- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.041
ateş ölçme yöntemini merak edenler http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi-1209.html bu topice girin arkadaşlar..tüm bilgiyi bulucaksınız..
yaa sincapcmm, şu eski klasik ateş ölçerlerden mi kullanıorsunuz( civalı cam bi çubuk), dil altından
kıslar selammm opuyorumnanaktan
sözde 11 eylülde baslıcaktım teste,dayanamadım bugun yaptım2.çizgi silik cıktı cok normal silik cıkması daha yeni bitti reglim ve bugun daha 8.gün,12.gün yapmam lazim aslinda
kıslar selammm opuyorumnanaktan
sözde 11 eylülde baslıcaktım teste,dayanamadım bugun yaptım2.çizgi silik cıktı cok normal silik cıkması daha yeni bitti reglim ve bugun daha 8.gün,12.gün yapmam lazim aslinda
evt bende öyle düşünmüştüm elover aslında ama diğer topikte bunun takibini yapan çok kişi var. demekki dedim işe yarıorr, birde eğer gebelik gerçeşleştiyse vücut ısısı düşmüormuş...
ben akşam eve gidince yapıyorum testlerimi senemcim. öyle alıştım bir kere. bu arada hep 2-2,5 saatlik idrarla yapabiliyorum ama napyıım :))
sen yaptın mı canikom yoksa sen de akşama mı yapcan?
Bebek Elover merhaba, ben kirmizi karti 5 Eylulde gordum maalesef... beni 2 Ekim olarak eklermisin.tesekkurler.
Bu arada 2-2.5 saatlik idrar demissin ben o kadar da bekelmiyorum bazen yarim saat hatta daha az bekledigimde oluyor, hay allah beklemek mi gerekiyordu?
ok cnmm çok saoldijital olanlar daha rahat daha sağlıklı sonuçlar veriyor maralcım.ben onu kullanıyorum..dediğin gibi dil altından yapılıyor sabah uyanır uyanmaz..
seneeem acaba testler mi hassas biz mi yamulduk emin olamıyorum ben canıııııııımmmmm opuyorumnanaktan
ben dicem kocaya gel oyle gelcek bende istiyorumki birde o cagırsın gurur yapıyorum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?