- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.741
Aynen belirtiler öyle işaret ediyokaderdaşlarının ikisi diskalifiye oldu gibigbbc ve ben
Canim lutfen uzulme. gec dollenme olmus yani gec yumurtlamissin ya ondanda olabilir. Adetin oncedende gecikirdimi.Canım testi yaptım. Ultra erken gebelik olmasın rağmen koskoca bi tek çizgi çıktı. 20 dk.dır da bakıyom. Hamile falan değilim demekki.
Insallah canim hep beraber seviniris burda benimde 4 5 subatBat'ı 6 şubat olan kaderdaşlarım , son 9 gün kaldı
Canim bende dun doktor arkadasima sordum kan nezaman verilir belli olur diye. Oda adet gununden 1 hafta gecikmesi lazim mutlaka yoksa dogru bisey soylemek zor olur demişti. Seninde insallah kirmizilar gelmez arkadasim . Uzulup sakinCanım testi yaptım. Ultra erken gebelik olmasın rağmen koskoca bi tek çizgi çıktı. 20 dk.dır da bakıyom. Hamile falan değilim demekki.
C hafif T kalın cızgıydı ... ikisi aynı koyulukta değildi yanıÇift çizgi dedigin control ve test kısmı aynı koyulukta olarak degil mi ?
önemli olan T nin C den daha koyu olması zaten, pozitifi yakalamışsın yani, umarım değerlendirmişsindir.. foto varsa koy, daha rahat anlaşırız :)C hafif T kalın cızgıydı ... ikisi aynı koyulukta değildi yanı
kaç günde bir adet oluyosun?Merhaba bende aranıza yeni Katılıyorum :) herkes gibi bende bebek istiyorum. 5 gün oldu Ovulasyon testini kullanıyorum. 16 ocakta bat oldum 21 ocakta bitti 23 ocakta testi kullanmaya başladım. 4 gündür ikinci çizgi silikten daha belirgin cikiyor. Ne zaman sonuç alabilirim yumurtlama ile ilgili ? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim :)
önemli olan Tnin koyuluğu zaten. T, C ile aynı koyulukta veya daha koyuysa pozitiftir, seninkide öyle olmuş sanırım, bu sabahı değerlendirmen iyi olmuş, doğru zamanlama yani endişelenme :)arkadaşlar merhaba dün yaptığım teste t ye çok yakın bir çizgi vardı ancak bugün yok bu sabahı değerlendirdik ama geç mi kaldımlütfen yardımcı olun
Canim lutfen uzulme. gec dollenme olmus yani gec yumurtlamissin ya ondanda olabilir. Adetin oncedende gecikirdimi.
29-31 arası Değişiyorkaç günde bir adet oluyosun?
muhtemelen 30 ocak-2 şubat arası yumurtlama zamanın (yumurtlamadan sonraki dönem genellikle aynı oluyormuş kadınlarda-14gün). Testlere devam birkaç gün içinde çift çizgiyi yakalarsın29-31 arası Değişiyor
muhtemelen 30 ocak-2 şubat arası yumurtlama zamanın (yumurtlamadan sonraki dönem genellikle aynı oluyormuş kadınlarda-14gün). Testlere devam birkaç gün içinde çift çizgiyi yakalarsın
Kizlar biliyomusunuz benim degerim artmiyo eminim.pazar gunu yaptigim test silikti evet ama en azindan gorunuyodu.ama bu sabah yaptigim test oyle degildi o kadar dikkatli bakmak gerekiyoki gormek icinyarin sabah saglik ocagina kan vericem.ama umudum yok
Canim test farkli degil.bide pazar gunu yapmistim diger testide bu sabah yaptim iste yani 2 gun araylaCanım testin farklıysa ondan dolayı olabilir. Bi de bi günde idrar testinde farkı göremeyebilirsin kan vermeden boşu boşuna canını sıkma bence.
Canim dolore dogru soyluyo idrar testinde bir gun arayla fark etmeye bilir sen kanda bakdir. Uzulme dua et. Insallah bebisin seninledir. Kendine iyi bak cnmKizlar biliyomusunuz benim degerim artmiyo eminim.pazar gunu yaptigim test silikti evet ama en azindan gorunuyodu.ama bu sabah yaptigim test oyle degildi o kadar dikkatli bakmak gerekiyoki gormek icinyarin sabah saglik ocagina kan vericem.ama umudum yok
Canim ovu testini dogru kullandiginda cok ise yariyo. Adeti duzenli duzensiz olan her kes kullanmali bence. Yumurtanin omru 24 sat en fazla o kiymetli gunu yakalamamizda yardimci oluyo. Femera ve catlama ignesini hic bilmiyorun canim.Merhaba hanımlar bu ovülasyon testi né kadar etkili oluyor? Bütün yorumları okuyamadım malesef. :) Ben Femera ve Çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba etkili olur mu bildilendirir misiniz beni lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?