Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Teste devam et canim 15. Ya da 16.gün cift cizgiyi görürsün inşallah olur

teşekkür ederim canim cevabin icin bugun de yaptim yine negatif hala akinti war ama bugun daha cok sanki bugun 13. gun netteki hesaplayicilara gore 2 gun sonra ovulasyon gunum bakalim dewam ediyorum dedigin gibi

merhaba hanımlar. ovulasyon testi kullanımını bilenler bana yardımcı olabilir mi? sormak istediğim şu: testte çift çizgi çıktığı akşam mı beraber olmak gerekiyor? yoksa çitf çizgi çıktıktan bir gün sonra ve ikinci gün mü beraber olmak lazım.

[QUO="superisi_33, post: 39759782, member: 648201"]Doktora gittin mi canim[/QUOTE]
Ben dr gitmeyecektim ki canim biriyle mi karistirdin

gecmis olsun canim benim de ilk evlendigim zamanlarda olmustu yanma cok afedersin idrara cikmak izdirapti toz sulandirilan bi ilac vermisti doktor kullanmistim bide buyuklerimiz der ya kendini sicak tut bez tut kendine diye gercekten faydasini cok gordum hala gecmemisken hamile kalmistim

Mantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anne

Saol canm Doktor hamileliğine engel olabilir dedi canm şu bez işini yapamasamda sıcak tutmaya özen gösteriyom.. bende hep tekrar ediyo zaten bıktım şu illetten vallayine gelmiş işte..

Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 92
kızlar moralim çok bozuk bata 3-4 gün var hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım ama ikiside kabak gibi negatif
olsa çıkardı dimi en azından ovülasyon testinde,

Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa
Sanki 1-2 gün daha var gibi canım. Sabah tekrar yap bakalım koyulaşacak mı. Sen yine de ne olur ne olmaz gün aşırı çalışmalara devam et.

Benimde BAT'a 4 gün var. Gebelik testim negatif. Bu akşam birleşme oldu kan geldi. Neden olabilir sizce?

Mantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anne
Canim gecmis olsun mantar bendede bi kac senedir oluyo geciyo gecen hafta dr gittim mantar engel degil dedi hemde iki kez sordum ama ileri derece olanlar engel olabilir tabi

Canim gecmis olsun mantar bendede bi kac senedir oluyo geciyo gecen hafta dr gittim mantar engel degil dedi hemde iki kez sordum ama ileri derece olanlar engel olabilir tabi
İleri derecede değilmiş canm ama iltihapla mantar beraber oldugu için engelleyebilir dedi.. bz yine denemeye devam etcez tabi ilaçlar bitsin.. temizlensin bakalm bakarsn kalırım inşallah..

İleri derecede değilmiş canm ama iltihapla mantar beraber oldugu için engelleyebilir dedi.. bz yine denemeye devam etcez tabi ilaçlar bitsin.. temizlensin bakalm bakarsn kalırım inşallah..
Anladim canim tabi sen yinede tedavini ol bende adet olursam ki insallah bu ay artik olmam adetlikyken bi iki gunluk tedavi veririz dedi dr

Bu arada simdi tedaviye baslamayalim hamileysen ne olur ne olmaz dedi sen tedaviye adetten sonrami baslayacaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…