- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
cancer canım evet okumustum tesekkür ederim hatta sana cevapta yazdım ben aldıgım kutuda mavi bi alette cıktı onu kimse bilmiyo galiba onu ögrenmek istedim yardımlarınız için tesekkğürler hanımlar
kızlar merhaba ben bu ay bu testleri kullandım 22 mayısta yaptım çift çizgiyi gördüm 25 mayısta yaptım tek çizgiydi fakat geçen 30 mayısta tekrar yaptım çift çizgi bu güne kadar her gün yaptım hep çift çizgi hemde çok koyu adet tarihim 8 haziran acaba bozuk mu anlamadım gitti hala yumurtlama ihtimalim yok dimi ne oolur yardım edin
daisy84,
hemde control çizgisinden daha net ve daha kalın öyle değilmi test çizgisi
ay ne heycanlandım gözün aydın canım
aynı şeyleri yaşadım bende
gebelik testi yap göreceksinki pozitif inşallah tabii
demedi deme
şimdiden tebrik ediyorum
çok sevdim ben bu ovulasyon testini yaa
kimse yokmu kızlar...ben testlerimi adetin yedinci gününden itibaren yapıyorum .. 7, günü çift silik ama belirgin çizgiyi gördüm..ama bir gün önce merk edip nasıl bişey diye folyonun ağzını açmıştım her halde ondan yanılttı beni...şimdi kızlar testi 8 9 10 ve bugün yani 11 günü yapyım..8 ve dokuzda çizgi yoktu. dün silik ama belirgin çizgiyi gördüm.. fakat çalışma yapmadım.. şimdi yaptığım testede ikinci çizgi var bu akşamı değerlendireyim dimi.. ha birde az önce uzayan akıntım oldu..normalde 29 günde bir adet oluyorum ... test bariz belirgin öyle çok silik değil diğerine kadar koyu olmasa bile ona yakın koyulukta.. ben bu ay ilk defa deniyorum. bu testleri.. yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar gördüğüm kadarıyla buradaki herkes deneyimleriyle bilgi sahibi olmuş.Bende sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.Bu ovulasyon testlerinde ikinci çizgiyi ben 13.gün gördüm.Kontrol çizgisine yakın koyuluktaydı.(Ama geçen ay 14. günde kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı.)diğer günler koyuluk azaldı.Ama bugün 18.gün olmasına rağmen hala çizgi silik çıkıyor.Bu çizgi hiç kaybolmuyor mu?Hep silik çıkarmı böyle?Sizlerden cevap bekliyorum..
kılzar bende ilk kez buay şu wondfo marka ovulasyon testi kullandım uzun zamandırda ateş ölçüyorum.bana yardımcı olun lütfen.şimdi
13, gün2, çizgi çok belirgin ama aynısı değil,
14, gün 2 çizgide aynı,
15,gün 2, çizgi silik
yani bu durumda 14, gün yumurtlamam olmuş bu 3 günüde değerlendirdik
yalnız ateşimide ölçüyorum 13. 14. 15. 16. günler hep 36,4 çıkıyo yani yumurtladıktan sonra ateşin çok azda olsa çıkması lazım bende sabit çıktı bilen varsa yardım etsin kafam karıştı yumurtlama devammı ediyo öleyse neden testte çıkmadı yumurtlama olayı bittiyse neden ateş hiç çıkmadı.yoksa ben yumurtlamıyormuyum (ayy bu neyaa tavuk gibiii)
aynı markaları kullanıyoruz benimde 10 ve 11 de aynısı değil ama bayağı koyuluk oldu.şimdide giderek azaldı.. birde 12 sinde yanlışllıkla gebelik testini yapmışım. ayy aynı ya ambalajları .allahtan erken fark ettimm... cidden tavuk gibi yumurtladıkmı yumurtlamadıkmı...bu stres çekilmez.. biran önce meleklerimz gelse ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?