- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.581
Aldım canım sonuçları beta 400 çıktı ilerleme var cumartesi keseye bakacak rapor aldim bu hafta düşük riski var doktor progestan verdi Kese gorunmediği sürece kimyasal gebelik riski var insallah sağlıklıdır bebeğim
Kizlar canlarim ben geldiimmmmm. hgc em 636,7 cikti. doktoruma sordum bu adet gununde baya yuksek cikmis dedi. rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
Kizlar canlarim ben geldiimmmmm. hgc em 636,7 cikti. doktoruma sordum bu adet gununde baya yuksek cikmis dedi. rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
CanIm cok sukur bu degerde iyi ama.bundan sonrasina sen kendine dikkat et.insallah cok guzel olacak hersey :)400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
Yaaa neden kotu dusunuyosun kipozitif ol nolur.insallah bizde bu ay hayirli haberler veririz birbirimize
Canim cok cok sevindim ne guzel haber bu.bizede dua et olur mu nolur.rabbim senin duani kabul eder allahin izniyle..Kizlar canlarim ben geldiimmmmm. hgc em 636,7 cikti. doktoruma sordum bu adet gununde baya yuksek cikmis dedi. rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Ama canim bak kendin soyledin testleri yapmaya gec basladim diye.erken yapsaydin gorecektin.insallah bu ay yumurtalari yakalicaz canim sikma guzel caniniİnşallah canım.. daha 1 kez yakaladım yumurtayı gerçi ama niye bilmiyorum oof. sanki bi sıkıntı varda olmuyo gibime geliyo. Bu ay da yakalayıp değerlendircem sabredebilirsem. Olmazsa doktora gidicem
Canim benim cok cok tesekur ederim etmezmiyim canim insallah bu gunden itibaren daha cok dua edicem. Canim karamsalliga kapilma lutfen her sey guzel olur insallah . Rabbim yawrunu tez zamanda sana kavusturur insallah.Canım benimmmmmm çoooooooook çokkkkkkkkkk sevindim inannn :)) artık hamiş olduğuna göre bize dua etmeye başlaaaa. Duaları kabul olurmuş hamişlerinnBen çok karamsarlaştım iyicer. sorun olduğunu düşünüyorum. Bana öçzel dua istiyorumm
Canim benim cok cok tesekur ederim etmezmiyim canim insallah bu gunden itibaren daha cok dua edicem. Canim karamsalliga kapilma lutfen her sey guzel olur insallah . Rabbim yawrunu tez zamanda sana kavusturur insallah.
Canim icte ben 4 ay dir deniyorun yumurtayida bulyorum sorunda yok ama olmadi bu aya kismetmis. rabbimin nasip edicegi zaman vardir. Uzme kendini lutfen bak burda bir birmize destek olurus. Boylelikle hamis kalirsin insallah . Bu ay gun asiri d3vam et canim. Kendine iyi bak arkadasimCanım benim inşallah öyle olurBurdaki arkadaşlar ne kadar sürede hamile kaldı bilmiyorum gerçide bana sanki aylardır hamile kalamıyomuşum gibi geliyo. Aslında moralimi bozan şey yumurtayı yakaladığım ay iyi değerlendirmiş olmam ve sonucunun hüsran olması. Ondan korkuyorum sorun var diye
Canim icte ben 4 ay dir deniyorun yumurtayida bulyorum sorunda yok ama olmadi bu aya kismetmis. rabbimin nasip edicegi zaman vardir. Uzme kendini lutfen bak burda bir birmize destek olurus. Boylelikle hamis kalirsin insallah . Bu ay gun asiri d3vam et canim. Kendine iyi bak arkadasim
Ama canim bak kendin soyledin testleri yapmaya gec basladim diye.erken yapsaydin gorecektin.insallah bu ay yumurtalari yakalicaz canim sikma guzel canini
Canim benim cok sevindim degerin artmis hadi insallah canim dualarim seninle. Kendine iyi bak400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?