Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bence cift koyu cizgi cıkmadan silik cizgi devam ediyorsa hamilelik olamaz gibi geliyor bana.
rufeydacım kafanı takıp stres yapiyorsun bence en mantıklısı pztesi dr gitmen. bi baksın ne var ne yok ortaya cıksın bence

çok zor geliyor herşeye yeniden başlamak
nasıl dayanacagım çok üzülüyorum
ama başka çarede yok sanırım
artık haziranda giderim dr
adet olunca şimdi gitsem de bi işe yaramaz
hhem bu ara yeni bi dr araştırmasndayım
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.........

busesarıca cok sevindim canım allah saglıcakla kucagına aldırsın tatlım
yardımlarını bekliyoruz ovolasyon testi hakkında bilmediklerimiz cok tesekkür ederim
öptüm yeni anne adayımızı :))

çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. tabii ki yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla. ben reglimin 12. gününde ovulasyon testi yapmıştım. 2. çizgi koyu çıkmıştı. 12. gün birlikte olduk.13. gün çizgi silikleşti. ne olur ne olmaz diye 13. gün de birlikte olduk. daha sonraki bi kaç gün de yaptım ama çizgi çıkmadı.(zaten denemek amaçlı yapmıştım) daha sonra bu topicte bazı hamile arkadaşların bir sonraki regllerine yakın ovulasyon testlerinin pozitif çıktığını öğrenince ben de 22. gün tekrar ovulasyon testi yaptım ve 2. sizgi silik çıktı. gebelik testi de yaptım denemek için ama o negatifti. Tam regl günümde, yani 27. gün, hem ovulasyon testi hem de gebelik testi pozitif çıktı. İnşallah bu hafta gidicem doktora bir sorun yoktur. Yardımcı olabilmişimdir umarım. ben de seni çok öpüyorum a.s.

bende ovulasyon testi yaptım 15.16.17. gunlede hep iki cizgide koyu cıktı ve biz calıstık.
daha sonra ovulasyon testi yapmadım. Bugun 25. gunum fakat belirtim yok.
kasıklarımdaki agrılarda hafifledi sanki. Elimle bastırınca biraz sol kasıgım acıyor o kadar.
goguslerimde falan sislik yok. 31 mart adet tarihim bakalım neler olacak.
tutmadıysa haziranda aşılama dusunuyorum arkadaslar.

canım benim tabiki yardımcı oldun saol ah su testlerin nasıl kullanılacagını ögrensem bide resmini öndeki sayfalara eklemiştim benneyaptımki
gelecek ay denicem bende insallah ovolosyon testini elimde dijitalinide aldım normal ovulosyon testinide aldım insallah ilh ayda tuttarda dagıtırım kalan testlerikaydirigubbakcemile2
allah kucagımızı bos bırakmasın bizede versin bebeklekaydirigubbakcemile2rimizişutarafagitti
doktor kontrolündede hersey yolunda gider insallah tatlım tekrar tebriklerrralkisalkisalkis

canım benim insallah asılamaya gerek kalmazda hamilesindir
aşılama zaman kaybı bence sacma geliyo bana ben 2 defe yaptırdım cisel ilişki aynı ama cinsel ilişkinin tutma ihtimali daha cok canım cünkü doktorlar gün gecire biliyo ayarlayamıyorlar cogunda bence ben catladıggını farkettim ama ondan bir gün sonra catlatma ignesi vurdular hep bosbosuna asılama yaptırdıgımı bildim ama bi ümit dedim olmadı oda yumurtalarında sorun varsa doktora görün klomen hap felan verir sonrada cinsel ilişkiye girersin bosuna para verme asılamaya tüp bebek yaptır mantıklı bari yerimseniben hakkında hayırlısı olsun tatlım

beyazgelincik bende aldım 50 tl clour muydu ney dijital olan
bide 16 ovulosyon 4 gebelik testi 20 tl ye aldım
ikisindenden aldım daha kullanmadım gelcek aya insallah
ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum dijital olanın resmini koymustum ( gelecek aya kadar ögrensem cok iyi olacak

ben de bugün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı. tam da 14. gün oysa. çok da düzenlidir adetlerim. günümü değişti acaba bu ay. tam da bebek yapmaya çalışırken.

akrepcim dijital olanı bilmıyorum kullanmadım benımkiler çubuk şeklinde olanlardı
ayderya cnm gg dan ovulasyon testi dıye arttır öyle bi markası falan yok varsa da ben bilmıyorum eşim getıttırmışti ama tanesi 1tl ben 7 tane almıştım yettı bana ..

cnm geldım ben tabi yardımcı olurum sana ilk tavsıyem gg dan hem hesaplı hemde kesın sonuç verıyor.. inş. sana uğurlu gelır..

bende ordan aldım canım iki güne kadar gelir. birde ateşimi ölçüyorum bu gün başladım. canım. biriksin liste yapacağım diğer tarafta bakarsın.3. günü ölçmeye başladım

saol canım cubuklardanda aldım beyaz gelincik onuda kullanmadım daha onasıl kullanılıyo ayrıntılı anlatrmısın bide aslında eczaneye sorsammı ki bilirlermi

cnm günün hep aynı saatte akşam üzeri 4-5 gibi mesela sabah kesınlıkle diil ve 4 saat öncesinde sıvı almayarak idrarını temiz bir kaba alacaksın o çubukların max yazısına kadar idrarda bekleteceksın 4-5 sanıye kadar sonra düz bir zemıne koyacaksın 3-4 dk ya sonuç verır zaten ikside aynı koyuluktaysa yumurtlamışsın biri silik çıkarsa yumurtlamaya yakınsın demektır .. 10 günden itibaren yapmaya başla cnm bu kadar :) eczanelerın pek bildigi sanmıyorum çünkü pek ellerınde bile bulundurmuyorlar

selam kızlar gitti gidiyorda birçok marka var en başta tanesi 1 lira 20 taneden fazla alınırsa gebelik testi hediyeli onlardan mı aldınız? bir de ovulasyon testi yumurtlama günü koyuluyor sonra tekrar rengi aciliyor mu? ben hep koyu kalıyor sanıyordum ?fisfisfisbir de ben medismart almıştım dün akşam yaptım rengi biraz koyu çıktı. sabah yaptım çok silik çıktı. akşam yine yapacağım. anlamadım ?:1shok:

evet canım ben ondan aldım vodovodo yada ona benzer birseydi istedigin secenegi yapaliyorsun özel mmesaj yollayarak mesela 15 ovulsayon 5 gebelik testi seklindede oluyor o senecekleride var 20 taneye 3 tanede gebelik testi hediye üctersiz kargo bu avantajlarıda güzel

beyazgelincik canım tesekkür ederim bide dijital kullanan arkadaslar yardım etse cok iyi olacak kızlar yardım lütfenn:)) dijital kullanan arkadaslar resmi önsayfada ekli ama kullanmasını bilmiyorum kullanma talimatı var ama yabancı dil lazım malesef:)

yuzdeyuzakrep cancer kullandı öyle hatılıyorum özel msj at istersen..

ben 28. sayfada açık bir şekilde anlatmıştım görmedin sanırım birdaha bakarsın olmadı

cancer canım evet okumustum tesekkür ederim hatta sana cevapta yazdım ben aldıgım kutuda mavi bi alette cıktı onu kimse bilmiyo galiba onu ögrenmek istedim yardımlarınız için tesekkğürler hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…