Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım testi yaptım. Ultra erken gebelik olmasın rağmen koskoca bi tek çizgi çıktı. 20 dk.dır da bakıyom. Hamile falan değilim demekki.
Canim bende dun doktor arkadasima sordum kan nezaman verilir belli olur diye. Oda adet gununden 1 hafta gecikmesi lazim mutlaka yoksa dogru bisey soylemek zor olur demişti. Seninde insallah kirmizilar gelmez arkadasim . Uzulup sakinkendini uzme.

Merhaba bende aranıza yeni Katılıyorum :) herkes gibi bende bebek istiyorum. 5 gün oldu Ovulasyon testini kullanıyorum. 16 ocakta bat oldum 21 ocakta bitti 23 ocakta testi kullanmaya başladım. 4 gündür ikinci çizgi silikten daha belirgin cikiyor. Ne zaman sonuç alabilirim yumurtlama ile ilgili ? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim :)

arkadaşlar merhaba dün yaptığım teste t ye çok yakın bir çizgi vardı ancak bugün yok bu sabahı değerlendirdik ama geç mi kaldım lütfen yardımcı olun

kaç günde bir adet oluyosun?

arkadaşlar merhaba dün yaptığım teste t ye çok yakın bir çizgi vardı ancak bugün yok bu sabahı değerlendirdik ama geç mi kaldım lütfen yardımcı olun
önemli olan Tnin koyuluğu zaten. T, C ile aynı koyulukta veya daha koyuysa pozitiftir, seninkide öyle olmuş sanırım, bu sabahı değerlendirmen iyi olmuş, doğru zamanlama yani endişelenme :)

Canim lutfen uzulme. gec dollenme olmus yani gec yumurtlamissin ya ondanda olabilir. Adetin oncedende gecikirdimi.

Canım çok garip hisler içersindeyim inan.. Öncelikle testi çok korkarak yaptım. Ama ya hamileysem diye korktum. Ben kendi içimdemi büyüttüm bu olayı bilmiyorumki. Şuan o testi gördüm ya adet olcak gibiyim. psikolojik yaşıyorum sanırım herşeyi.. Adetim aslında düzenim 30-35 gün değişiyor. Bugünde 33.günüm. Tam da gecikmiş sayılmaz yani. Bence adet olcam. Rabbim kaldırabilceğim zamanı benden iyi bilir o zaman nasip etsin. Senin güzel haberlerini bekliycem burdan artık. dualara devam ediyorum

Kizlar biliyomusunuz benim degerim artmiyo eminim.pazar gunu yaptigim test silikti evet ama en azindan gorunuyodu.ama bu sabah yaptigim test oyle degildi o kadar dikkatli bakmak gerekiyoki gormek icin yarin sabah saglik ocagina kan vericem.ama umudum yok

Canım testin farklıysa ondan dolayı olabilir. Bi de bi günde idrar testinde farkı göremeyebilirsin kan vermeden boşu boşuna canını sıkma bence.

Merhaba hanımlar bu ovülasyon testi né kadar etkili oluyor? Bütün yorumları okuyamadım malesef. :) Ben Femera ve Çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba etkili olur mu bildilendirir misiniz beni lütfen :)

Canim dolore dogru soyluyo idrar testinde bir gun arayla fark etmeye bilir sen kanda bakdir. Uzulme dua et. Insallah bebisin seninledir. Kendine iyi bak cnm

Merhaba hanımlar bu ovülasyon testi né kadar etkili oluyor? Bütün yorumları okuyamadım malesef. :) Ben Femera ve Çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba etkili olur mu bildilendirir misiniz beni lütfen :)
Canim ovu testini dogru kullandiginda cok ise yariyo. Adeti duzenli duzensiz olan her kes kullanmali bence. Yumurtanin omru 24 sat en fazla o kiymetli gunu yakalamamizda yardimci oluyo. Femera ve catlama ignesini hic bilmiyorun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…