- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.481
Kızlar acilde Beta hcg baktırdık 1536 çıktı 3 haftalık dedi acildeki doktor normal mi değer
Canim bu gunde oldukca gec satlerde calisin derim benKizlar 16.gunum. en son dun oglen calismistik. Hala cizgi var. Napsam.
Aa ne guzel cikmis canim masallah cok sevindim senin adina.Kızlar acilde Beta hcg baktırdık 1536 çıktı 3 haftalık dedi acildeki doktor normal mi değer
Kizlar 16.gunum. en son dun oglen calismistik. Hala cizgi var. Napsam.
Canim yalniz bu degerde 3 haftalik opmaz ki. En 5 haftalikdir 1500 kese gorunyo.Kızlar acilde Beta hcg baktırdık 1536 çıktı 3 haftalık dedi acildeki doktor normal mi değer
Anladim canim. Zaten amcamlar var. En erken 11 de giderler. CalisirizCanim bu gunde oldukca gec satlerde calisin derim ben
Bugünude değerlendirin canimm sonrası gun asırı yaparsınız bence
Saglik ocagi yokmu ertesi gun cikiyor.devlet hst 2 3 gun sonra sanirmKizlar bisey sormak istiyorum size. Ben bu ay hormon testi yaptirmistim yani kan verdim. Ozel hastanede 380 liraya yaptirdim. yabanciyim ben. Simdi kan testi yaptircam yarin yinemi o fiyata yaparlar.sigortam var gebelikde yararlanamiyomusum. Yakinimda devlet hastanesi var haccettepe ama hic gitmedigim icin sirami beklerim diyede endisleyim.Devlet hastanesinde kac satte cikiyo sonuc yardimci olurmusunuz.
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağına inşallahKızlar acilde Beta hcg baktırdık 1536 çıktı 3 haftalık dedi acildeki doktor normal mi değer
Canim yalniz bu degerde 3 haftalik opmaz ki. En 5 haftalikdir 1500 kese gorunyo.
Normalde 1 saate cikiyo canim ankaradamisin sen? Sabah erken saatte gidersen daha iyi olur ögleye yakin gidersen ögle tatilini beklersinKizlar bisey sormak istiyorum size. Ben bu ay hormon testi yaptirmistim yani kan verdim. Ozel hastanede 380 liraya yaptirdim. yabanciyim ben. Simdi kan testi yaptircam yarin yinemi o fiyata yaparlar.sigortam var gebelikde yararlanamiyomusum. Yakinimda devlet hastanesi var haccettepe ama hic gitmedigim icin sirami beklerim diyede endisleyim.Devlet hastanesinde kac satte cikiyo sonuc yardimci olurmusunuz.
Canim degerin gayet normal benim bi arkadasim hamile suan ve ovudan sonra 3 hafta yani son reglden sonra 5nci hafta oluyo 1500 cikti degeri ve keseyi gördüler seninde sanirim reglin gecti yani bebegin aslinda 5 haftalik benceBanada öyle geliyo onun için sordum size bilmiyorum yaa
Benim 74 çıkmıştı ovulasyon dan 17 gün sonra hadi benim değerlerim düşük te senin ki de yüksek geldi ikiz olabilir mi acabaKızlar acilde Beta hcg baktırdık 1536 çıktı 3 haftalık dedi acildeki doktor normal mi değer
Adetine 4 gün varken gebelik testi yapmaya basla testi yaptiktan 3_4 saat bile ince bir çizgi çıkarsa ihtimal var demektir inşallah olmuşturKızlar geçen Cuma çift çizgi gördüm ertesi gün silikleşti Cumartesi-Pazar çalışma oldu. Az önce tekrar ovu testi yaptım tek çizgi çıktı. Tutup tutmadığı ne zaman belli olur. Daha 1 hafta var hastalanmama.
Adetine 4 gün varken gebelik testi yapmaya basla testi yaptiktan 3_4 saat bile ince bir çizgi çıkarsa ihtimal var demektir inşallah olmuştur
Oylemi canim iyimis ozaman devlet hastanesinde boyle 1 satte cikiyosa. evet ben ankaradayim. Ozaman insallah yarin 9 da kizimi okula gututruk hastaneyede ugrarim. Teşekkürler canim cevabin icin.Normalde 1 saate cikiyo canim ankaradamisin sen? Sabah erken saatte gidersen daha iyi olur ögleye yakin gidersen ögle tatilini beklersin
Ne guzel istanbulda 2 gunden asagi cikmazOylemi canim iyimis ozaman devlet hastanesinde boyle 1 satte cikiyosa. evet ben ankaradayim. Ozaman insallah yarin 9 da kizimi okula gututruk hastaneyede ugrarim. Teşekkürler canim cevabin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?