Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

prof.dr hande.. bir de hastayı fırçalıyo tam bilgileri vermediği için :roflol:

ahaha sibelcim sen bugün alemsin vallla :)))))))))

işin şakası tabi kimseyi azarlamak haddime değil ama yetersiz bilgi verilmiş anacııııııımmm :))))

amin inşallah canım sadece benim değil isteyen bütün anne aadaylarının olur inşallah rabbim kımsenın evinide bebeksiz bırakmasın

amin canım amin inşallah. bu mubarek günlerde hepimize birer evlat nasip olur inşallaaah :Saruboceq:

asıl prof dr burda kıssslaaar. cm falan ölçü bilem veriyor edam opuyorumnanaktan

ha bide ilişkiye girerken çocuk için diye ev ödevi gibi yapmayın şunu yahu beyni otomatik olarak şartlıyosunuz salın kendinizi olmadı bişiler için rahatlamak için ( eğer kullanıyorsanız tabi ara sıra ) önce zevk sonra bebek :kedi:

ay hakkaten cmrm boşver sen aşılama falan 26 yaş neki ayol ben 29 um eşim 32 biz daha yapmaya yeni karar verdik scubanında dediği gbi stres yapma devam et cnm kendine yazık walla aşılama falan zor şeyler bunlar

evet canım bide aşılama tuttumu tutmadımı sitresi yapacağım tutmassada kendimi iyice yıpratacağım canım az cevre dilini tutsa bende meleğim gelene kadar bekleyeceğim ama çevre saabrımı zorluyo

6 gun suruyor canım gecen pazar bıtmısdı adetım bugun oldu bu akıntı genelde oluyor yanı adet bıttıkden sonra

canım yani siklusunun 12. günündesin. belki de yumurtluyorsundur. ama edacımın dediği gibi yumurta akı gibi akıntı oluyor o günlerde... sen test yapıyor musun ovulasyon testi?

ay canım ben kaç aydır ödev gibi görüyorum ilişkiye girme günlerimizi önceden belirliyorum yapmak zorundayım gibi hissediyorum kendimi hatta bu ay sabah ilişki gebeliği arttırır dediler sabah 6 kalktık eşimle eşim diyo sen bu saattte kalmazdın nasıl kalktın ya ne duysam onu deniyorum ama hiçde iyi olmuyo tert tepiyo

valla sibelcim bu ay aynen öyleydik biz. eskiden spontane gelişirdi ne güzeldi :kedi: şimdi çizgi belirdi aşkım bu gece fikfik diye telefonla sipariş veriyorum zavallıma. bu ay öyle yapmıcam kısmetse.

yerim seni şeker he sorma kız okul hayatımda bu kadar okumamışımdır. hergün yeni bir şey öğreniyorum yakında beynim su kaynatıcak hararetten kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

kıslar cevaplarınız için çok teşekkürler görüşürz rabbim gönlünüzde olan bütün duaları kabul eder inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yapmayın kızlar gerçekten olsun diye böyle yapıyosunuz ama geri tepiyo bunlar rahat bırakın kendinizide kocalarınızıda boşuna demiyolar genelde ay tatilde hamile kaldık diye size akıl vermiyorum ama işin doğası bu analarımız gün hesaplıyodu sanki hem belli etmeselerde eşlerimizde strese giryo ahanda yumurtladım diyince

valla sibelcim bu ay aynen öyleydik biz. eskiden spontane gelişirdi ne güzeldi :kedi: şimdi çizgi belirdi aşkım bu gece fikfik diye telefonla sipariş veriyorum zavallıma. bu ay öyle yapmıcam kısmetse.

anacımm aynen bizde dedurum böyle! :kedi: günleri baştan söylüyordum :kedi: görevmiş gibi oluyor..ama söylemesen nolcak ki adama yanaşınca zaten anlıyorrr kaydirigubbakcemile3 1-2 gün sık sık yanaş hemen diyo yumurtlama gününnnn gallibaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol:

yerim seni şeker he sorma kız okul hayatımda bu kadar okumamışımdır. hergün yeni bir şey öğreniyorum yakında beynim su kaynatıcak hararetten kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

aynen güzel bacım. valla afedersiniz ama hepimiz kuku profösörü olduk yahuuuu akannehir

kıslar cevaplarınız için çok teşekkürler görüşürz rabbim gönlünüzde olan bütün duaları kabul eder inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amiiin bacım amiiiin. inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini almak nasip olur bizlere :Saruboceq:

sincabım koparttın beni yaaaaaaa :roflol:

aynen öyle benim de eşim hah diyor dün gelmiştin normalde sen bugün yanaşmazdın belli gıdaklamışsın diyor :

sincabım koparttın beni yaaaaaaa :roflol:

aynen öyle benim de eşim hah diyor dün gelmiştin normalde sen bugün yanaşmazdın belli gıdaklamışsın diyor :

heee aynen öyle valla..kötü bi durum ama bu bebiş yapmaya karar vermeden önce fazla fikfik yapmamaktan oluyor..şahsen benim ki öyle :kedi: o yüzden kocam çok memnun bu bebiş fikrinden kaydirigubbakcemile3 hamiş olsam % 1-2 de olsa sırf bu fikfik yüzünden üzülürrr :roflol:

yani biz de öyle her gün fikfik durumunda değildik. ilk senemizde falan belki öyleydi ama sonra sonra haftada 2 falandı yani. ooo her gece her gece nerde o güç kuvvet bizde bacım akannehir

demekki napıyorum test almış olmama rağmen günlerimi kocaya çaktırmıyorummmm yoksa neymiş tavuk muamelesi görebilirmişim :jeyyar:

demekki napıyorum test almış olmama rağmen günlerimi kocaya çaktırmıyorummmm yoksa neymiş tavuk muamelesi görebilirmişim :jeyyar:

en güzelini yaparsın bacım. en azından eşin farkında olmadığı için o stres yapmaz. bilakis vayy be benim hatuna bişiler oldu diye mutlu olur. mutluluk mutluluğu doğurur bir bebiş geliverir göbeciğine opuyorumnanaktan

yani biz de öyle her gün fikfik durumunda değildik. ilk senemizde falan belki öyleydi ama sonra sonra haftada 2 falandı yani. ooo her gece her gece nerde o güç kuvvet bizde bacım akannehir

her gün müü??? hiç bi dönemde öyle bi durumum olmadıı valla..bünyem kaldırmaz :roflol: haftada 2 bile fazla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…