Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin kimyasal fln değildir sıkma canını sadce naz yapıyordur snein bebiş üzme kendini

canım kötü düşenme. ablamda 2 kez düşük yaptı ama normal kanaması vardı onun. . leke gibiyse belki yerleşmedir. ne zaman çıkacak sonucun verdin mi kan ?

canım kötü düşenme. ablamda 2 kez düşük yaptı ama normal kanaması vardı onun. . leke gibiyse belki yerleşmedir. ne zaman çıkacak sonucun verdin mi kan ?
Kahverengi leke cumartesi de geldi ise gittim bugün bir saat sonra yine leke geldi hastaneye gittim hemen özel kadın doğum Hastanesi var iyi bir dokTor bakalım sonuca göre bu hafta rapor alıp evde yatacagim düşecek de orada olmasin

evet ilaçta verir buyuk ıhtımal. dusme ıhtımalıne karsı. ama umarım oyle bır sey yoktur. cunku ılacların pek etkılemedıgını bılıyorum canım. hatta ablamı goturdugumuz 2. dr kızmıstı ılac kullanmasına . bebek saglıksız oluyomus dussun bısey yapmayın demıstı.
ama senınkı farklı tabı. onun adet gıbıydı . sen hemen karalar bağlama

İnşallah iyidir canım ilaç konusunu bilmiyorum iste bu hafta 2 güne bir beta ya baktıracaktim bu gidisle

Canım inşAllah bebeğin seninledir

ovu testinde başarılıyım canım. 3 aydır hiç kaçırmadım koyu çizgiyi. ama bu ay korunmayı bıraktım.
bence sabah akşam fark etmiyor ama wc ye gitme 3-4 saat . sıkışık ol yani
tamam tatlım adet döngün kaç günde pekı ? benım son 3 aydır çok farklı strestenmıdır nedır bılemedım

canım benım bıldıgım düşükte leke değil kanama oluyor. içini ferah tut dua et. kötü düşünme

28 de 1 canım benim. 14. gün çift çizgiyi gördüm. normal zamanda olucam gecikme olmıcak bu verilere göre yumurta catladıktan 14 gun sonra oluyosun ya adet . ordan hesaplayabilirsin en kötü

en son kı adet döngüm 33 gunde oldu. 33-14 : 19 19. gün yumurtlama günüm oluyor yani. testtle takıp edecegım eger gercekten boyle ıse ben hep 1 hafta oncesı çalıştım. geçen ay kaçırmışımm

üzülme canım . bu aya bak sen testin çoksa birkaçgün önce başla. tahmini günde de sabah akşam yaparsın. tabi çalışmalara devam. Allah kolaylık versin. Ben yoruldum valla

üzülme canım . bu aya bak sen testin çoksa birkaçgün önce başla. tahmini günde de sabah akşam yaparsın. tabi çalışmalara devam. Allah kolaylık versin. Ben yoruldum valla
50 lik aldım tatlım 8. gunden berı yapıyorum bugun 12. gunum. ıkı gunde bır kuralına uyup çalışıyorum allah yardımcımız olsun bebecıklerımız bızı cok bekletmesınler

canım bende gecen ay ılk denememdı bu sekılde kacırdım 33-34 gunde bı adet oluyorum. 18. gun sandım yumurtlamammı deavvam etmedım ama 20. gun olmus yumurtlamam. bu ay sımdı daha dıkkaetlıyım bugunden itibaren önümdeki 10 gunu ıyı degerlendırmem lazımm

Canım nasıl oldun sonuçları aldınmı umarım kötü bişey yoktur bebeğin seninledir. Dualarım seninle

Arkadaşım ben bu ay 16.günümde yumurtlamışım. Bi önceki ay ise 22.günde yumurtlamıştım. 12.günden itibaren en azından başlamak lazımmış. Bende geç yumurtluyorum diye 18.günden itibaren başlamıştım. Kaçırdım ben.sen bari o hataya düşme.

Kızlar meraba işk defa akıntıyı gördüm bu akıntı yumurtlama olduğuna mı olacağına mı işaret çünki testde silikleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…