Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben ateş ölçme yöntemini pek sağlıklı bulmuyorum aslında. çünkü mevsimlere göre ya da grip nezle enfeksiyon vs. durumlara göre ateş oynama yapıyor.

kıslar selammm opuyorumnanaktan
sözde 11 eylülde baslıcaktım teste,dayanamadım bugun yaptım 2.çizgi silik cıktı cok normal silik cıkması daha yeni bitti reglim ve bugun daha 8.gün,12.gün yapmam lazim aslinda

evt bende öyle düşünmüştüm elover aslında ama diğer topikte bunun takibini yapan çok kişi var. demekki dedim işe yarıorr, birde eğer gebelik gerçeşleştiyse vücut ısısı düşmüormuş...

hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

bu ay hepimizin lh leri yüksek desene regl biter bitmez hepimiz silik de olsa ikinci çisgiyi gördük :)

aynen ayçacım ben de dayanamadım yapıp duruyorum.eğer dayanablirsem yapmıycam yarın lmaz: benmde 12. gün başlamam gerek sözde kaydirigubbakcemile3 ama ilginçtir hepimzde silik çizgi çıkıyor.aslında reglin bittiği günlerde çıkmaması lazım..fazla hassas sanırım testimizin kendileriii :1rolleyes:

evet deneyen ve sonuç alan çok var aslında. bana göre bir yöntem değil ama yapabilende işe yarıyor sanırım a.s.

ben akşam eve gidince yapıyorum testlerimi senemcim. öyle alıştım bir kere. bu arada hep 2-2,5 saatlik idrarla yapabiliyorum ama napyıım :))

sen yaptın mı canikom yoksa sen de akşama mı yapcan?

Bebek Elover merhaba, ben kirmizi karti 5 Eylulde gordum maalesef... beni 2 Ekim olarak eklermisin.tesekkurler.
Bu arada 2-2.5 saatlik idrar demissin ben o kadar da bekelmiyorum bazen yarim saat hatta daha az bekledigimde oluyor, hay allah beklemek mi gerekiyordu?

tabi ekleriz canım. aslında ayçacım ilgileniyor listeyle ama kendisi bugün ev temizliğine kapıldu herhalde zemuszemus

bu arada 4 saatlik idrarla yapılıyor aslında ve bu sürede sıvı alımı da azaltılıyor. bilgin olsun :)

seneeem acaba testler mi hassas biz mi yamulduk emin olamıyorum ben canıııııııımmmmm opuyorumnanaktan

kuzuuummm yawrim hepimiz aynı anda yamulmuş olamayız dimi :uhm: daha önce bu testleri kullananlarda da çıkıor muydu acep?? ya da bu ara tüm topicte LH tavan yaptı bu ay :roflol: ama hepimiz yeni aldık galiba..bu yenilerde mi bişiii var?!

testlerim geldi merakımdan reglının 5. gunu olmasına rağmen denedım tek çizgi var ama diğeri çok haif çizgi sanırım boyle bakılıyor bellı belırsız çizgi önemlı dewğil herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…