Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

orası hic belli olmaz canım opuyorumnanaktan

evet canım 1 hafta falan var ama ben o gunleri iş bitti diye bos gecirmiştim :roflol: test almadıgım icin kendime o kadar kızdımki 2 gunde 1 yumurtlamaya kadar calısacaktım kendi capımdada öyle yaptım ama bu kadar gec yumurtlama beklemedigim icin belli bir noktada durmustum :roflol::roflol:

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: testleri canım o kadar gec saatte yapma hergun 4 yada 5 gibi yap testin kagıdında öyle yazıyor opuyorumnanaktan adetin duzenliyse işin cok kolay

bebekcim şimdi sen kacında adet oldun ondan 14. gun öncesindeki testin nasılmıs ona bir bak bakalım atmayıp sakladıysan canım opuyorumnanaktan

kiticanım tam olarak çiftimsi :)))) çizgiyi gördükten 14 gün sonra regl oldum canım. demek ki su içme tuvalet tutma kuralına uymadım diye tam kızaramamıştı. tuttu yani kiticanım :)

tetsin kağıdında 4-5 gibi yazıyo ama ben onu örnek vermişler diye algıladım hani hergün aynı saatte gibisinden, gerçektenmi o saattte yapılması gerekiyo ya ben işteyim yapamamki burda :sinifsinif:
ha bide siz bu testleri yapınca atmıyomusunuz ben baktım bişi yok attım gitti

Neyse ben Şımdık Çıkıyorum kızlar kocaman ÖpÜyorum sızlerı gÖrÜŞÜrÜz bye bye kendınıze ıyı bakın:)

canım sen kanda baktırdınmı?

canım şimdi anlamadığım bir nokta var, 19 da ovulasyona başladığından beri çift çizgi var diyorsun. bu çizgiler aynı koyulukta mı yoksa sadece belirgin ama kontrol çizgisinden daha silik çizzgiler mi? eğer aynı koyulukta çizgileri 19 undan itibaren gördüysen o zaman yumurtlamış oluyorsun. şimdi de ya ikinci defa yumurtluyorsun ki sanmıyorum, ya da hamilesin :))))))))

ama 19 undan itibaren gördüğün çizgiler aynı koyulukta değildi de şimdi 6-7 eylülde gördüklerin aynı koyulukta ise sen daha yeni yumurtluyorsun, bacak ve kasık ağrıların da bu yüzden olmuş oluyor. yani bir dahaki adetin de 7+14 = 21 Eylül olmuş oluyor. bilmem anlatabildim mi canım kaydirigubbakcemile3

hergun aynı saatte diyor en uygunu 4-5 yazıyor canım ama senin saatlerin uymuyorsa ozman kendine uygun zmnada yap canım opuyorumnanaktan

kitty nekadar var adet olmana cnm, hem olacağı varsa olmuştur zaten analarımız bizi sanki böyle hesaplayarak yaptı ayol

normalde 4 eyluldu canım ama yumurtlama olmadı galiba onun icin sarktı canım :sm_confused:

kiticanım tam olarak çiftimsi :)))) çizgiyi gördükten 14 gün sonra regl oldum canım. demek ki su içme tuvalet tutma kuralına uymadım diye tam kızaramamıştı. tuttu yani kiticanım :)

evet canım bir dahaki sefere 4 saat kuralına uyuyoruz opuyorumnanaktan sen o gun calısmamısmıydın canım ?

yok yok şimdi emin oldum bumiş ilk kez kopkoyu 6-7 eylül diyorsun. sen o günlerde yumurtlamışsın. bugün yaptığında çizginin silikleştiğini göreceksin sanırım canım. sen bu durumda 21'inde falan regl olacaksın. tabi inşallah olmazsın da bebiş gelir :)))))

eveeeeet ööörtmeeeeniiiiiim uyuyooooooruuuuz kaydirigubbakcemile3

canikom valla çalışmıştık ama yeterli gelmemiş herhalde. bu ay daha çok fikfik daha az stres kuralına uycaz inşallah vereliniortak

offffffff şu plastik bardaklardan alıyımda çekmeceme saklıyım bari madem en uygun saat bu yapmaya çalışayım aldım okadar heba olmasın benim otomatik hesaplayıcıda 8-13 eylül yazıyo şimdi baktımda
kitty sen yumurtlamadım diye adetim geçti diyon ama başka türlü geçmiş olmasın kıssssssssss

en iyisi o bardaklarla yapmak oluyor sibelcim. ben de bu ay öyle yapıcam. eve gitmeyi bekle bekle yolda çişim gelir diye tutamıyorum sonra da çizgileri yakalayamıyorum. işte yapmak kolay da yaptıktan sonra saklamak zor. bakalım artık bulcaz bi çözüm.

