- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.341
amin canım
he valla ohhh ben bu ay rahatım kocişte tabii. önümüzdeki ayda zaten özlemiş olur çalışmak sıkıcı gelmez o zaman kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim
eveeeeeett handecim bu ayı da geride bıraktıkkk....şimdi önümüzdeki maçlara bakıciiizz kaydirigubbakcemile3 ben de yarın test ısmarlıycam.hormon testlerimi yaptırcammherşeye yeniden başlıyoruzz işte sositososito
bu arada edacım sana pazar günü gidicem demiştim saftirik ben, adetimin 3.gününü pazar sanıyorum sırnaşık şey yarın yaptırıcam dün 1. günüydü :)) kafa kalmadı bende yaa
aynen canım banada öyle oldu nasıl sıkıyorsak kendimizi. o kadar rahatladımki üzülemedim bile. çok tuhaf dimi
haklısın canım özlem iyidir. ben de bu ay rahat davranıcam yaaa. daha ilk aydan ipin ucunu kaçırdım çok sıkıntı yaptım kendime. size hissettirdim mi bilmiyorum ama hep içten içten acabalarım vardı. eşime de size de yok olmaz diyordum ama ya varsa diye geçiyordu aklımdan. bu ay takmayacağım bu kadar. daha ilk aydı yaa, ilk aydan çok abarttım bana oklava gelsinklava:
rica ederiz aleyna
1 gün çok farkettirmez diye düşünmüştüm bende kaydirigubbakcemile3. yaptırda rahatla canım. ben taaa ocak ayında yaptırmıştım yılbaşına yakın gene yaptırıcam tabii bebiş gelmezse. senede 1 hiç sorun olmasada gitmek lazım simir falan yaptırmak için. güzel sonuçlarla gelicen canım inşallah.
aynen ya..neden acaba?? 5-6 gün önce test yapmıştım negatifi görünce çook ağlamıştım..şimdi nedense umurumda değil dünya sankiiim kaydirigubbakcemile3 regl oldum rahatladım..sanırım bu aydan çok ümitliyim ondan böyle rahatım.sonuçta bu ayında garantisi yok ama niye öyle oldu anlamadım :roflol: :sm_cool: :dance:
benim dün gece yatarken aklıma geldi anaa dedim kıza da yanlış söyledim kaydirigubbakcemile3 söyleseydin bana da keşke,aklıma gelmese 4. gün gidicektim kuzu kuzu :roflol: simir yaptırmıştım da hormonu yeni istedi doktor.6 ayda beceririm sandı bu işi heralde :roflol: valla hep kendimizle uğraşıyoruz yaaa.aklımız kaçtı şeyimize :roflol:
inşallah senin de tekrar gitmene gerek kalmıycakk..ben de güzel haberlerlennn gelcem inşalllaaahh :Saruboceq:
ben bu aydan birşey beklemiyorum ama rahatladım yinede. erkekler der ya hep kadın piskolojisi anlamak zor kaydirigubbakcemile3
kıslar bende 4 yıldır bekleyenlerdenım iki aydır çok ümitleniyorum ama olmuyo bugün evde test yaptım negatif çıktı bi saat öncede adet oldum vakti zamanı gelince mutlaka meleklerimiz bize katılacak yeterkı inancımızı kaybetmeyelim
ben korunmayı bırakmadan 6 ay önce gittim dr çok titiz resmen çekap gibi herşeye bakıldı. 19 tane test istemişti. yoksa beni görünce şüphelendimi ki dr bunda kesin bir şey vardır diyekaydirigubbakcemile3. ama şükür hiç bir sağlık problemim yok.
senin baya olmuş cnm bir sorunmu var yoksa sebepsizmi
sorun yok canım ama olmuyo hersey normal bayram dönüşü tekrar doktora gideceğim testler yaptıracağım tekrar
sorun yok canım ama olmuyo hersey normal bayram dönüşü tekrar doktora gideceğim testler yaptıracağım tekrar
ozmaan ya vakti gelmedi yada belki sende yumurtlama gününü tutturamıyorsundur, bunu takip ettinmi hiç cnm
en zoruda bu olsa gerek sebebini bulamıyorki drlar birşey yapıp düzeltsinler. zamanını bekliyor canım biz ne yaparsak yapalım rabbimin ol demesi lazım.
haklısın canım aşılama yapalım diyor doktorlar olmassa bayram dönüşü testlerde yine bişe çıkmassa aşılama yaptıracam inşallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?