- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.061
kuzuuummm yawrim hepimiz aynı anda yamulmuş olamayız dimi :uhm: daha önce bu testleri kullananlarda da çıkıor muydu acep?? ya da bu ara tüm topicte LH tavan yaptı bu ay :roflol: ama hepimiz yeni aldık galiba..bu yenilerde mi bişiii var?!
yeni testler bizi mutlu etmek için kırmızıya meyilli üretilmiştir belki haklısın tatlım :1hug:
ahahahha bence de :roflol: herşey bizim mutluluğumuz için kaydirigubbakcemile3
tabi ekleriz canım. aslında ayçacım ilgileniyor listeyle ama kendisi bugün ev temizliğine kapıldu herhalde zemuszemus
bu arada 4 saatlik idrarla yapılıyor aslında ve bu sürede sıvı alımı da azaltılıyor. bilgin olsun :)
bence arkadaşlar o çizginin bi önemı yok çunku dıyorum ya denemek ıçın bıtane bende yaptım çok hafıf bır çızgı çıktı kullanma talımatında aynı koyulukta olması lazım dıyor
benim kocada yanımda ama kocada is yok bosa test yamasammıki diyorum hic aklına bile gelmiyor tek ben istiyorum heralde bebegi:umursamaz:
ok cnmm çok saol
geldim geldim bebekimmmmmmmmm,bir gözüm sizde delikafadulden düzelttim ama kırmızı kartlı diye düzelltim 5eylül demiş regl tarihim. bende ondan kırmızı kartlı dedim. teste ne zaman baslıcaksın suhenza canımm ?
marallcigim merhaba, ne guzel karsilasmak.Ben bu ay ates olcmeye basladim adetin ilk gunu baslanip her sabah ayni saatte ve yataktan kalkmadan once atesini olcmen gerekiyormus, cunku vucut bellli bir sure dinlendikten sonraki olcum dogru olanmis, bir kagida kayedtmeyi unutma.Bence de dijital olandan alan cok daha kolay olur isin ozellikle sabahin korunde, uykulu uykuluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar bende daha yeni sipariş verdim..umarım en kısa zamanda elime geçer..
yalnız biri bana şu işin inceliğini bi anlatsa ne güsel olur..
nası yapcam ne vekit yapcam..
sonuçları nasıl degerlendiricem..
bişi bilmiom vallaa
merhaba canım, hosgeldin a.s.
Şimciikkk sabah ilk idrarınla yapmıcaksın,2 saat sıvı tüketmiceksin,4saat(5miydi,unuttum) idrarını tutacaksın ben geçen ay öyle kullanmıstım benimde ilkti.
test çizgisi zaten kızarıyo,diğer çizgi de kıpkırmızı olması lazım. test çizgisinden de çok kırmızı olması lazım. adet sirküsün kac gün sürüyorsa ona göre zaten söylüyor(testlerle birlikte bilgilendiren bir kagıt gelicek) kaçıncı günde yapman gerektigini. sirküsünü hesaplaman için de son 3ayın regl tarihlerini bilmen ve hesaplaman lazım cicim. otomatik hesaplayıcılar dan hesaplayabilirsin onu. eğer cok aldıysan testleri reglin biter bitmez baslayabilirsin :1hug: umarım yardımcı olabilmisimdir a.s.
canim 14 eylulde basliyacagim tam 10. gunu gecen ay 12. gunde gormustum cift cizgiyi 10. gunden baslarsam umarim yakalarimkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?