eveeeeet ööörtmeeeeniiiiiim uyuyooooooruuuuz kaydirigubbakcemile3

canikom valla çalışmıştık ama yeterli gelmemiş herhalde. bu ay daha çok fikfik daha az stres kuralına uycaz inşallah vereliniortak

aferin sana cicim opuyorumnanaktan evet fikfikler yetersiz gelmiş olabilir birde poponun altına yastık yok canım 20- 30 dk da yat hemen kalkma yerinden yıkanmaya yada wc ye hemen gitme opuyorumnanaktan

evet canım plastik bardakla yap testide hemen cekmecene koyarsın ordan takip edersin opuyorumnanaktan test yaptım birsey cıkmadı canım :sm_confused: ben ates ölcumude yapıyorum canım ordanda takip ediyorum sanki 30. gun yumurtlamısım gibi yani 30+14=44 yani daha en az 1 haftam var canım :sm_confused:

dediğin gibi yapmıştım canım. yastık koydum bacakları duvara dayadım. hatta gece öyle uyudum sabah banyo yaptım ama geçen ay kısmet değilmiş inşallah bu ay olur canım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

:uhm:
dediğin gibi yapmıştım canım. yastık koydum bacakları duvara dayadım. hatta gece öyle uyudum sabah banyo yaptım ama geçen ay kısmet değilmiş inşallah bu ay olur canım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

evet canım vakti saati dolmadan hicbirsey olmuyor opuyorumnanaktan ama senin kırmızıların damla damla olusu benim kafamı kurcalıyor

yaptıktan sonra niye saklıyosunuz testleri yaaaa koleksiyonmu yapıyosunuz kaydirigubbakcemile3

evet canım koleksiyon yapıyoruz :roflol: birbiriyle kıyaslamak icin saklıyoruz canım ve olurda o ay bebişimiz olursa hatıra olarak saklayabilirizde opuyorumnanaktan

canım valla benim genelde oldukça yoğun olur ikinci günü. bu sefer ikinci gün çok başım ağırınca ilaç almıştım sanırım o azalttı. damla damla gibi değil de sızıntı gibi oldu. sonraki günler de öyle devam etti ki zaten benim 2. gün yoğun diğer günler sızıntı gibi olurdu. mevsimlerden falan olabiliyor demişti annem. herhalde öyle. dün akşam test yaptım negatif. bu sabah da yaptım o da negatif. Allah korusun dış gebelik falan olmasın diye korktum hatta inşallah ters bir durum yoktur. ama sadece kan değil yani eskisi gibi parçacıklarım da var (çok açık oldu ama özür dilerim) sanırım mevsimden kiticim.

“Üstüne görme” gebe olunmasına, hamile olunmasına rağmen adet kanaması görmek demektir. Bu yaklaşık olarak gebeliklerin 100’de yarımı, yani 200/1 görülen bir şeydir. Üstüne görme şudur mesela: diyelim ki bir kadın hamilelik planlıyor veya hamilelik planlamıyor, korumasız bir ilişkiye girdi. Ondan sonra 28. gününde adet kanaması gördü. Ya üzülecektir planladığı için yada sevinecektir işte adet gördüğü için. Halbuki gerçekte içerde olan nedir? İçerde gebelik başlamıştır 200/1 oldu da; ama gebelik başlamasına rağmen rahim iç tabakasında bazı hormonal düzensizliklere bağlı olarak az miktarda yani normalde gördüğü adet miktarından daha az miktarda olan beraberinde çoğu zaman hiçbir belirti olmayan bir lekelenme görecektir. Kadın bunu yok mesajı olarak alacaktır; halbuki gerçekte gebelik vardır. Buna üstüne görme diyoruz. Üstüne görmede en önemli kurallardan bir tanesi şu: üstüne görme adet kanaması normal adet kanamasından genelde daha azdır ve beraberinde fazla belirti yoktur; ancak istisnalar tabi ki de kaideyi bozmaz. Adet kanaması normal miktarlarda, normal gün sayısında ve beraberinde de normal kadının alıştığı belirtilerle birlikte olsa bile, bu bile üstüne görme olabilir, üstüne görülen adet kanaması olabilir. Eğer çok kuvvetli şüphe varsa mutlaka doktora giderek bunun değerlendirilmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…