- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.921
selam kızlar bakıyorum keyfiniz yerinde.. sakın testleri ihmal etmeyin..
bugün bebeğimin kesesini gördük.doktor abisi 'bak annesi burda işte ' dedi ...
inşallah kızlar darısı başınıza olsun. teyzoşları bilgilendirelim dedik :)
seneeeem çok tatlısın sen yaaaa. tam sincapmışsın gerçekten her an hoplayıp zıplayacak gibi canlı canlı muzur muzur bakmışsın :))))))))
ayçacım vallla sarı saça bayılırım annem de sapsarı zaten ama benim eşim koyu seviyor o yüzden açamıyorum :))))
bu da en yeni halim onu buldum onu koyıyım dedim. ayy ne iyi oldu kısss ayça aklınla bin yaşa tatlım opuyorumnanaktan
süpersiniz kızzlaaaarr :) ne güzel hatunlarla konuşuyomuşum ben beeeeee :)) bi de gelinlikle buldum ben :kedi:
bebemmm cok guzel bir gelin olmuşşsunnnnnn :1hug:
ay bizde öyle kendimi cok sansli hissettim hepsi bir arada hatunların :asigim:
ayyyy psicim gözün aydın canikom. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sööle yeğenimize onu poposundan ısırıyor teyzoşları:ecrin_bebek:
e napıcan eşin koyu seviyorsa mecburen onun istedigi gibi olucak kaydirigubbakcemile3 ama cok guzelsin vallaaaaaaaa cokkkk begendimm.hayallerimde sarısın bekliyodum ama ters oldu bak hehee :))
benim senelerdir sarıı eşimde cok seviyooo, ben oldugumdan da kucuk gosteriyorm kimse inanmıyo evli olduguma))))))))
sincapppppppppppp bacımm gercekten aynı sincap gibisin ya cok sevimli şekerrrrrrr ay bayıldımmmm)
şimdi konusuyoruz sürekli,kimseyle konusmadıgmız konuları bile burada beraber konusuyoruz kuzularım,merak ettim bende napiyim iyi yaptım ama merak etmekle gormus olduk hihihiih mckkks bebeklerimm..
boşuna mı sincap diom kendime ehehehe :kedi: ama handecim sen tam bi dişiymişsin! görünce tam akrep diyebildim yaneee opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz hande teyzesi. sana benzesin inşallah.pekde güzelmişsin yaww.kesin bebğinde çok güzel olur.inşallah sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız yakında..
çok sevindim canımm..Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda...biz de tırmalıyoruz işte burda biran önce hamiş olalım diye kaydirigubbakcemile3
evet handemm hic 30 gibi durmuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende cok kucuk gosteriyorsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?