Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar gunaydın. leylının annesı ıyı haberlerle gelırsın ınşl.
Kızlar bişey soracagım gece ayaklarımın altı oyle yanıyorduki ıkı kere yıkadım. battanıyenın dışında tuttum hep . Adetımın bugun 12. günü yumutlama dönemınde olabılırmıyım mı sizce. ama dünki yaptıgım ovu testi negatifti. silik çizgi vardı.

ya benim de dün öyleydi. normalde çok üşürüm. ayaklarım yandı valla ama ben yumurtlama günümde değilim dün 16. günümde . 14 de görmüştüm çift çizgiyi. ama senin ki ondan olabilir canım.

ovulasyon testlerını kullanmaya bu ay başladım canım. adetimin 12. gunu bugun ovulasyon hesaplayıcılarına gore 4 ile 10 arasını gösterıyor. bakalım öğlen yapacagım testımı. bu arada çalışıyorum testı akşam 7 de yapıyorum fakat ewde olmadıgımız zamnlarda ewe dödüğümde saat geç oluyor 9-10 gibi bu saatte yapmam sağlıklı sonuç verırmı sizce

ben tahmini yumurtlama gününe yakın (mesela benim 14. gün. ) sabah akşam yaptım canım. işyerinde biraz zor oluyor ama . öyle yapsan daha iyi olur

benimde 12. günüm bugun canımm :) akşam 7-8 arası yapıyorum testleri 9.gün yapmaya basladım silik çizgi var ama daha koyulaşmadı gec yumurtlama oluyo bende henuz erken daha sabırsızlıkla bekliyorum bu hafta sonu muhtemelen yumurtlamam olucakkk

edaaaa benım için önemli haftaya girdikkkkkk haftasonu yumurtlama olcak buyuk ihtimal 10 gün iyi çalışmam lazımm
hadi bakalım şansın bol olsun prenses benim oldu bitti çok çalıştım , ama biraz fazla çalıştım galiba ilk ay şaşırdık coştuk dalgalandık iyi mi olcak kötü mü bakalım .

ben bu ay senden cok ümitliyim valla canımmm calısma azmine hayran kaldımmm
ben çok ümitli olamıyorum ya çalışmada problem yokta. 2 günde 1 diyorlar . biliyosunuz bizim hep 36 saat oldu bu ay olmazsa bir daha ki ay da 2 günde 1 denicem. testleri de yaparım yine. var zaten daha 15-20 tane. 12 gün var adete . hayırlısı bakalım...

işyerinde arkadaşım var. dün olması gerekiyomuş olmamış. test yapmamış. dedim nasıl sabrediyosun

öyle rahat olmak gerekiyoda nerdeee bizde o rahatlık daha 2 hafta varken bir sürü sey kruuyoruz kafamızdaa

öyle rahat olmak gerekiyoda nerdeee bizde o rahatlık daha 2 hafta varken bir sürü sey kruuyoruz kafamızdaa
yani anladım ki rahat olunamıyor insan çalışmalarının sonucunu merak ediyor .
şu an tabi daha yeni çalışma dönemi bittiği için bir şey hissetmiyorum. 1 hafta geçsin uydurmaya başlarım bir şeyler

ben tahmini yumurtlama gününe yakın (mesela benim 14. gün. ) sabah akşam yaptım canım. işyerinde biraz zor oluyor ama . öyle yapsan daha iyi olur
sabah akşam yapmandaki amacın neydi canım. çizgiyi daha net görmek mi
hımm ozamn senınle bırlıkte beklıycez desene ovu tarih hesaplayıcılarına gore 4 ile 9 arası benımde . gercekten o tarıh arasındamı yumurtlayacagım goreceğiz . testı yaptıgım gunden berı silik çizgi dun hafıf dıger gunlere gore daha koyuydu.

ayyy alemsin canım yaaaa maşallah pozitif enerji saçıyosun etrafaa
bu pozitifliği testlere de yansıtırım inşallah
valla hafta içi işle sizinle zaman daha çabuk geçiyor. bu heyecanları yaşamak bile güzel

aynen canım koyu çizgiyi kaçırmayayım diye. misal 14. gün 11 de yapmasaydım. 13. 15. gunlerdeki aksam cızgı cok net cıkmamıstı. ekte de görulecegı uzere

Eklentiler

• 2015-03-01 17.33.33.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 853
aaaa gerçekten öğlen yapmasaymışın tereddütte olurdun ıyıkı yapmışın Bende oyle yapayım. ne guzel burda herkez bırbırınden faydalanıyor. destek oluyoruz bırbırımıze. heycanımızı endişemizi stresımızı anlayıp destek oluyoruz. ben kuzenımle paylaştım bebek düşündüğümü kardeşim ve annem bılıyor. onlarlada boyle detaya gırmek ıstemıyorum. hele kız kardeşim bekar hiç anlamıyor beni burda sizlerle mutlu oluyorum

ovu testinde başarılıyım canım. 3 aydır hiç kaçırmadım koyu çizgiyi. ama bu ay korunmayı bıraktım.
bence sabah akşam fark etmiyor ama wc ye gitme 3-4 saat . sıkışık ol yani

Kızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…