- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
bence cift koyu cizgi cıkmadan silik cizgi devam ediyorsa hamilelik olamaz gibi geliyor bana.
rufeydacım kafanı takıp stres yapiyorsun bence en mantıklısı pztesi dr gitmen. bi baksın ne var ne yok ortaya cıksın bence
busesarıca cok sevindim canım allah saglıcakla kucagına aldırsın tatlım
yardımlarını bekliyoruz ovolasyon testi hakkında bilmediklerimiz cok tesekkür ederim
öptüm yeni anne adayımızı :))
çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. tabii ki yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla. ben reglimin 12. gününde ovulasyon testi yapmıştım. 2. çizgi koyu çıkmıştı. 12. gün birlikte olduk.13. gün çizgi silikleşti. ne olur ne olmaz diye 13. gün de birlikte olduk. daha sonraki bi kaç gün de yaptım ama çizgi çıkmadı.(zaten denemek amaçlı yapmıştım) daha sonra bu topicte bazı hamile arkadaşların bir sonraki regllerine yakın ovulasyon testlerinin pozitif çıktığını öğrenince ben de 22. gün tekrar ovulasyon testi yaptım ve 2. sizgi silik çıktı. gebelik testi de yaptım denemek için ama o negatifti. Tam regl günümde, yani 27. gün, hem ovulasyon testi hem de gebelik testi pozitif çıktı. İnşallah bu hafta gidicem doktora bir sorun yoktur. Yardımcı olabilmişimdir umarım. ben de seni çok öpüyorum a.s.
bende ovulasyon testi yaptım 15.16.17. gunlede hep iki cizgide koyu cıktı ve biz calıstık.
daha sonra ovulasyon testi yapmadım. Bugun 25. gunum fakat belirtim yok.
kasıklarımdaki agrılarda hafifledi sanki. Elimle bastırınca biraz sol kasıgım acıyor o kadar.
goguslerimde falan sislik yok. 31 mart adet tarihim bakalım neler olacak.
tutmadıysa haziranda aşılama dusunuyorum arkadaslar.
cnm geldım ben tabi yardımcı olurum sana ilk tavsıyem gg dan hem hesaplı hemde kesın sonuç verıyor.. inş. sana uğurlu gelır..
cnm geldım ben tabi yardımcı olurum sana ilk tavsıyem gg dan hem hesaplı hemde kesın sonuç verıyor.. inş. sana uğurlu gelır..
selam kızlar gitti gidiyorda birçok marka var en başta tanesi 1 lira 20 taneden fazla alınırsa gebelik testi hediyeli onlardan mı aldınız? bir de ovulasyon testi yumurtlama günü koyuluyor sonra tekrar rengi aciliyor mu? ben hep koyu kalıyor sanıyordum ?fisfisfisbir de ben medismart almıştım dün akşam yaptım rengi biraz koyu çıktı. sabah yaptım çok silik çıktı. akşam yine yapacağım. anlamadım ?:1shok:
beyazgelincik canım tesekkür ederim bide dijital kullanan arkadaslar yardım etse cok iyi olacak kızlar yardım lütfenn:)) dijital kullanan arkadaslar resmi önsayfada ekli ama kullanmasını bilmiyorum kullanma talimatı var ama yabancı dil lazım malesef:)
yuzdeyuzakrep cancer kullandı öyle hatılıyorum özel msj at istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?