Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Çok teşekkür ederim cnm. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Benim normalde adetlerim çok ağrılı olur. Adet belirtilerimin aynısını yaşadım ve hala da yaşıyorum. Hatta regl oluyorum diye ikide bir tuvalete gidiyodum. Çok da şişkinlik vardı.

Benim adetime 5 gün kala ovulasyon testi hep pozitif cikmisti hatta dün bile ikinci cizgi vardi ama bugün adet oldum. Bi tane test degil yaklasik 6 test kullandim hepside silik cikti, neden böyle oldu anlamadim. Biri hatali desem peki diger 5idemi hatali. Amaan bu testler hep yaniltiyor, daha dogrusu hepsi benim basima geliyor.

arkadaşlar dün akşam ovulasyon testinde 2. çizgi biraz daha koyulaştı
galiba yumurtlamam gecikiyor ama inşallah yakalarımda degerlendiririm

gec yumurtlama da olabilir be guzelim..

dur bakalım panik yapma ben bi kere 21. gun yumurtlamıstım :)

eger bugun test yaptıysan tekrar yapma bi faydası olmaz
yarın yine bugun yaptıgın saatlerde yap
ve haber ver tamammı merak ederim :)
bide esine keciboynuzu suyu flan icir kalitesi artısn

eger bugun test yaptıysan tekrar yapma bi faydası olmaz
yarın yine bugun yaptıgın saatlerde yap
ve haber ver tamammı merak ederim :)
bide esine keciboynuzu suyu flan icir kalitesi artısn

dün akşam yapmıştım bugün yapmadım daha
eşimin degerleri iyiydi çok şükür
ama evde var biraz ya haklısın
bugün içse akşama hemen faydası olurmu acaba ya

busesarıca cok sevindim canım allah saglıcakla kucagına aldırsın tatlım
yardımlarını bekliyoruz ovolasyon testi hakkında bilmediklerimiz cok tesekkür ederim
öptüm yeni anne adayımızı :))

rufeyda serra napiyorsun naıl gidiyor hic haber vermiyorsun artık yoksa cift cizgiyi gordunmu

ruferda hayırlı olsun canım hamilesin herhal :)) üstüste cizgiler hayra alamet :))
allah kucaklarımızı bos bırakmasın

yaw bugün 21. gün
yine silik çizgi
hamiş olsamda bu kadar çabuk belli olmazki
ama inşallah ben yanılırım sen haklı olursun canım
şimdiden umutlanmak istemiyorum sonu kötü oluyo

bence cift koyu cizgi cıkmadan silik cizgi devam ediyorsa hamilelik olamaz gibi geliyor bana.
rufeydacım kafanı takıp stres yapiyorsun bence en mantıklısı pztesi dr gitmen. bi baksın ne var ne yok ortaya cıksın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…