- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.501
Yumurtlamadan en az 8 gun sonra belli oluyo canim. Ben gebelik testinde 9 gun sonra yumurtlamadan gri bi cok cok silik cizgiyle ogrenmistim. Adetime 1 hafta vardi.Kızlar geçen Cuma çift çizgi gördüm ertesi gün silikleşti Cumartesi-Pazar çalışma oldu. Az önce tekrar ovu testi yaptım tek çizgi çıktı. Tutup tutmadığı ne zaman belli olur. Daha 1 hafta var hastalanmama.
Canim 2 3 gund3 cikar demissin ankarada oyle dildir insallah. Okadar sure beklenirmi zaten gunler zor geciyo. Canim saglik ocagida var 5 dakka evime ama hic gitmedim bilnedigim icin ugrasmak istemiyorum.Ne guzel istanbulda 2 gunden asagi cikmaz
Yumurtlamadan en az 8 gun sonra belli oluyo canim. Ben gebelik testinde 9 gun sonra yumurtlamadan gri bi cok cok silik cizgiyle ogrenmistim. Adetime 1 hafta vardi.
Saol canım umarım Öyledir hafta içi giderim înş doktoraCanim degerin gayet normal benim bi arkadasim hamile suan ve ovudan sonra 3 hafta yani son reglden sonra 5nci hafta oluyo 1500 cikti degeri ve keseyi gördüler seninde sanirim reglin gecti yani bebegin aslinda 5 haftalik bence
Bilmiyorumki canım tam sürpriz olurBenim 74 çıkmıştı ovulasyon dan 17 gün sonra hadi benim değerlerim düşük te senin ki de yüksek geldi ikiz olabilir mi acaba
Canim 2 3 gund3 cikar demissin ankarada oyle dildir insallah. Okadar sure beklenirmi zaten gunler zor geciyo. Canim saglik ocagida var 5 dakka evime ama hic gitmedim bilnedigim icin ugrasmak istemiyorum.
Erken tabi canim bu gectigmiz cumartesiyse siliklesdiginden 8 gun en az gecmesi gerek. Ovuda bende gozukmedi 4 gun varken bu koyuluktaydi resmini koyuyorum hem ovuye ne gerek var bebisin varsa gozukyo nornal hcg testde bileGeçen cumartesi silikleşmişti. Bugün ovu da görünür müydü yani yoksa daha erken mi?
Ben ankaraliyim ama evlendgm icin suan ankarada deilim maalesef. Suan bi ark aradim senin icin saglik ocagi ertesi gün verir dedi devlet hastanesi normal hastaliklar icin hemen sonuc veriyomus ama gebelik dediginde bikac gün erteleyebiliyormus. eger sigorta bakmiyosa magnet tip var maltepede özel ve doktorlar cok güzel ilgileniyo. Ama söylede bisey var sen 380 lira ödemissin zaten aynu yerin ücretsiz tekrarr bakmasi gerekiyomus. Senin icin aradim senin sayende bende bicok sey ögrendim valla:)Oylemi canim iyimis ozaman devlet hastanesinde boyle 1 satte cikiyosa. evet ben ankaradayim. Ozaman insallah yarin 9 da kizimi okula gututruk hastaneyede ugrarim. Teşekkürler canim cevabin icin.
