Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım hayırlısıyla.tamam

Canım senin yumurtan oluşmuş çoktan. Şuan koyduğun test yumurtlamayla bağlantı kuramadım ben. Çünkü çok silik. Yumurtlaman için biliyosundur eşit koyulukta yada t daha koyu olmalı.

Ama adete yakın 2.çizgin çıktığı için hamile olma ihtimalin var. İnşallah ta hamişsindir

400 çıktı canım artis varmis ama dusuk riski var progestan verdi bu hafta rapor aldim evde yatacagim cumartesi tekar gidecegiz kese için . Ama keseyi görünceye kadar risk varmis inşallah sağlıklı olur
Dinlen canım bol bol kalbini ferah tut stres yapma 400 iyi bi değer bence tebrik ederim tekrar

Canim onu bilemiyorum malesef her kes bisey diyo cokda arastirdim. Ama duzgun bisey yokdu. Canim bu gunde cok onemli senin icin dun yapmadim diye uzulme. Gun asiri denesen yater ve cok iyi olur
Ben bakıyorum biçok yerde yumurtlama olduktan sonra diyo en doğurgan zaman die geçiyo hatta bu akıntının içinde sperm daha uzun yaşayabiliyomuş amacı spermi korumak ve ileri kolay hareket edip uzun yaşamasını sağlamakmış. Benim öğrendiğim bunlar:) şimdi tekrar yaptım test hayal gibi bi çizgi var. Günaşırı devam kısmetse olur zaten sende dua et canım bizim için:)

Insallah canim ama umudum gitti bu ay da.moralim cok bozuk.ama hayirlisi olsun

Canım ilişkiden 5 gün sonra belli oluyo die arkadaşlarımdan duymuştum. Tabi en erken 5 gün sonra kanda çıkar demişti ona doktor küçük bi ihtimal var ama çıkmaması olmadığın anlamına gelmez sen yinede regl olana kadar stres yapma umudunu kaybetme

Bide hangi marka test kullanıyosun bnmde dün silikti hatta resim koymuştum bugün iyice kayboldu sanırım bu eşitlik yada koyuluk teste görede değişebiliyomuş. Çünki benim şuan akıntım var batma şeklinde ağrım var ayaklarım altı yanıyo. Yani belirtiler testi destekliyo ama dediğim gbi net değildi. Düzenli çalıştıysan testi takma kafana

Valla çok stresliyim ne yalan söylim yumurtlamada iki çizgi göremediğimden beri stresten eşimi bile terslediğim oluyo . İnşallah kanda çıkar negatifse bile mmuayene olurum çıkar gelirim artk Allah büyük

Düzenli çalıştık canm ben akıntıyı kestiremedim yaa ama kasıklarımın ağrısı kaç gündür gecmedi en sonunda randevuu aldm kist falan diye korkuyorum.. surelab kullanıyorum canm testi.

Valla çok stresliyim ne yalan söylim yumurtlamada iki çizgi göremediğimden beri stresten eşimi bile terslediğim oluyo . İnşallah kanda çıkar negatifse bile mmuayene olurum çıkar gelirim artk Allah büyük
Çok iyi anlıyorum düne kadar nie koyu değil die stres yaptım dün hafif koyulaştı eşit değildi ama bugün hepten hayalet oldu gün hesaplarsan daha erken olmaması gerekiyo ama belirtilerim var bnde nie böyle bu test die eşime bağırıp duruyorum:) söylemek kadar kolay değil malesef sakin olmak

Düzenli çalıştık canm ben akıntıyı kestiremedim yaa ama kasıklarımın ağrısı kaç gündür gecmedi en sonunda randevuu aldm kist falan diye korkuyorum.. surelab kullanıyorum canm testi.
Bende surelab kullanıyorum tahmin etmiştim o yüzden sordum sanırım bu test hiç eşit olmuyo yapmaya devam edicem bakalım

Bende surelab kullanıyorum tahmin etmiştim o yüzden sordum sanırım bu test hiç eşit olmuyo yapmaya devam edicem bakalım
Bende düne kadar yaptm bi ümit çıkar diye tek çizgiyle kalakaldm gözyaşlarımada hakim olamadm.. hemen bugün randevu aldm doktordan umarm yumurtlama sorunum yoktur.. o yüzden bu ay ümidimi yitirdim.. sendede aynısı olmuş he bikaçgün devam et bakalm nolcak.. çarsamba günü haber veririm artk bende inşallah

Kızlar ben surelab kullandım gecen ay ilk yaptigimda tam ovulasyon gunumdu hemen iki kopkoyu cizgi belirdi sizin bi iki gününüz daha vardır yoksa o test güzel sonuc veriyo

Canim doktor niye ozaman verdiki. Hormon testi yumurta takibi yapamaz o zamanda. Gebelik varsa gozukmesi cok zor een az 5 gun varken gozukur dusuk degerle. Sonrada 2 gunde kana baktirmaya gitmek kolaymi yukselmismi napmis diye. Belki bi boldigi vardir canim doktorun ama gebelik kesjn gozukmez varsada.

Tamam canım haberlerini bekliyorum inş ovu olmuştur ve tutmuştur. Bide ben adaçayı içiyodum strese iyi gelir die şuan bi yerde okudum ve şok oldum yumurtlama olmasına yardımcı oluyomuş regli düzenliyomuş reglim zaten düzenli ama acaba o çaymı 2-3 gün önce yumurtlamama sebep oldu bilmiyorum. İstersen doktora gittiğinde bunuda bi sor gerçekten yardımcı oluyomu die. Ama ovudan sonra bırakın kesinlikle içmeyin bebek olursa düşüğe sebep olur yazıyo kullanan yada kullanıcak olan buna dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…