- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.541
Kızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi
canım kötü düşenme. ablamda 2 kez düşük yaptı ama normal kanaması vardı onun. . leke gibiyse belki yerleşmedir. ne zaman çıkacak sonucun verdin mi kan ?Kızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi
İnşallah canim naz yapiyordurinşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin kimyasal fln değildir sıkma canını sadce naz yapıyordur snein bebiş üzme kendini
Kanı verdim saat 1 gibi sonucu alacağım ağlamak istemiyorum ama Tutamıyorum kendimicanım kötü düşenme. ablamda 2 kez düşük yaptı ama normal kanaması vardı onun. . leke gibiyse belki yerleşmedir. ne zaman çıkacak sonucun verdin mi kan ?
Kahverengi leke cumartesi de geldi ise gittim bugün bir saat sonra yine leke geldi hastaneye gittim hemen özel kadın doğum Hastanesi var iyi bir dokTor bakalım sonuca göre bu hafta rapor alıp evde yatacagim düşecek de orada olmasincanım kötü düşenme. ablamda 2 kez düşük yaptı ama normal kanaması vardı onun. . leke gibiyse belki yerleşmedir. ne zaman çıkacak sonucun verdin mi kan ?
canımm çok iyi anlıyorum seni .ama ferah tut yüreğini. umarım iyi haberler alırsın.Kanı verdim saat 1 gibi sonucu alacağım ağlamak istemiyorum ama Tutamıyorum kendimi
evet ilaçta verir buyuk ıhtımal. dusme ıhtımalıne karsı. ama umarım oyle bır sey yoktur. cunku ılacların pek etkılemedıgını bılıyorum canım. hatta ablamı goturdugumuz 2. dr kızmıstı ılac kullanmasına . bebek saglıksız oluyomus dussun bısey yapmayın demıstı.Kahverengi leke cumartesi de geldi ise gittim bugün bir saat sonra yine leke geldi hastaneye gittim hemen özel kadın doğum Hastanesi var iyi bir dokTor bakalım sonuca göre bu hafta rapor alıp evde yatacagim düşecek de orada olmasin
İnşallah iyidir canım ilaç konusunu bilmiyorum iste bu hafta 2 güne bir beta ya baktıracaktim bu gidisleevet ilaçta verir buyuk ıhtımal. dusme ıhtımalıne karsı. ama umarım oyle bır sey yoktur. cunku ılacların pek etkılemedıgını bılıyorum canım. hatta ablamı goturdugumuz 2. dr kızmıstı ılac kullanmasına . bebek saglıksız oluyomus dussun bısey yapmayın demıstı.
ama senınkı farklı tabı. onun adet gıbıydı . sen hemen karalar bağlama
Kizlar gunaydi hepnize bu gun benim batim. Bekledigim gun geldi sonunda kan vermeye gidiyorum. Lutfen benim icin dua edin. En gec 3 gibi yazarim insallah haberleri.
Canım inşAllah bebeğin seninledirKızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi
tamam tatlım adet döngün kaç günde pekı ? benım son 3 aydır çok farklı strestenmıdır nedır bılemedımovu testinde başarılıyım canım. 3 aydır hiç kaçırmadım koyu çizgiyi. ama bu ay korunmayı bıraktım.
bence sabah akşam fark etmiyor ama wc ye gitme 3-4 saat . sıkışık ol yani
canım benım bıldıgım düşükte leke değil kanama oluyor. içini ferah tut dua et. kötü düşünmeKızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi
28 de 1 canım benim. 14. gün çift çizgiyi gördüm. normal zamanda olucam gecikme olmıcak bu verilere göretamam tatlım adet döngün kaç günde pekı ? benım son 3 aydır çok farklı strestenmıdır nedır bılemedım
canım benım bıldıgım düşükte leke değil kanama oluyor. içini ferah tut dua et. kötü düşünme
üzülme canım . bu aya bak senen son kı adet döngüm 33 gunde oldu. 33-14 : 19 19. gün yumurtlama günüm oluyor yani. testtle takıp edecegım eger gercekten boyle ıse ben hep 1 hafta oncesı çalıştım. geçen ay kaçırmışımm
50 lik aldım tatlımüzülme canım . bu aya bak sentestin çoksa birkaçgün önce başla. tahmini günde de sabah akşam yaparsın. tabi çalışmalara devam. Allah kolaylık versin. Ben yoruldum valla
en son kı adet döngüm 33 gunde oldu. 33-14 : 19 19. gün yumurtlama günüm oluyor yani. testtle takıp edecegım eger gercekten boyle ıse ben hep 1 hafta oncesı çalıştım. geçen ay kaçırmışımm
Canım nasıl oldun sonuçları aldınmı umarım kötü bişey yoktur bebeğin seninledir. Dualarım seninleKızlar Dualara çok ihtiyacım var Bugün yine leke geldi hemen doktora gittim düşük ihtimali var dedi keseye göremedi beta cuma günü 74 tü dedim tekrar test istedi ama yarına çıkar dedi ben de acil de yaptirsam olur dedi sonuca gore artik kimyasal gebelik te olabbilir dedi kese olusmadan atilir dedi
en son kı adet döngüm 33 gunde oldu. 33-14 : 19 19. gün yumurtlama günüm oluyor yani. testtle takıp edecegım eger gercekten boyle ıse ben hep 1 hafta oncesı çalıştım. geçen ay kaçırmışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?