- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.601
Canim benim yumurtlama olmus gibi. Sen gun asiri devam et nolur nolmaz riske atma.Ben bugün koyulaşır derken bu daha da silikleşmiş sizce yumurtlama oldu mu kızlar?
Canım gözün aydın çook sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımKizlar canlarim ben geldiimmmmm. hgc em 636,7 cikti. doktoruma sordum bu adet gununde baya yuksek cikmis dedi. rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Canım inşallah kaçırmamışımdır dün çok koyu deil die es geçtim bugün bianda silikleşti. Bide bu akıntı dediğiniz şey ki ben ilk defa denk geldim:) yumurtlmadan sonramı oluyo öncemiCanim benim yumurtlama olmus gibi. Sen gun asiri devam et nolur nolmaz riske atma.
Testin varsa hamilelik testi yapsana:) burdaki kızların 2-3 gün kala silikde olsa belli olmuştu. Hadi sende hamile ol bi kişi bi umut daha olsun:)Hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bize inşallah:)
benim adet günüme 2-3 gün var.ovülasyon testim iki gün öncesine kadar ikinci çizgi çok koyuydu bugün açık renk ikinci var.galiba ben yine çatladım.yani hamilelik olsa bugün renk açık olmazdı heralde
İnşallah canım ama umudumu yitiriyorum bu ay daTestin varsa hamilelik testi yapsana:) burdaki kızların 2-3 gün kala silikde olsa belli olmuştu. Hadi sende hamile ol bi kişi bi umut daha olsun:)
Batma varsa ihtimal vardır canım sen yine test yap ama testi atma 5_6 saat sonra bile bak Beta değeri herkeste ayni olmuyor Dualarım hepinizle Allah herkesin yardımcısı olsun bu ay buradan herkes güzel haber verir sonra gebelik ve doğum süreçlerimızı konuşuruz inşallah Herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin bir an önce kucaklarımız bebişlerimizle dolsunSelam kızlaaaarrr mesJlarınızı okuyunca çooookk çoookk mutlu oldumleylinin annesi superisi Allah evlatlarınızdan ayırmasın.. hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin İnşallah.. Bizede dua edin.. bende bugün doktora gtcektim yumurtalıklarda çift çizgi göremefim diye doktorum çarşamba gününe aldı beni.. fakat bende şiddetli bi kasık ağrısı var bide adet olacakmış gibi hissiyat korkuyorum bişey çıkar diye.. çarşamba günü adetime 7-8 gün kalıyo olmazda hani bi ihtimal gebelik olsada belli olurmu acaba..
İnşallah sağlıkla daha çok tutunur bana senin adına da çok sevindim canım bu arada kızın için geçmiş olsunSuperisi canim benim senin icin dua ediyorum. Bebisin siki siki sarilir insallah sana. Rabbim guyc kuvvet versin sana. Guzel haberlerini bekliyorus canim kendine cok iyu bak.
Gebelik Testi yap canım İnşallah çift çizgi çıkarİnşallah canım ama umudumu yitiriyorum bu ay dahayal kırıklığı olacak diye hiç cesaretim yok test yapmaya.bugünde ovulasyon testim koyu olsaydi yapacaktim ama maalesef
Sen o koyu olduğu zaman da değerlendirdin mi belki ikinci yumurtan catlamistir adetine 3 kala yumurtası catlayani duymuştum 1. Tutmadı ya belki 2. Si tutarÜstte duran bugünkü ovulasyon testim2-3 gün var adet günüme
Sanki bebek var gibi :) inşallah vardır canım istersen 1 gün daha bekle yarında koyu çıkarsa yap.Üstte duran bugünkü ovulasyon testim2-3 gün var adet günüme
Canım yarın sabah cesaret edebilirsem yapıcam bakalım inşallahGebelik Testi yap canım İnşallah çift çizgi çıkar
Evet canım değerlendirdim her ihtimale karşıSen o koyu olduğu zaman da değerlendirdin mi belki ikinci yumurtan catlamistir adetine 3 kala yumurtası catlayani duymuştum 1. Tutmadı ya belki 2. Si tutar
İnşallah canım hayırlısıyla.tamamSanki bebek var gibi :) inşallah vardır canım istersen 1 gün daha bekle yarında koyu çıkarsa yap.
Canım tebrik ederimmmKizlar canlarim ben geldiimmmmm. hgc em 636,7 cikti. doktoruma sordum bu adet gununde baya yuksek cikmis dedi. rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Canim onu bilemiyorum malesef her kes bisey diyo cokda arastirdim. Ama duzgun bisey yokdu. Canim bu gunde cok onemli senin icin dun yapmadim diye uzulme. Gun asiri denesen yater ve cok iyi olurCanım inşallah kaçırmamışımdır dün çok koyu deil die es geçtim bugün bianda silikleşti. Bide bu akıntı dediğiniz şey ki ben ilk defa denk geldim:) yumurtlmadan sonramı oluyo öncemi
Canim benim yumurtan olusmus catlamis gibi geldi bana. Hamilelik varsa hic silinmezdi canim uzulme. Belki bu yumosta tutmustut. Morelini bozmaHamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bize inşallah:)
benim adet günüme 2-3 gün var.ovülasyon testim iki gün öncesine kadar ikinci çizgi çok koyuydu bugün açık renk ikinci var.galiba ben yine çatladım.yani hamilelik olsa bugün renk açık olmazdı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?