Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaaaa korkutma beniiiiiiii kiticaaaaaaaannnn :) bilmiyorum ki, acaba kan testi mi yaptırmalıyım. kanda çıkar mı acaba?? anlamadım ki ben ne yapsam ne etsem kiticanım...

yaaaa korkutma beniiiiiiii kiticaaaaaaaannnn :) bilmiyorum ki, acaba kan testi mi yaptırmalıyım. kanda çıkar mı acaba?? anlamadım ki ben ne yapsam ne etsem kiticanım...

varsa kanda cıkar canım adetin normalinden farklıymıs damla damla geliyormus onun icin bu dusuncede yogunlastım canım :1hug: imkanın varsa kanda bir baktır istersen canım :1hug:

varsa kanda cıkar canım adetin normalinden farklıymıs damla damla geliyormus onun icin bu dusuncede yogunlastım canım :1hug: imkanın varsa kanda bir baktır istersen canım :1hug:

aslında evet canım kanda baktırmak iyi olabilir. bu hafta içinde baktırıyım da içim rahat etsin :)

aslında evet canım kanda baktırmak iyi olabilir. bu hafta içinde baktırıyım da içim rahat etsin :)

kendini fazla kaptırma ama ok? sana bos yere umut vermiş olmayı asla istemem canım test yaptırmak insanı yeterince heyecanlandırıyor sonuc negatif oluncada acayip üzüyor bunlara hazırım yinede ne olursa olsun yaptıracam diyorsan bence yaptır inşallah melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım hiç kaptırmıyorum kendimi. aslında korkuyorum dış gebelik falan değildir di mi.. ayy ne biliyim böyle içim kötü oldu Allah korusun. aslında hiç belirti falan da yok ama kan tahlili yaptırmak gerek evet ben yaptırayım. herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz için :Saruboceq: ...

aklına kötü seyler getirme canım ya :teselli:iyi dusunki sonuda iyi olsun Şenizopuyorumnanaktan

slm kızlar
handecim endişelenme canım allahın izniyle kötü bir şey yoktur canım. illa test yaptırıcam diyorsan yaptır için rahat etsin.

slm kızlar
handecim endişelenme canım allahın izniyle kötü bir şey yoktur canım. illa test yaptırıcam diyorsan yaptır için rahat etsin.

hoşgeldin edaaam opuyorumnanaktan

aslında bence yaptırmamı gerektirecek bir durum yok gibi. regl oldum işte, damla damla değildi de gürül gürül de değildi yani ne bileyim aklım karıştı. belirtim falan da yok zaten ama düşünüyorum içimi rahatlatmak için yapabilirim de. ayyy kadın olmak çok zor benneyaptımki

selam kıslarrrrrrrrrr
gecmisi okuyodumm bendee
bumera canım insallah regl olmazsın dua ediyorum sana.
benimde 12-17 arası diyor otomatik hesaplayıcı bu ay 29gune indi sirküsümmm. reglm btsede baslasam calısmalara, regl sonrası hamile kalma sansı daha yuksekmis yumurtalıklar asada oluyormus birde böyle denicem : ))))))))

hande cnmmm icin rahat degilse yaptır,aynen vallahi kadın olmak cok zor

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ıLK TEST TARıHı - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.ıronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - kırmızı kartlı :1no2:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
10.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
11. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı. :teytey:
13- sincap - kırmızı kartlı :1no2:
14-SadeceMeyra- beklemede

HAMıŞLERıMıZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

Kızlar reglisi bitipte testlere baslayanınız varsa, test yapmaya basladıgınız tarihi yazarsanız liste de düzeltiyimm

hoşgeldin ayçaaaam opuyorumnanaktan

içim rahat aslında ama böyle garip regl olunca korkmadım değil.. belki korunmayı bırakınca nooluyor demiştir benim vücut :roflol:

regl sonrası daha iyi diyorsun yani hımmm tamam o zaman denemesi bedava hemen başlayalım :sm_cool:

Bi arkadasım vardı hamis kaldı bu ay,yumurtalıklar aşağıda oluyor reglin biter bitmez calıs, ben öyle yaptım demişti ondan duydum. her yolu deniyoruz bide bunu deneyelim ne zararı olur ki

Bi arkadasım vardı hamis kaldı bu ay,yumurtalıklar aşağıda oluyor reglin biter bitmez calıs, ben öyle yaptım demişti ondan duydum. her yolu deniyoruz bide bunu deneyelim ne zararı olur ki

anaaa ben bu akşam çalışabilirim o zaman. bitti gibi bişi kahverengiye dönüştü artık. testte yapabilirim belki. sana haber veririm canım liste için :1hug:

hoşbulduk tatlım.canım bak yaptırmadan önce sor rakamsal değer vericeklerse yaptır. gerçi istanbulda hep öyle yapılıyordur ama sen yinede sor önceden.

Calıs canım bittiyse,
aslında bende calısmak istiyorum bitmiş gibi oluyor gelmiyor bişi.Bi kac sefer olmustu bisiler bi bakıyorum geliyor nie öyle oluyor anlamıyorum.Dün gece calısmak cok istedim ama korktum gelir diye,bütün yoktu gelmemisti dedim simdi gelir falan saglama alıyım isimi bende bugun calıscam bugunu beklemistim ; )) teste'de 11eylülde baslıcam

canım ben 3 günde bir falan yapıyorum alıştım bırakamadım bir türlü. hep silik 2. çizgi çıkıyor. bugünkünüde birazdan yapıcam.
bu arada kızlar benim yarın misafirim geliyor istanbula gidişim biraz ertelenebilir. testleri düzenli yapsam mı acaba?

seeeeellllllllllaaaaaam kızlarrr!!!!!!!!!! benim kırmızılar bugün bittii gibi zemuszemus ohhhh! ya ama ovulasyon testim daha gelmedi.bugün ateşim de düştü..yumurtluyor olamam dimiiiiiiii??

hoşbulduk tatlım.canım bak yaptırmadan önce sor rakamsal değer vericeklerse yaptır. gerçi istanbulda hep öyle yapılıyordur ama sen yinede sor önceden.

evet canım çok haklısın rakamsal olmayınca bişi anlaşılmıyor a.s. ...

herkese öyle olur canım panik yapma.. yani en azından bana hep öyle olur. son 2 gün varla yok arası yani bir bakarsın gelmiş bir bakarsın bitmiş. bugünü de geçir yarına denersin o zaman canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…