Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım bayrak sende bu ay. Hadi bakalım hayırlı ugurlu olur insallahhhhhhhhhhhhhh. Durmak yok calısmalara devammm :teytey:

ay ne güsel yapmışın beni halay çeke çeke gidiyom :teytey: hadi bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhh
gelin peşime çok bekletmeyin beni

tamam canım. Hayırlı olsun simdiden,ugur getirir insallah hemen hamis kalıverirsinnn a.s.

canım arkadaşım ben çift çizgiyi adettimin 2. gününden beri görüyorum sadece 4 gün önce biraz silikleşti buda 2 gün sürdü dün tekrar yapayım dedim kıpkırmızı olmuştu hatta resmini koymak isterdim ama foto.makinemi abim götürdü yani hep çizgi vardı ama dün ve bugünkü gibi değil bugünkü ise diğer çizgidende daha koyu çıktı ya ben geç yumurtluyorum sanırım yarın adet günüm ayın 8 adet olmam gerekiyor hatta bugün de olabilirdim ama kasık ve bacak ağrılarım hiç kalmadı ya işte öyle

Bende ilk okudum,diyorum kendi kendime ben böyle birşey yazmadım )))))))
sonradan fark ettim yanlıs alıntı yaptıgını
allah iyiligini versin seninn ))))))

canım neden test yapmıyorsun. senin durumunda olsam şu an nöbetçi eczane arıyor olurdum delikafadulden

selam kıslar :1hug:
bumera canım caktırmadım zaten sen dyene kadar kaydirigubbakcemile3 oruclu oruclu olur oyle seyler ) evet nasıl duruyorsun test yapsana kuzum yaa?
handecim hosgeldin canımmm..

ya aslında ne bileyim acaip bir korku var her ay deli gibi test yapardım bu ay hem içimden gelmiyor hemde çok çok ümitsizim neden böyle olduğunu bilmiyorum tabi ama adettim bi geçsin ondan sonra yaparım ama artık adettim 7 veya 10 gün geçmeden yapmak istemiyorum bunun arkasıda hayal kırıklığı olucakmış gibi geliyor

mrb kızlar bende bu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum aranızda bu şekilde hamile kalan var mı??

hoşgeldin canım 356 cı sayfayı tıklarsan orda hamiş listesi var o arkadaşlar ovulasyon testiyle hamile kaldılar diğerleride kalamayanlar bende dahil beklemedeyiz:)

ayy ne güzel ben ovulasyon çok duydum ama ne biliym hiç kullanmayı düşünmedim arkadaşlarda öneriyorlar
belki bana yarar:))

inşallah canım bence kullan belki o aracı olurda hamiş kalırsın bak ben yumurtlama zamanımı yanlış hesaplıyomuşum aslında doğru hesaplıyomuşum da o zaman yumurtlamıyomuşum bu ay bu testi kullandım bana çok yol gösterdi inşallah sende kullan hamiş kal neyin nezaman ve ne aracılığıyla olacağı belli olmaz ki.

evet ben öyle biliyorum ovulasyon testi kullanarak yumurtlama zamanlarını belirleyip hamiş kalan arkadaşlarımız diye biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…