Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

S sssn canım benimde adetimin 5.günü. bitsin diye bekliyorum ama niye bilmiyorum ben sorun olduğunu düşünüyorum.Sanırım doktora gidicem. Kendimi iyi hissetmiyorum.

400 olunca kimyasal olarak pek saymıyolar bildiğim ama kendini üzme dedim sana naz yapıyo diye ilgi istiyo ilgi :)) hadi bakalım dinlenmek iyi gelecek

400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
CanIm cok sukur bu degerde iyi ama.bundan sonrasina sen kendine dikkat et.insallah cok guzel olacak hersey :)

Yaaa neden kotu dusunuyosun ki pozitif ol nolur.insallah bizde bu ay hayirli haberler veririz birbirimize

İnşallah canım.. daha 1 kez yakaladım yumurtayı gerçi ama niye bilmiyorum oof. sanki bi sıkıntı varda olmuyo gibime geliyo. Bu ay da yakalayıp değerlendircem sabredebilirsem. Olmazsa doktora gidicem

İnşallah canım.. daha 1 kez yakaladım yumurtayı gerçi ama niye bilmiyorum oof. sanki bi sıkıntı varda olmuyo gibime geliyo. Bu ay da yakalayıp değerlendircem sabredebilirsem. Olmazsa doktora gidicem
Ama canim bak kendin soyledin testleri yapmaya gec basladim diye.erken yapsaydin gorecektin.insallah bu ay yumurtalari yakalicaz canim sikma guzel canini

Canim benim cok cok tesekur ederim etmezmiyim canim insallah bu gunden itibaren daha cok dua edicem. Canim karamsalliga kapilma lutfen her sey guzel olur insallah . Rabbim yawrunu tez zamanda sana kavusturur insallah.

Canim benim cok cok tesekur ederim etmezmiyim canim insallah bu gunden itibaren daha cok dua edicem. Canim karamsalliga kapilma lutfen her sey guzel olur insallah . Rabbim yawrunu tez zamanda sana kavusturur insallah.

Canım benim inşallah öyle olur Burdaki arkadaşlar ne kadar sürede hamile kaldı bilmiyorum gerçide bana sanki aylardır hamile kalamıyomuşum gibi geliyo. Aslında moralimi bozan şey yumurtayı yakaladığım ay iyi değerlendirmiş olmam ve sonucunun hüsran olması. Ondan korkuyorum sorun var diye

Kizlar hepinize cok tesekur ederim kusura bakmayin mucdeyi verip kayboldum kizimin atesi cikmis okuldan aradalir. Canlarim size nasil teşekkür etzem azdir. Benim ikinci cocugum olmasina ragmen yumurtalik hamilelik hakda cogu seyi bipmiyodum burdan ogtendim her seyi. Hepinize binlerce kez tesekkur ederim alahbrazi olsun. Buradaki kizlarin destek vermesi beni cok mutlu ediyo. Bem burdan sizlerin hamislignizi duyana kadar gitmiycegim. Dilerm rabbim tez zamanda hepinize tosun bebisler nasip eyler

Selam kızlaaaarrr mesJlarınızı okuyunca çooookk çoookk mutlu oldum leylinin annesi superisi Allah evlatlarınızdan ayırmasın.. hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin İnşallah.. Bizede dua edin.. bende bugün doktora gtcektim yumurtalıklarda çift çizgi göremefim diye doktorum çarşamba gününe aldı beni.. fakat bende şiddetli bi kasık ağrısı var bide adet olacakmış gibi hissiyat korkuyorum bişey çıkar diye.. çarşamba günü adetime 7-8 gün kalıyo olmazda hani bi ihtimal gebelik olsada belli olurmu acaba..

Canim icte ben 4 ay dir deniyorun yumurtayida bulyorum sorunda yok ama olmadi bu aya kismetmis. rabbimin nasip edicegi zaman vardir. Uzme kendini lutfen bak burda bir birmize destek olurus. Boylelikle hamis kalirsin insallah . Bu ay gun asiri d3vam et canim. Kendine iyi bak arkadasim

tamam canımmm çok geçmiş olsun bu arada. dualarımız seninle.

400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
Canim benim cok sevindim degerin artmis hadi insallah canim dualarim seninle. Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…