Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

seneeeem çok tatlısın sen yaaaa. tam sincapmışsın gerçekten her an hoplayıp zıplayacak gibi canlı canlı muzur muzur bakmışsın :))))))))

ayçacım vallla sarı saça bayılırım annem de sapsarı zaten ama benim eşim koyu seviyor o yüzden açamıyorum :))))

bu da en yeni halim onu buldum onu koyıyım dedim. ayy ne iyi oldu kısss ayça aklınla bin yaşa tatlım opuyorumnanaktan

selam kızlar bakıyorum keyfiniz yerinde.. sakın testleri ihmal etmeyin..

bugün bebeğimin kesesini gördük.doktor abisi 'bak annesi burda işte ' dedi ...

inşallah kızlar darısı başınıza olsun. teyzoşları bilgilendirelim dedik :)

ayyyy psicim gözün aydın canikom. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sööle yeğenimize onu poposundan ısırıyor teyzoşları :ecrin_bebek:

e napıcan eşin koyu seviyorsa mecburen onun istedigi gibi olucak kaydirigubbakcemile3 ama cok guzelsin vallaaaaaaaa cokkkk begendimm.hayallerimde sarısın bekliyodum ama ters oldu bak hehee :))
benim senelerdir sarıı eşimde cok seviyooo, ben oldugumdan da kucuk gosteriyorm kimse inanmıyo evli olduguma ))))))))
sincapppppppppppp bacımm gercekten aynı sincap gibisin ya cok sevimli şekerrrrrrr ay bayıldımmmm )
şimdi konusuyoruz sürekli,kimseyle konusmadıgmız konuları bile burada beraber konusuyoruz kuzularım,merak ettim bende napiyim iyi yaptım ama merak etmekle gormus olduk hihihiih mckkks bebeklerimm..

selammm taze anneeeeeeeeee adayımızzzzzzzzz. Hosgeldinnn...ihmal etmeyiz merak etme sennn..
canımmm cok sevindimmmmmmmmmmmm. teşekkür ederimm insallah kısa zamanda bizimde senin gibi göbişimiz doluverir .

boşuna mı sincap diom kendime ehehehe :kedi: ama handecim sen tam bi dişiymişsin! görünce tam akrep diyebildim yaneee opuyorumnanaktan

çok sevindim canımm..Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda...biz de tırmalıyoruz işte burda biran önce hamiş olalım diye kaydirigubbakcemile3

ayyyy psicim gözün aydın canikom. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sööle yeğenimize onu poposundan ısırıyor teyzoşları :ecrin_bebek:

teşekkür ederiz hande teyzesi. sana benzesin inşallah.pekde güzelmişsin yaww.kesin bebğinde çok güzel olur.inşallah sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız yakında..

valla canım çok çok iyi yaptın görmüş olduk birbirimizi :))))))

bu arada gerçek sarışın gibisin ve gerçekten çok küçük gösteriyorsun maşşallah tatlım sana

boşuna mı sincap diom kendime ehehehe :kedi: ama handecim sen tam bi dişiymişsin! görünce tam akrep diyebildim yaneee opuyorumnanaktan

sen de çok tatlı gelin olmuşsun canım bacım valla muzur muzur çok tatlı görünüyorsun opuyorumnanaktan

aslında sadece gözlerim akrep gibi derler bana. derin bakıyormuş diğer yanlarım çocuk gibi. kimse benim 30 umda olduğuma inanmaz mesela :))))))

teşekkür ederiz hande teyzesi. sana benzesin inşallah.pekde güzelmişsin yaww.kesin bebğinde çok güzel olur.inşallah sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız yakında..

canım benim o senin güzelliğin güzel annemiz :))))))))) inşallah Allah önce sağlıklı sonra eli ayağı düzgün, kendi güzel bir evlat nasip eder sana...

bizlere de en kısa zamanda bu duyguyu tattırır inşallah Rabbim :Saruboceq:

çok sevindim canımm..Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda...biz de tırmalıyoruz işte burda biran önce hamiş olalım diye kaydirigubbakcemile3

canım benim bizde az tırmalamadık :roflol: tam bir yıla geldi sıpa.inşallah sizin sıpalar bu kadar bekletmez.. testler ihmal etmeyin.poponuzun altına yastık koyun. karnınıza doğru bir eğim olsunki spermler rahatça ulaşsınlar yumurtaya :) bide birbirlerine ısınana kadar zaman tanıyın :) ben geçen ay hep bir saat öylece bekledim.. bu ay kavuşturcam sizi dedim... eşim yeter dediğinde bile yoook azimliyim dedim...

inşallah senin gibi kıpır kıpır bir boncuun olur.. :Saruboceq:

dooru vallaa 30 mu o da nee?? yerimseniben zaten konuşmalarından belli çocuk bi yanın olduğu.. hiç bi zaman kaybolmasın o çocuk yanın! insan içindeki çocuğu kaybetmemeli diiimi ama zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…