Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende aşılaaamayı hiç istemiyorum inanıyorum onlara fırsat kalmadan gelecek meleğim.4 yıl sabrettim biraz daha sabrederim son çare düşünüyorum onları testleri tekrarlıyayım inşallah

canım eşşin de gitmiş miydi doktora? gittiyse sorun yok tabi ama genelde biz kadınlar hep kendimize baktırıyoruz. bu işin 2 taraflı olduğunu düşünmeyebiliyoruz..

canım eşim ilk evlendiğimiz yıl gitmiştik beraber ondada bişey çıkmadı ikna ettim bayraamdan sonra ikimizde tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı

cmrm inşallah gerek kalmadan gelir bebişin cnm sen stres yapmamaya çalış bu kadar sabretmişsin biras daha bekle artık çok az vakti kalmıştır heralde yaramazın :ecrin_bebek:

cmrm inşallah gerek kalmadan gelir bebişin cnm sen stres yapmamaya çalış bu kadar sabretmişsin biras daha bekle artık çok az vakti kalmıştır heralde yaramazın :ecrin_bebek:

evet canım çok yıprandım sitresten ne yapalım hayırlısı olsun demekten baska çaremizmi var yaramaz meleğim annesini daha fazla üzmeden gelecek inşallah

kızlar slm ya bısı dıcem benden beyaz gıbı akıntı gelıyor ovulasyon oluyor demi?

kısss bu soru istanbulda sarı çizmeli mehmet ağayı aramaya benzemiş :)))))))

siklusun kaç gün sürüyor, bugün kaçıncı günündesin onu söylersen belki anlayabiliriz. mantar falan da olabilir çünkü Allah korusun.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eğer yaşınız müsaitse biraz daha bekleyin. ama beklemekte yoruyor orasıda var tabii.

yaşımız 26 canım eşiminde benimde hemde çok yordu yıprattı ama ben biraz daha sabır göstereceğim inşallah en son care olarak aşılama düşünüyorum

prof.dr hande.. bir de hastayı fırçalıyo tam bilgileri vermediği için :roflol:

kızlar slm ya bısı dıcem benden beyaz gıbı akıntı gelıyor ovulasyon oluyor demi?

evet handemin dediği gibi günü önemli bide özelliği uzuyormu akıntı. ov. akıntısı genelde beyaz değilde şeffa olur. tam tarifi çiğ yumurta akı kıvamıdır. 5 cm falanda uzaması lazım en az tabii

6 gun suruyor canım gecen pazar bıtmısdı adetım bugun oldu bu akıntı genelde oluyor yanı adet bıttıkden sonra

yaşımız 26 canım eşiminde benimde hemde çok yordu yıprattı ama ben biraz daha sabır göstereceğim inşallah en son care olarak aşılama düşünüyorum

ooo erkenmiş ben 30 oldum ağustosta, eşim 34 olacak 3 gün sonra. vaktiniz var. şöyle düşün olursa doğal yoldan olur olmadı nasılsa aşılama yaptırabilirim de. bu işlerde benim anladığım en önemli şey takmamak. hepimiz relax olalım yeter. yerimseniben

haklısın canım sitresten olmuyor doktorlarda öyle söylüyo iki aydır dahada sitres yapmıstım kısmetse bu ayda çok sakın olacağım kendimi çocuk için ilşkiye giriyorum diye adapte etmiycem oluruna bırakacağım inşallah

6 gun suruyor canım gecen pazar bıtmısdı adetım bugun oldu bu akıntı genelde oluyor yanı adet bıttıkden sonra

handenin sorduğu siklusun uzunluğu ve kaçıncı günü olduğu. yani 2 adetin başlama günleri arasında geçen gün sayısı. ve reglinin başladığı günü 1. sayarak bugünün kaçıncı gün olduğu. umarım anlatabilmişimdir. CADIARZU

ay hakkaten cmrm boşver sen aşılama falan 26 yaş neki ayol ben 29 um eşim 32 biz daha yapmaya yeni karar verdik scubanında dediği gbi stres yapma devam et cnm kendine yazık walla aşılama falan zor şeyler bunlar

evet canım senın dedıgın gıbı cıg yumurta akı ve uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…