anacım siz akşam kocişleri yakalıyosunuz..benim eşimin hangi saatte ne zaman geleceği belli olmuyor...ay bi de yumurtlama tarihinde annemlerin gelme durumu var nasıl atlıcam kocişin üstüne...hele bir de görevde olursa kaçar bu ay valla...
kıs ne annesi sende yumurtayı yakalayınca yap bi düzen çekiver kocayı yatağa mesai saatini kaçırmamak gerek ayol :dance:
sibel bence daha güzeli var mehtap desin ki anne torun torun diye başımın etini yiyiyosun ya dayanamadım ben bi yapıp gelcem sen tv izlemeye devam et :roflol:
civan perçimi ve aslan pençesi kullandım bir süre biara soğan suyu kullandım fayda etmedi :1no2:canım olsun ALLAH daha büyük dertler vermesin bebeğim olsa hayırlısıyla yine bitkilere dahada ağırlık vermek istiyoruma.s bide ikinci bbebek için ara vermeyi düşünmüyorum tabi olunca aynı düşünürmüyüm bilmiyorum şuan için böyle düşünüyorum:1rolleyes:
kızlar siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aminn cnm hepimiz kırmızı kartları yiyince böyle vidalarımız gevşedi işte delikafadulden
ayçaaam hoşgeldin canım.
kartı yemekle kalmadım yani süründürdü beni. şu an bacaklarım beni taşımıyor o derece halsizim uykusuzluktan ve habire çıkarmaktan. biraz daha iyiyim şimdi. bir iki lokma bişi yedim adaçayı içtim ağrım geçti, bulantım azaldı da kendime geldim.
morlardan istersen yollarım canım sana kargoyla. yarısını da eda isterse ona yollarım. valla ben mavilerime devam edicem. aynı koyulukta olmasa da sürekli çift çizgim vardı mavilerde en azından :))))))
kızlar siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aminn cnm hepimiz kırmızı kartları yiyince böyle vidalarımız gevşedi işte delikafadulden
bugün herkes formunda valla.......:)))))
annemlerden utanıyom napim..bide evde duvarları kağıt gibi yapmışlar maşallah ses gider diye korkuyom...
annemler gelip gitsin diye bakıyo kayınvaldemler hemen arkasından onlar gelecek offffffffffff
gerçi kayınvaldemi umursamıyorum ses duyarsa duysun
geçmiş olsun canım..artık kısmetse önümüzdeki aya olur inşallah opuyorumnanaktan adetin zorlu geçiyor galiba senin :çok üzgünüm: dikkat et kendine bacıım emi!
amin canımslm bayanlar çocuk beklemek zor hele o test sonuçları allah sabır versin bize
aynen kızlar valla kırmızı kartlar gelince gerilen sinirler koptu lülülülülülü
sessiz çalışın siz de kısss bişicik olmaz gününü kaçırma sakın kaydirigubbakcemile
canım sincabım bak sen oldun yalnız bırakmıyım seni die peşinden de ben geldim :sm_cool: . şimdi çok daha iyiyim biraz baş ağrım dışında bişeyim yok çok şükür.
sen de kendine dikkat et bacıııım.
bu arada kızlar ben rahatladım yaaa. o kadar sıkmışım ki kendimi kaç gündür bugün bir gevşedim ki sormayın. ooooh beeee :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?