- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.801
Teste devam et canim 15. Ya da 16.gün cift cizgiyi görürsün inşallah olur
canim telefonuna hangi programi yuklemissin faydasini gorduysen bana da soyler misin ben de indirim
Selam kızlar doktora gittim bugün adetime bir hafta var fakat doktorum kan testi yapmadı ultrasona grdim.. hamile kalmama engel iltihap ve mantar oluşmuş bende.. ilaç verdi.. sizce ilacı kullanayımmı yoksa adetimimi bekleyeyim..adetten sonra kullansamda olur.. bide benm ovülasyon günümde hep silikti ikinci çizgim doktorum catlamış olabileceğini yumurta görmediğinş söyledi.. anlayacağınız bu ayda umudumu yitirdim
Mantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anneBenim de ikinci ay öyle olmuştu zaten mantar için fitil kullanmıştım ama onlar spermleri öldürüyormus mantar ve enfeksiyon gebeligi önlüyor diye duymuştum zaten doktor gebelik ıhtımalıne karsı ona göre ilaç yazmıştır sana da
bazen gebelikte bu rahatsızlıklar gorulebiliyormus o zaman da ilaç kullanıyorlar mecburen
Saol canm Doktor hamileliğine engel olabilir dedi canm şu bez işini yapamasamda sıcak tutmaya özen gösteriyom.. bende hep tekrar ediyo zaten bıktım şu illetten vallayine gelmiş işte..gecmis olsun canim benim de ilk evlendigim zamanlarda olmustu yanma cok afedersin idrara cikmak izdirapti toz sulandirilan bi ilac vermisti doktor kullanmistim bide buyuklerimiz der ya kendini sicak tut bez tut kendine diye gercekten faydasini cok gordum hala gecmemisken hamile kalmistim
Sanki 1-2 gün daha var gibi canım. Sabah tekrar yap bakalım koyulaşacak mı. Sen yine de ne olur ne olmaz gün aşırı çalışmalara devam et.Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa
Canım üzülme hemen, kimisinde adetten sonra çıkıyor. Bekle bakalım regl gününü.kızlar moralim çok bozuk bata 3-4 gün var hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım ama ikiside kabak gibi negatif
olsa çıkardı dimi en azından ovülasyon testinde,
Canim gecmis olsun mantar bendede bi kac senedir oluyo geciyo gecen hafta dr gittim mantar engel degil dedi hemde iki kez sordum ama ileri derece olanlar engel olabilir tabiMantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anne
İleri derecede değilmiş canm ama iltihapla mantar beraber oldugu için engelleyebilir dedi.. bz yine denemeye devam etcez tabi ilaçlar bitsin.. temizlensin bakalm bakarsn kalırım inşallah..Canim gecmis olsun mantar bendede bi kac senedir oluyo geciyo gecen hafta dr gittim mantar engel degil dedi hemde iki kez sordum ama ileri derece olanlar engel olabilir tabi
Anladim canim tabi sen yinede tedavini ol bende adet olursam ki insallah bu ay artik olmam adetlikyken bi iki gunluk tedavi veririz dedi drİleri derecede değilmiş canm ama iltihapla mantar beraber oldugu için engelleyebilir dedi.. bz yine denemeye devam etcez tabi ilaçlar bitsin.. temizlensin bakalm bakarsn kalırım inşallah..
İnşallah hamilesindirde tedaviye gerek kalmaz.. ne tedavisiydi canm merakımı mazur gör özel değilse..Anladim canim tabi sen yinede tedavini ol bende adet olursam ki insallah bu ay artik olmam adetlikyken bi iki gunluk tedavi veririz dedi dr
Adetten önce iç dedi ama ben adetten sonra içmek istiyorumBu arada simdi tedaviye baslamayalim hamileysen ne olur ne olmaz dedi sen tedaviye adetten sonrami baslayacaksin canim
Yazmşsn zaten kusura bkma o kadar dalgınımki bugün yemeği bile yaktımCanim gecmis olsun mantar bendede bi kac senedir oluyo geciyo gecen hafta dr gittim mantar engel degil dedi hemde iki kez sordum ama ileri derece olanlar engel olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?