- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.381
prof.dr hande.. bir de hastayı fırçalıyo tam bilgileri vermediği için :roflol:
amin inşallah canım sadece benim değil isteyen bütün anne aadaylarının olur inşallah rabbim kımsenın evinide bebeksiz bırakmasın
evet handemin dediği gibi günü önemli bide özelliği uzuyormu akıntı. ov. akıntısı genelde beyaz değilde şeffa olur. tam tarifi çiğ yumurta akı kıvamıdır. 5 cm falanda uzaması lazım en az tabii
ay hakkaten cmrm boşver sen aşılama falan 26 yaş neki ayol ben 29 um eşim 32 biz daha yapmaya yeni karar verdik scubanında dediği gbi stres yapma devam et cnm kendine yazık walla aşılama falan zor şeyler bunlar
6 gun suruyor canım gecen pazar bıtmısdı adetım bugun oldu bu akıntı genelde oluyor yanı adet bıttıkden sonra
ha bide ilişkiye girerken çocuk için diye ev ödevi gibi yapmayın şunu yahu beyni otomatik olarak şartlıyosunuz salın kendinizi olmadı bişiler için rahatlamak için ( eğer kullanıyorsanız tabi ara sıra ) önce zevk sonra bebek :kedi:
ha bide ilişkiye girerken çocuk için diye ev ödevi gibi yapmayın şunu yahu beyni otomatik olarak şartlıyosunuz salın kendinizi olmadı bişiler için rahatlamak için ( eğer kullanıyorsanız tabi ara sıra ) önce zevk sonra bebek :kedi:
ahaha sibelcim sen bugün alemsin vallla :)))))))))
işin şakası tabi kimseyi azarlamak haddime değil ama yetersiz bilgi verilmiş anacııııııımmm :))))
amin canım amin inşallah. bu mubarek günlerde hepimize birer evlat nasip olur inşallaaah :Saruboceq:
asıl prof dr burda kıssslaaar. cm falan ölçü bilem veriyor edam opuyorumnanaktan
valla sibelcim bu ay aynen öyleydik biz. eskiden spontane gelişirdi ne güzeldi :kedi: şimdi çizgi belirdi aşkım bu gece fikfik diye telefonla sipariş veriyorum zavallıma. bu ay öyle yapmıcam kısmetse.
yerim seni şeker he sorma kız okul hayatımda bu kadar okumamışımdır. hergün yeni bir şey öğreniyorum yakında beynim su kaynatıcak hararetten kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
kıslar cevaplarınız için çok teşekkürler görüşürz rabbim gönlünüzde olan bütün duaları kabul eder inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
anacımm aynen bizde dedurum böyle! :kedi: günleri baştan söylüyordum :kedi: görevmiş gibi oluyor..ama söylemesen nolcak ki adama yanaşınca zaten anlıyorrr kaydirigubbakcemile3 1-2 gün sık sık yanaş hemen diyo yumurtlama gününnnn gallibaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol:
sincabım koparttın beni yaaaaaaa :roflol:
aynen öyle benim de eşim hah diyor dün gelmiştin normalde sen bugün yanaşmazdın belli gıdaklamışsın diyor :
heee aynen öyle valla..kötü bi durum ama bu bebiş yapmaya karar vermeden önce fazla fikfik yapmamaktan oluyor..şahsen benim ki öyle :kedi: o yüzden kocam çok memnun bu bebiş fikrinden kaydirigubbakcemile3 hamiş olsam % 1-2 de olsa sırf bu fikfik yüzünden üzülürrr :roflol:
yani biz de öyle her gün fikfik durumunda değildik. ilk senemizde falan belki öyleydi ama sonra sonra haftada 2 falandı yani. ooo her gece her gece nerde o güç kuvvet bizde bacım akannehir
demekki napıyorum test almış olmama rağmen günlerimi kocaya çaktırmıyorummmm yoksa neymiş tavuk muamelesi görebilirmişim :jeyyar:
ulen kocalarıda bozmuşsunuz adamlar anlıyo hemen aha benim tavuk yumurtluyo diye
yani biz de öyle her gün fikfik durumunda değildik. ilk senemizde falan belki öyleydi ama sonra sonra haftada 2 falandı yani. ooo her gece her gece nerde o güç kuvvet bizde bacım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?