Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tamam cnm içmiyorum bugün artık en kısa sürede sorarım doktora işte bi kimyasal bi düşük olunca rahat edemedim amabir anlamı da yoksa boşuna içmeyeyim zarar etmiş olurum belki.
Tabi canım bence kanamanın en büyük sebebide bu olabilir dikkat et bi kaç gün dinlen inş herşey yoluna girer canım ☺

canımm demiştim sana hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) . Belirtilerin neydi peki bizleride aydınlatırmısın accık

Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah canım
amiinn canım çok teşekkürler
Belirtileri neydi canım ya biraz aydınlat bizi...
Göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var,bacaklarımda ağrı ve ara ara uyku hali o kadar:)

Kizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz 1 yildir evliyim 6 aydir da bebis istiyoruz doktora gittim cok sükür bir sorun yokmus bende bu ay ovu testine basliyim dedim 18 gündür yapiyorum hep silik cizgi anlamadim ben :/ normal mi bu simdi cekip yollasam bile rengi gitti ama ilk yaptigimda hepsi koyu renkteydi basta 2-3 gün birtanesi silikti diger günler hep koyuyduuu anlamadim ben

kızlar ya bu idrar testlerinin alayına güvensizim artık bugün yine gebelik yaptım hobisine çift çizgi 5 dk da ancak çıktı ve 1 hafta önce ile aradaki fark yok denecek kadar az.resmi atıyorum

Eklentiler

• DSC_0185.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 110
Peki ne zaman başladı canım adetine kaç gün kala yani?
4-5 gün kala.bu arada kızlar önemli noktavülasyon gününde gün aşırı birlikte olmak yerine hergünü yani koyulaşmaya yakın olduğu gün koyu gün ve sonraki gün yani 3 günü üstüste değerlendirmek gerek bence...

Canım benim de 18.günden sonra çatlama oldu.belki senin de öyledir devam et bırakma

kızlar ya bu idrar testlerinin alayına güvensizim artık bugün yine gebelik yaptım hobisine çift çizgi 5 dk da ancak çıktı ve 1 hafta önce ile aradaki fark yok denecek kadar az.resmi atıyorum
E sen koyu çizgi bekleme cnm yumurtladiginda da yine koyu cizgi çıkmamıştı ki demek senin bobrekler fazla suzmuyo bu hormonlari ya da idrarin cok yogun olmuyo bence bununla alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…