Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bu testler hakkında banada yardımcı olur musunuzzz :kedi:
hiçbir bilgim yok mafoldumben
13.gün iki çizgi çıktı aynı koyulukta değl
koyulaşmasını mı beklemeliyim
:gitme:

günaydın cancer sana bir sorum olacak bende bu clearblue ovülasyon testinden aldım yalnız bu testin kullanma kılavuzunda idrarı 4 saat tutmamız gerektiği hakkında bişi yazmıyor hatta üretici firmayı aradım bana sabah idrarıyla birlikte yapmamı söledi emin olamadım sen kullanmışsın peki nasıl kullandın idrarını 4 saat tutup ölemi yaptın

kızlar bu testler hakkında banada yardımcı olur musunuzzz :kedi:
hiçbir bilgim yok mafoldumben
13.gün iki çizgi çıktı aynı koyulukta değl
koyulaşmasını mı beklemeliyim
:gitme:

sabırsız bende ilk defa kulanıyorum benim tetslerim g.g 16 tanesi 20 ytl olanlardan aldım..adetim benim 34 günde bir oluyor 14 günden beri yapmaya başladım hep silik bugun adetimin 20 günü ve cizgi koyulaşmaya başladı...bende çok teradüt etmiştim ne zaman koyulaşak diyee hatta üzüldüm acaba yumurtlamıyorummu diye ama şükür:Saruboceq: bugun koyuçizgiyi yakaladım:sm_cool: buradaki arkadaşlar bu testlerden kulanmış baya bilgileri var baştan sona kadar okudum ve rahatladım bende....
sana diyeceğim bekle canım adetlerin nasıl

canım benim adetlerim çok düzenli değil pcos var :a015:
oyüzden 13.gün başladım nolur nolmaz diye :sm_confused:
ama iki çizgi tam biribiriyle aynı koyulukta değil gibi nebiliyim
:sm_confused:

slm kızlar,utanarak da olsa soruyorum,eşimle artık bebiş istiyoruz,son adet tarihim27 mayıstı,dün gece çalıştık,hamile kalma olasılığım var mı,teşekkürler şimdiden

slm kızlar,utanarak da olsa soruyorum,eşimle artık bebiş istiyoruz,son adet tarihim27 mayıstı,dün gece çalıştık,hamile kalma olasılığım var mı,teşekkürler şimdiden

canım neden utanıyorsun anlamadım bebiş istemek en doğal şey.. hayırlısı olsun. belki sana yardımcı olur. benim de 28 mayıs son adet tarihim ovülosyon test kullandım dün akşam çift çizgiyi gördüm :kedi: bizde çalıştık. hayırlısı allahtan... seninde tez zamanda gelsin bebişin.

merhaba ben de bişey sormak istiyorum. adetim pazar gününe kadar sanırım biter. 8 gün filan sürüyor benim. pazartesi başlasam ovülasyon testine, iki çizgi de koyu olana kadar ilişkiye girmememiz mi gerekiyor acaba ?

merhaba ben de bişey sormak istiyorum. adetim pazar gününe kadar sanırım biter. 8 gün filan sürüyor benim. pazartesi başlasam ovülasyon testine, iki çizgi de koyu olana kadar ilişkiye girmememiz mi gerekiyor acaba ?

hayır canım gün aiırı ilişkiye girin. spermlerin daha canlı olabilmesi için aynı zamanda ateşinide ölçersen yol gösterir sana ateş ölçme yöntemi diye bir topik var orayıda oku. ikisini birden yap.. umarım hayırlısı olur....:ecrin_bebek: bol bebişli günler.

çok tşk ederim. umarım ben de hamile kalabilirim. 18 nisanda evlendik ama ikimiz de bebiş istiyoruz :)
allah olmayıp da isteyen herkese versin.

Son düzenleme:
çok tşk ederim. umarım ben de hamile kalabilirim. 18 nisanda evlendik ama ikimiz de bebiş istiyoruz :)
allah olmayıp da isteyen herkese versin.

canım daha çok yenisin olur olur merak etme... sıkıntı yapmak için çok erken... görbak birkaç ay içiden alırız senden güzel haberleri.. sağlıklı beslenin muhtemel günleri takip et inş. bir probleminiz yoksa olur.. bizim 2,5 seneyi geçti. ağus/09 da 3 sene olacak.....opuyorumnanaktan

geçen sene mi ne doktora gitmiştim çok fazla akıntım olduğu için doktor ultrasonla bakmıştı, çok fazla yumurtan var deyip şaşırmıştı. acaba ikizim de olur mu ? çok istiyorum.. inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olur ama ikiz olurinş... :kedi:

canım sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez.... sağlıklı olsun yeterki...CADIARZU

öle tabi ki. ama gönül istiyor işte. kız olsun erkek olsun tek olsun çift olsun farketmez dediğin gibi. önemli olan sağlık..

kız olmuş erkek olmuş görüyoruz gündemde.. hayırsız evlatlar olduktan sonra bu kadar istemişiz boşuna.. allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar versin.sağlıklı evlatlar versin..

ya arkadaşlar birşey sorcam adetimin 14 gününden beri ovulasyon testini yapıyorum sürekli silik çıkıyordu.. adetimin 21 günündeyimm sadece dün ovusyon testimde ne silik nede koyu çizgi belirdi yani silik değil yanındaki diğer çizgi kadarda koyu değilmirmirmirmir bugun yeniden yaptım yine dünkü gibi çizgi belirdifisfisfisfisfisfisya ben nekadar çok geç yumurtluyorum acaba koyulaşacakmı bu cizgiler çok merak ediyorum kızlar cevap verirseniz sevinirimhihoyyyta.s..

canım benimde 3 gündür çift çıkıyo bende anlamadım ama çalışamlara devam ediyoruz.:kedi: kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…