- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.681
yok canım yaaa benim bu ay olmadı belli hissetmemiştim zaten olsa hissederdim herhalde. önümüzdeki aya bakıcaz artık :)))))))
canım şimdi ateş topiğine baktım. keşke bu ay ovulasyon testi kullanmış olsaydın. geç yumurtladıysan şimdi 9 günün falan olması lazım daha di mi.. ayy canım kitim inşallah bu ay olmuştur kıssssss :Saruboceq: :Saruboceq:
hımm o kurallara uymak gerekiyomuş dün tuttum kendimi 4-5 saat akşam 20,30 da yaptım testi bide hep aynı saatte yapmak gerekiyomuş ama bu akşam yapamam aynı saatte malesef daha ikinci günden yamuk yapmaya başladımlmaz:
inşallah uğurlu gelir cnm adetlerim düzenli ama yumurtlama gününü bilmekte çook önemli hep beraber bekliyoz bakalım bu ayın şanslısı kim olacak acepp :uhm:
bebekcim şimdi sen kacında adet oldun ondan 14. gun öncesindeki testin nasılmıs ona bir bak bakalım atmayıp sakladıysan canım opuyorumnanaktan
bitanem hemen yazıyorum
son adet tarihim ===normalde her ayın 7 si veya 8 de oluyodum ağustosta yalancı gebelik yaşadım 18 AĞUSTOSTA ADET oldum doktor BıR SONRAKı AY normal tarihinde olursun demişti.
Ovulasyon testinde ilk kez KOP KOYU çift çizgiyi ===6 eylül 7 eylül bu iki gün kıpkırmızı gördüm hatta yanındaki çizgiden daha koyuydular
ayrıca ben ayın 18 de adet oldum ya aslında olmadım 3-4 gün 1 ,2damla kahve rengi kanamam oldu .yani ağustosun 18 de başladı kanamam ben 19 da ovulasyon testi yaptım o tarihten bu tarihe kadar hep çift çizgi vardı sadece 6,7 gün önce biraz silikleşti sonra koyulaşmaya başladı tekrar
tam koyu olarak dediğim gibi 6 ve 7 eylülde gördüm böylede karışık bir durumum var yani
kızlar yazık bana ben hep çizgi gördüm ya 21 ağustostan beri taki dün geceye kadar hep çalıştık canım çıktı işte oyüzden kafam allak bullak ya benim.
bitanem hemen yazıyorum
son adet tarihim ===normalde her ayın 7 si veya 8 de oluyodum ağustosta yalancı gebelik yaşadım 18 AĞUSTOSTA ADET oldum doktor BİR SONRAKİ AY normal tarihinde olursun demişti.
Ovulasyon testinde ilk kez KOP KOYU çift çizgiyi ===6 eylül 7 eylül bu iki gün kıpkırmızı gördüm hatta yanındaki çizgiden daha koyuydular
ayrıca ben ayın 18 de adet oldum ya aslında olmadım 3-4 gün 1 ,2damla kahve rengi kanamam oldu .yani ağustosun 18 de başladı kanamam ben 19 da ovulasyon testi yaptım o tarihten bu tarihe kadar hep çift çizgi vardı sadece 6,7 gün önce biraz silikleşti sonra koyulaşmaya başladı tekrar
tam koyu olarak dediğim gibi 6 ve 7 eylülde gördüm böylede karışık bir durumum var yani
kızlar yazık bana ben hep çizgi gördüm ya 21 ağustostan beri taki dün geceye kadar hep çalıştık canım çıktı işte oyüzden kafam allak bullak ya benim.
tetsin kağıdında 4-5 gibi yazıyo ama ben onu örnek vermişler diye algıladım hani hergün aynı saatte gibisinden, gerçektenmi o saattte yapılması gerekiyo ya ben işteyim yapamamki burda :sinifsinif:
ha bide siz bu testleri yapınca atmıyomusunuz ben baktım bişi yok attım gitti
kitty nekadar var adet olmana cnm, hem olacağı varsa olmuştur zaten analarımız bizi sanki böyle hesaplayarak yaptı ayol
kiticanım tam olarak çiftimsi :)))) çizgiyi gördükten 14 gün sonra regl oldum canım. demek ki su içme tuvalet tutma kuralına uymadım diye tam kızaramamıştı. tuttu yani kiticanım :)
hergun aynı saatte diyor en uygunu 4-5 yazıyor canım ama senin saatlerin uymuyorsa ozman kendine uygun zmnada yap canım opuyorumnanaktan
normalde 4 eyluldu canım ama yumurtlama olmadı galiba onun icin sarktı canım :sm_confused:
evet canım bir dahaki sefere 4 saat kuralına uyuyoruz opuyorumnanaktan sen o gun calısmamısmıydın canım ?
eveeeeet ööörtmeeeeniiiiiim uyuyooooooruuuuz kaydirigubbakcemile3
canikom valla çalışmıştık ama yeterli gelmemiş herhalde. bu ay daha çok fikfik daha az stres kuralına uycaz inşallah vereliniortak
offffffff şu plastik bardaklardan alıyımda çekmeceme saklıyım bari madem en uygun saat bu yapmaya çalışayım aldım okadar heba olmasın benim otomatik hesaplayıcıda 8-13 eylül yazıyo şimdi baktımda
kitty sen yumurtlamadım diye adetim geçti diyon ama başka türlü geçmiş olmasın kıssssssssss
aferin sana cicim opuyorumnanaktan evet fikfikler yetersiz gelmiş olabilir birde poponun altına yastık yok canım 20- 30 dk da yat hemen kalkma yerinden yıkanmaya yada wc ye hemen gitme opuyorumnanaktan
evet canım plastik bardakla yap testide hemen cekmecene koyarsın ordan takip edersin opuyorumnanaktan test yaptım birsey cıkmadı canım :sm_confused: ben ates ölcumude yapıyorum canım ordanda takip ediyorum sanki 30. gun yumurtlamısım gibi yani 30+14=44 yani daha en az 1 haftam var canım :sm_confused:
dediğin gibi yapmıştım canım. yastık koydum bacakları duvara dayadım. hatta gece öyle uyudum sabah banyo yaptım ama geçen ay kısmet değilmiş inşallah bu ay olur canım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
yaptıktan sonra niye saklıyosunuz testleri yaaaa koleksiyonmu yapıyosunuz kaydirigubbakcemile3
canım valla benim genelde oldukça yoğun olur ikinci günü. bu sefer ikinci gün çok başım ağırınca ilaç almıştım sanırım o azalttı. damla damla gibi değil de sızıntı gibi oldu. sonraki günler de öyle devam etti ki zaten benim 2. gün yoğun diğer günler sızıntı gibi olurdu. mevsimlerden falan olabiliyor demişti annem. herhalde öyle. dün akşam test yaptım negatif. bu sabah da yaptım o da negatif. Allah korusun dış gebelik falan olmasın diye korktum hatta inşallah ters bir durum yoktur. ama sadece kan değil yani eskisi gibi parçacıklarım da var (çok açık oldu ama özür dilerim) sanırım mevsimden kiticim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?