Ha bide acilden girmeye calis hastaymissin gibi kontroller yapilirken soruyolar zaten hamilelik ihtimali varmi die var dersen direk kan alip tahlile gönderiyolar sonuc 1 saate cikiyo ben para ödemedim sigorta oldugu icin ama imkanin varsa suan tip fakültelerinin acilden giris yapip sansini deneyebilirsinBen ankaraliyim ama evlendgm icin suan ankarada deilim maalesef. Suan bi ark aradim senin icin saglik ocagi ertesi gün verir dedi devlet hastanesi normal hastaliklar icin hemen sonuc veriyomus ama gebelik dediginde bikac gün erteleyebiliyormus. eger sigorta bakmiyosa magnet tip var maltepede özel ve doktorlar cok güzel ilgileniyo. Ama söylede bisey var sen 380 lira ödemissin zaten aynu yerin ücretsiz tekrarr bakmasi gerekiyomus. Senin icin aradim senin sayende bende bicok sey ögrendim valla:)
8-9 aydır deniyoruz. Doktora gittik eşimde de bende de sorun çıkmadı. Bu ay ilk kez ovu testi denedik keşke daha önce araştırıp deneseydik. Tecrübesizliğimize denk geldi. Şimdide tutmazsa diye geriliyorum, strese giriyorum. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat nasip etsin.Erken tabi canim bu gectigmiz cumartesiyse siliklesdiginden 8 gun en az gecmesi gerek. Ovuda bende gozukmedi 4 gun varken bu koyuluktaydi resmini koyuyorum hem ovuye ne gerek var bebisin varsa gozukyo nornal hcg testde bile
Canim cok cok tesekkur ederim allah razi olsun. Canim ben ozaman yarin yaptirdigim ozel hastaneyi arayim ne diyo. Canim benim doktorum turgut ozelde var arkadasimjn tanidigi ayin 16 sinda insallah ona gidicem . Ama evime hem yakin diyede haccetepeyemi gitsem demistim. Akrabalara haber vermedim henuz onun icin acikliga kavusturmak istiyorum yarin. sorup duryolar. Tekrar teşekkür ederim canim benim cok saol.Ben ankaraliyim ama evlendgm icin suan ankarada deilim maalesef. Suan bi ark aradim senin icin saglik ocagi ertesi gün verir dedi devlet hastanesi normal hastaliklar icin hemen sonuc veriyomus ama gebelik dediginde bikac gün erteleyebiliyormus. eger sigorta bakmiyosa magnet tip var maltepede özel ve doktorlar cok güzel ilgileniyo. Ama söylede bisey var sen 380 lira ödemissin zaten aynu yerin ücretsiz tekrarr bakmasi gerekiyomus. Senin icin aradim senin sayende bende bicok sey ögrendim valla:)
Him tamam canim bilgiler icin tesekkur ler arkadasim cok faydasi oldu . Cok cok saol.Ha bide acilden girmeye calis hastaymissin gibi kontroller yapilirken soruyolar zaten hamilelik ihtimali varmi die var dersen direk kan alip tahlile gönderiyolar sonuc 1 saate cikiyo ben para ödemedim sigorta oldugu icin ama imkanin varsa suan tip fakültelerinin acilden giris yapip sansini deneyebilirsin
Canim ama boyle yaparsan karnima sertce dokunurlar falan diyede korkuyorum ben. Yarin insallah haberini veririm canim.Ha bide acilden girmeye calis hastaymissin gibi kontroller yapilirken soruyolar zaten hamilelik ihtimali varmi die var dersen direk kan alip tahlile gönderiyolar sonuc 1 saate cikiyo ben para ödemedim sigorta oldugu icin ama imkanin varsa suan tip fakültelerinin acilden giris yapip sansini deneyebilirsin
Rica ederim canim insallah hersey yolunda gider ama doktor vs bisey arastrmak istersen bende sordururum arkadaslara. evet birilerinin israrla sormasi dahada strese sokuyo insani bian önce müjdeli haberi verki sende meraklilarda rahatlasin:)Canim cok cok tesekkur ederim allah razi olsun. Canim ben ozaman yarin yaptirdigim ozel hastaneyi arayim ne diyo. Canim benim doktorum turgut ozelde var arkadasimjn tanidigi ayin 16 sinda insallah ona gidicem . Ama evime hem yakin diyede haccetepeyemi gitsem demistim. Akrabalara haber vermedim henuz onun icin acikliga kavusturmak istiyorum yarin. sorup duryolar. Tekrar teşekkür ederim canim benim cok saol.
Kizlar gunaydi hepnize bu gun benim batim. Bekledigim gun geldi sonunda kan vermeye gidiyorum. Lutfen benim icin dua edin. En gec 3 gibi yazarim insallah haberleri.
Günaydın canım. dualarımız seninle. her şey yolundadır inşallahhhKizlar gunaydi hepnize bu gun benim batim. Bekledigim gun geldi sonunda kan vermeye gidiyorum. Lutfen benim icin dua edin. En gec 3 gibi yazarim insallah haberleri.
Günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Kizlar gunaydi hepnize bu gun benim batim. Bekledigim gun geldi sonunda kan vermeye gidiyorum. Lutfen benim icin dua edin. En gec 3 gibi yazarim insallah haberleri.
Kizlar gunaydi hepnize bu gun benim batim. Bekledigim gun geldi sonunda kan vermeye gidiyorum. Lutfen benim icin dua edin. En gec 3 gibi yazarim insallah haberleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?