- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.661
canını sıkma çatlatma iğnesı ıle hamıle kalabılırsın. umıdımızı yıtırmeyelım.Moral verdiğin için sagol canım, Allah razı olsun, test yapmaya devam ediyorum, 21. gün de negatifti, hayırlısı olsun.
Moral verdiğin için sagol canım, Allah razı olsun, test yapmaya devam ediyorum, 21. gün de negatifti, hayırlısı olsun.
Sağol canım, bakalım ben görebilecek miyim, Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Arkadaşım ben de hep 22. 23. günde görüyorum moralini bozma. Bende hiç göremicem sanıyodum.
Sağol canım, bakalım ben görebilecek miyim, Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
amin canııımmm tez zamanda göbüşleriniz bebişle dolar inşallahhhhcanımmmmmm çok sevindimm:)))) hayırlı olsunn. darısı bizlere inşallahhh :)
canımmm çok teşekkür edrim En kısa sürede senden de güzel haberler alırız inşallah Moralini hiç bozma Hep dua et kuzumCanım benim çok çok çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin gözün aydın ☺☺
canım ya hayırlı olsun çok sevindimamin canııımmm tez zamanda göbüşleriniz bebişle dolar inşallahhhh
senin test ne oldu canım inşallah pozitiftirEvet bana da eczaci kadin cok israr etti, cok hassas falan dedi, bir suru para verdim, insallah pozitif cikar da verdigim paraya deger:)
Eger sabredebilirsem sali yapicam yoksa yarin yapicam, gerci atesim dususe gecti buyuk ihtimalle regl geliyor, bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Canim sen de doktora git bence, bakalim ne diyecek hcg degerine
güzel dileklerin için tşk ederim canım Rabbim sana da en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evlat versincanım ya hayırlı olsun çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım sen kimyasalı ne zaman geçirmiştin?
benim kanama başlayalı 15. gün ve hala devam ediyoriçerde neler oluyor acaba? öyle de yoğun ki işler bu hafta mümkün değil gidemeyeceğim doktora
kuzum ya maşallah kimyasaldan sonra gebelik gerçekten daha çabuk oluyor sanki. benim de kimyasal değil heralde artık diye düşünüyorum çünkü bitmek bilmedi böyle kanama ilk defa oluyor valla. cumartesii özel hastane açık oluyormuş cuma da tatil neyseki memlekete gidip gideceğim doktora inş cumartesigüzel dileklerin için tşk ederim canım Rabbim sana da en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin
benim kimyasal mart ayının 7 si gibi hafif kan lekesi gelmişti 9 martta da tam adet oldum ama benim çoook uzun sürmedi öyle doktora göster istersen inşallah parça kalmamıştır
güzel hayırlı haberlerle gel inşallahkuzum ya maşallah kimyasaldan sonra gebelik gerçekten daha çabuk oluyor sanki. benim de kimyasal değil heralde artık diye düşünüyorum çünkü bitmek bilmedi böyle kanama ilk defa oluyor valla. cumartesii özel hastane açık oluyormuş cuma da tatil neyseki memlekete gidip gideceğim doktora inş cumartesi
olabilir canım keşke test yapsaydın bence 14-15-16 gibi yumurtlamışsın senAcaba benim yumurtam 14. gün catlamis olabilir mi, o gün test yapamamistim, 15. gun yoğun akintim olduğunu fark etmistim test yapmadan önce. Normalde yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti olurdu bende ama öyle bişey de olmadı, acaba catladi mi catlamadi mi bilemedimEki Görüntüle 1509652
CANIM KIMYASAL GEBELIK OLDUGUNU NASIL ANLADINkuzum ya maşallah kimyasaldan sonra gebelik gerçekten daha çabuk oluyor sanki. benim de kimyasal değil heralde artık diye düşünüyorum çünkü bitmek bilmedi böyle kanama ilk defa oluyor valla. cumartesii özel hastane açık oluyormuş cuma da tatil neyseki memlekete gidip gideceğim doktora inş cumartesi
Günüm vardı o gün sıvı alımına dikkat edemedim gündüz akşama da eşimin ailesine gittik yatılı kalmaya, neyse vardır bunda da bi hayır, sonraki günlerde de kayinvalidem bize gelmişti kalmaya, yine ilişki olamadı, hayırlısı olsun ne diyim. Üzgünüm ama yapacak bişey yokolabilir canım keşke test yapsaydın bence 14-15-16 gibi yumurtlamışsın sen
Kismetinde varsa Rabbim nasip eder Olmazsa diğer aya inşallahGünüm vardı o gün sıvı alımına dikkat edemedim gündüz akşama da eşimin ailesine gittik yatılı kalmaya, neyse vardır bunda da bi hayır, sonraki günlerde de kayinvalidem bize gelmişti kalmaya, yine ilişki olamadı, hayırlısı olsun ne diyim. Üzgünüm ama yapacak bişey yok
Kismetinde varsa Rabbim nasip eder Olmazsa diğer aya inşallah
Ya onlara bakma sen başka bir doktora git hormon testini yaptir ama Doktor yumurtalıkların normal diyorsa eşine test yaptir belki onun değerlerinde sıkıntı vardır Onun için tedaviye başlarsınız bir an önceCanımm sen ne zamandır deniyodun bebişi ? Ya ben doktoruma gidiyorum test için acele etme diyo sinir oluyorum başka doktora gitmeyede cesaret edemiyorum böle kaldımmuayenede hiç bi sorunun yok diye her seferinde ama eşten kaynaklıda olabilir ne bilim 8-9 ay en azından beklemelisin ilk 1 yıl sabret sonra olmazsa testlerini yaptıralım diyo.
canım sen betayı takıp edıyor musun ne durumdacanım ya hayırlı olsun çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım sen kimyasalı ne zaman geçirmiştin?
benim kanama başlayalı 15. gün ve hala devam ediyoriçerde neler oluyor acaba? öyle de yoğun ki işler bu hafta mümkün değil gidemeyeceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?