- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.661
günaaaayyyydııııınnnnnnnn opuyorumnanaktan
smhsmh Allah razı olsun canım. sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
naber şekerler. bumiş ısrarla daha test yapmam diyorsun demek. ehh öyle olsun bakalım :)
ısrarla yapmam demiyorum bitanem çünkü senin o tatlı ısrarlarına dayanamadım ve yaptım şuan için negatif çıktı bilmem ki ben amannnnn ne olucaksa olsun ne yapalım ben diyodum ama çıkaz çünkü çok yoğun hissediyorum bu ayda olmayacak canım benim.
günaydın kızlar varmı yeni hamişler?
bebekcim sen ne yaptın canım ?
ayça ne yaptı?
kestane kebap acele cevap canım kaydirigubbakcemile3
canım benim kıyamam sana ben. Bumişim senin regl tarihin ne zaman sen bana bir söyle bakıyım :)
günaydın kitty cevap veriyorum kimsede bişey yok anacım herkes sapır sapır döküldü eylül çalışmaları için enerji topluyoruz cnm Çok üzgünüm çoook
bu arada bana liste yap ovulsyon günlerini takip et demiştinizya şimdi onu yapıyom kıslarrr
ellerine sağlık sibelim. naber kıssss çalışmalara başladın mı :sm_cool:
kiticanım hoşgelmişsin :)))))))
ayça regl oldu arkasından da hemen ben oldum. ama olamadım mı desem damla damla gibi neredeyse. 5 gündür az az devam ediyor anlayamadım. dün ne olur ne olmaz test yapayım dedim negatif şekerim. herhalde havalardan etkilendim.
sen ne yaptın kiticanım, dün ateş topiğine bakmıştım hala regl olmamıştın????
günaydın kitty cevap veriyorum kimsede bişey yok anacım herkes sapır sapır döküldü eylül çalışmaları için enerji topluyoruz cnm Çok üzgünüm çoook
bu arada bana liste yap ovulsyon günlerini takip et demiştinizya şimdi onu yapıyom kıslarrr
benim regl tarihim bugün hayatım normalde olmam gerekiyo bugün ama belirti yok henüz bekliyorum işte
iyiyim cnmmm akşam ilk testimi yaptım ikinci çizginin ç si bile yokkkk bende oyüzden yaramazlık yapmadımm kardeş kardeş yattık :1hug: yalnız bu test nekadar küçük ve inceymiş ya paketi açarken kırıyodum nerdeyse dikkat etmek gerek
gunaydın hosbuldum beebkimopuyorumnanaktanŞeniz
ayca icin üzüldüm canım inşallah bu ay hamiş olur :Saruboceq:
seninki normal adet gibi degilse üsütne görmedir canım inşallah melegin seninledir canım :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:gec dollenme oldugu icin testte cıkmıyorda olabilir inşallah öyledir :Saruboceq::Saruboceq:
ben hala kırmızı kart yemedim canım gec yumurtlamısım galiba tabiki ovulasyon testi yapamadıgım icin hicbirseyden emin degilim :sm_confused:
gunaydın canım opuyorumnanaktanŞeniz hepimiz binbir umutla baslıyoruz sonrası hep husran oluyor ama sevinedecegimiz gunlerde cok yakın bence opuyorumnanaktan
yap canım ben bu ay test yapmadıgıma pişman oldum cunku ates tablomda bir acayip olunca ne olup bittigini anlayamadım sanırım gec yumurtladım :sm_confused:
hadi bakalım inşallah testlerin sana şans getirir canım :Saruboceq::Saruboceq: testleri duzenli yap canım 4 saat bekle bak bebekim ona uygulamadıgı icin tam olarak anlamdık ne olup bittigini :sm_confused:
bumişcim sen geç mi yumurtladın acaba? Aklım karıştı şimdi benim. Sen bana sorularımın cevaplarını yaz tamam mı şekerim :)
son adet tarihin (sat) ?
Ovulasyon testinde ilk kez çift çizgiyi (aynı koyulukta olan çift çizgi tabi) gördüğün tarih?
Ovulasyon testinde ikinci kez çift çizgiyi gördüğün tarih?
Yaz bakalım canım :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?