Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar maşallah hamiş çıkarmışız baya
rabbim tamamına erdirsin
darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:

günaaaayyyydııııınnnnnnnn opuyorumnanaktan

smhsmh Allah razı olsun canım. sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

naber şekerler. bumiş ısrarla daha test yapmam diyorsun demek. ehh öyle olsun bakalım :)

ısrarla yapmam demiyorum bitanem çünkü senin o tatlı ısrarlarına dayanamadım ve yaptım şuan için negatif çıktı bilmem ki ben amannnnn ne olucaksa olsun ne yapalım ben diyodum ama çıkaz çünkü çok yoğun hissediyorum bu ayda olmayacak canım benim.

günaydın kızlar varmı yeni hamişler?
bebekcim sen ne yaptın canım ?
ayça ne yaptı?

kestane kebap acele cevap canım kaydirigubbakcemile3

canım benim kıyamam sana ben. bumişim senin regl tarihin ne zaman sen bana bir söyle bakıyım :)

günaydın kızlar varmı yeni hamişler?
bebekcim sen ne yaptın canım ?
ayça ne yaptı?

kestane kebap acele cevap canım kaydirigubbakcemile3

kiticanım hoşgelmişsin :)))))))

ayça regl oldu arkasından da hemen ben oldum. ama olamadım mı desem damla damla gibi neredeyse. 5 gündür az az devam ediyor anlayamadım. dün ne olur ne olmaz test yapayım dedim negatif şekerim. herhalde havalardan etkilendim.

sen ne yaptın kiticanım, dün ateş topiğine bakmıştım hala regl olmamıştın????

günaydın kitty cevap veriyorum kimsede bişey yok anacım herkes sapır sapır döküldü eylül çalışmaları için enerji topluyoruz cnm Çok üzgünüm çoook
bu arada bana liste yap ovulsyon günlerini takip et demiştinizya şimdi onu yapıyom kıslarrr

ellerine sağlık sibelim. naber kıssss çalışmalara başladın mı :sm_cool:

ellerine sağlık sibelim. naber kıssss çalışmalara başladın mı :sm_cool:

iyiyim cnmmm akşam ilk testimi yaptım ikinci çizginin ç si bile yokkkk bende oyüzden yaramazlık yapmadımm kardeş kardeş yattık :1hug: yalnız bu test nekadar küçük ve inceymiş ya paketi açarken kırıyodum nerdeyse dikkat etmek gerek

gunaydın hosbuldum beebkimopuyorumnanaktanŞeniz

ayca icin üzüldüm canım inşallah bu ay hamiş olur :Saruboceq:

seninki normal adet gibi degilse üsütne görmedir canım inşallah melegin seninledir canım :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:gec dollenme oldugu icin testte cıkmıyorda olabilir inşallah öyledir :Saruboceq::Saruboceq:

ben hala kırmızı kart yemedim canım gec yumurtlamısım galiba tabiki ovulasyon testi yapamadıgım icin hicbirseyden emin degilim :sm_confused:

gunaydın canım opuyorumnanaktanŞeniz hepimiz binbir umutla baslıyoruz sonrası hep husran oluyor ama sevinedecegimiz gunlerde cok yakın bence opuyorumnanaktan

yap canım ben bu ay test yapmadıgıma pişman oldum cunku ates tablomda bir acayip olunca ne olup bittigini anlayamadım sanırım gec yumurtladım :sm_confused:

benim regl tarihim bugün hayatım normalde olmam gerekiyo bugün ama belirti yok henüz bekliyorum işte

bumişcim sen geç mi yumurtladın acaba? aklım karıştı şimdi benim. sen bana sorularımın cevaplarını yaz tamam mı şekerim :)

son adet tarihin (SAT) ?
ovulasyon testinde ilk kez çift çizgiyi (aynı koyulukta olan çift çizgi tabi) gördüğün tarih?
ovulasyon testinde ikinci kez çift çizgiyi gördüğün tarih?

yaz bakalım canım :)))))))

hadi bakalım inşallah testlerin sana şans getirir canım :Saruboceq::Saruboceq: testleri duzenli yap canım 4 saat bekle bak bebekim ona uygulamadıgı icin tam olarak anlamdık ne olup bittigini :sm_confused:

bebekcim şimdi sen kacında adet oldun ondan 14. gun öncesindeki testin nasılmıs ona bir bak bakalım atmayıp sakladıysan canım opuyorumnanaktan

yok canım yaaa benim bu ay olmadı belli hissetmemiştim zaten olsa hissederdim herhalde. önümüzdeki aya bakıcaz artık :)))))))

canım şimdi ateş topiğine baktım. keşke bu ay ovulasyon testi kullanmış olsaydın. geç yumurtladıysan şimdi 9 günün falan olması lazım daha di mi.. ayy canım kitim inşallah bu ay olmuştur kıssssss :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi bakalım inşallah testlerin sana şans getirir canım :Saruboceq::Saruboceq: testleri duzenli yap canım 4 saat bekle bak bebekim ona uygulamadıgı icin tam olarak anlamdık ne olup bittigini :sm_confused:

hımm o kurallara uymak gerekiyomuş dün tuttum kendimi 4-5 saat akşam 20,30 da yaptım testi bide hep aynı saatte yapmak gerekiyomuş ama bu akşam yapamam aynı saatte malesef daha ikinci günden yamuk yapmaya başladım lmaz:
inşallah uğurlu gelir cnm adetlerim düzenli ama yumurtlama gününü bilmekte çook önemli hep beraber bekliyoz bakalım bu ayın şanslısı kim olacak acepp :uhm:

bitanem hemen yazıyorum

son adet tarihim ===normalde her ayın 7 si veya 8 de oluyodum ağustosta yalancı gebelik yaşadım 18 AĞUSTOSTA ADET oldum doktor BıR SONRAKı AY normal tarihinde olursun demişti.

Ovulasyon testinde ilk kez KOP KOYU çift çizgiyi ===6 eylül 7 eylül bu iki gün kıpkırmızı gördüm hatta yanındaki çizgiden daha koyuydular

ayrıca ben ayın 18 de adet oldum ya aslında olmadım 3-4 gün 1 ,2damla kahve rengi kanamam oldu .yani ağustosun 18 de başladı kanamam ben 19 da ovulasyon testi yaptım o tarihten bu tarihe kadar hep çift çizgi vardı sadece 6,7 gün önce biraz silikleşti sonra koyulaşmaya başladı tekrar

tam koyu olarak dediğim gibi 6 ve 7 eylülde gördüm böylede karışık bir durumum var yani

kızlar yazık bana ben hep çizgi gördüm ya 21 ağustostan beri taki dün geceye kadar hep çalıştık canım çıktı işte oyüzden kafam allak bullak ya benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…