- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.461
Canim hayirli olsu saglikla dogsun insallah darisi basimizaHamileyiiiimmmm
Tebrikler canım darısı en kısa zamanda bize ☺Hamileyiiiimmmm
Adetinin başladığı günden 11 gün say o gün başla canım..28 gunde bir oluyorum
Tabi canım bence kanamanın en büyük sebebide bu olabilir dikkat et bi kaç gün dinlen inş herşey yoluna girer canım ☺tamam cnm içmiyorum bugün artık en kısa sürede sorarım doktora işte bi kimyasal bi düşük olunca rahat edemedim amabir anlamı da yoksa boşuna içmeyeyim zarar etmiş olurum belki.
Canim hayirli olsu saglikla dogsun insallah darisi basimiza
Çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahhTebrikler canım darısı en kısa zamanda bize ☺
Hamileyiiiimmmm
Ya... Anladım o zaman kese görünene kadar kimyasal dicezCanım hakkında hayırlısı olsun ama benim kimyasal da degerim düşüşe geçtiği halde 619 du onun oncesinde ne kadar yükseldi bilemiyorum Kese de görünmediği için kimyasal oldu ve betam 1 ayda ancak düştü
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah canımHamileyiiiimmmm
canımm demiştim sana hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) . Belirtilerin neydi peki bizleride aydınlatırmısın accık
amiinn canım çok teşekkürlerAllah sağlıkla devamını getirsin inşallah canım
Göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var,bacaklarımda ağrı ve ara ara uyku hali o kadar:)Belirtileri neydi canım ya biraz aydınlat bizi...
amiinn canım çok teşekkürler
Göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var,bacaklarımda ağrı ve ara ara uyku hali o kadar:)
canım sen test yapsana inşallah vardırCanım gögüslerindeki ağrı sürekli sızı şeklindemi yoksa hareket ettiğinde sabahları falanmıydı.
Canım hareket ettiğimde,dokunduğumda,yatarken falan.yani sızı şeklinde değilCanım gögüslerindeki ağrı sürekli sızı şeklindemi yoksa hareket ettiğinde sabahları falanmıydı.
Peki ne zaman başladı canım adetine kaç gün kala yani?Canım hareket ettiğimde,dokunduğumda,yatarken falan.yani sızı şeklinde değil
4-5 gün kala.bu arada kızlar önemli noktaPeki ne zaman başladı canım adetine kaç gün kala yani?
Canım benim de 18.günden sonra çatlama oldu.belki senin de öyledir devam et bırakmaKizlar merhaba banada yardimci olurmusunuz1 yildir evliyim 6 aydir da bebis istiyoruz doktora gittim cok sükür bir sorun yokmus bende bu ay ovu testine basliyim dedim 18 gündür yapiyorum hep silik cizgi anlamadim ben :/ normal mi bu simdi cekip yollasam bile rengi gitti ama ilk yaptigimda hepsi koyu renkteydi basta 2-3 gün birtanesi silikti diger günler hep koyuyduuu anlamadim ben
E sen koyu çizgi bekleme cnm yumurtladiginda da yine koyu cizgi çıkmamıştı ki demek senin bobrekler fazla suzmuyo bu hormonlari ya da idrarin cok yogun olmuyo bence bununla alakalikızlar ya bu idrar testlerinin alayına güvensizim artık bugün yine gebelik yaptım hobisine çift çizgi 5 dk da ancak çıktı ve 1 hafta önce ile aradaki fark yok denecek kadar az.resmi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?