Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sağol canım, bakalım ben görebilecek miyim, Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tabiki de görceksin Allah ın izniyle. Her ay adet oluyosan yumurtluyosundurda mutlaka sadece sıvı alımı çok çok etkiliyo bilgin olsun ben en az 4 saat sıvı almıyodum yaparken.

Arkadaşlar merhaba. Eşimin durumuyla ilgilenmekten yumurtlama takibimi önemsemiyordum bebiş gelmez diye. Ne olur ne olmaz diye yumurtlama takibi yapıyordum ama. 30-31 günde bir adet oluyorum ve yumurtlamam adetimin 18.-19. gününe denk geliyordu. Bu ay ovülasyon testlerim hep silik çıktı ben de tedirgin olup adetimin 21.günü progesteron tahlili yaptırdım ve 0,2 çıktı! şok üstüne şok yani. hemen başka bir dr a gittik eşimle,yumurtam 16 mm olmuş fakat çatlamamış daha. Her ay yumurta çatlar diye bir şey yok dedi,progesteronun yumurtan çatlamadığı için o kadar düşük çıkmıştır,insülün direncin biraz yüksek dedi diaformin verdi,biraz kilo vermen iyi olur,adetinde gel hormon tahlili de yapalım dedi. Kafam allak bullak yine! Sizce steresten mi öyle çıktı yoksa başka bir dr a daha mı görüneyim???

amin canııımmm tez zamanda göbüşleriniz bebişle dolar inşallahhhh
canım ya hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım sen kimyasalı ne zaman geçirmiştin?
benim kanama başlayalı 15. gün ve hala devam ediyor içerde neler oluyor acaba? öyle de yoğun ki işler bu hafta mümkün değil gidemeyeceğim doktora

senin test ne oldu canım inşallah pozitiftir

güzel dileklerin için tşk ederim canım Rabbim sana da en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin
benim kimyasal mart ayının 7 si gibi hafif kan lekesi gelmişti 9 martta da tam adet oldum ama benim çoook uzun sürmedi öyle doktora göster istersen inşallah parça kalmamıştır

kuzum ya maşallah kimyasaldan sonra gebelik gerçekten daha çabuk oluyor sanki. benim de kimyasal değil heralde artık diye düşünüyorum çünkü bitmek bilmedi böyle kanama ilk defa oluyor valla. cumartesii özel hastane açık oluyormuş cuma da tatil neyseki memlekete gidip gideceğim doktora inş cumartesi

Acaba benim yumurtam 14. gün catlamis olabilir mi, o gün test yapamamistim, 15. gun yoğun akintim olduğunu fark etmistim test yapmadan önce. Normalde yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti olurdu bende ama öyle bişey de olmadı, acaba catladi mi catlamadi mi bilemedim

güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

olabilir canım keşke test yapsaydın bence 14-15-16 gibi yumurtlamışsın sen

CANIM KIMYASAL GEBELIK OLDUGUNU NASIL ANLADIN

olabilir canım keşke test yapsaydın bence 14-15-16 gibi yumurtlamışsın sen
Günüm vardı o gün sıvı alımına dikkat edemedim gündüz akşama da eşimin ailesine gittik yatılı kalmaya, neyse vardır bunda da bi hayır, sonraki günlerde de kayinvalidem bize gelmişti kalmaya, yine ilişki olamadı, hayırlısı olsun ne diyim. Üzgünüm ama yapacak bişey yok

Kismetinde varsa Rabbim nasip eder Olmazsa diğer aya inşallah

Kismetinde varsa Rabbim nasip eder Olmazsa diğer aya inşallah

Canımm sen ne zamandır deniyodun bebişi ? Ya ben doktoruma gidiyorum test için acele etme diyo sinir oluyorum başka doktora gitmeyede cesaret edemiyorum böle kaldım muayenede hiç bi sorunun yok diye her seferinde ama eşten kaynaklıda olabilir ne bilim 8-9 ay en azından beklemelisin ilk 1 yıl sabret sonra olmazsa testlerini yaptıralım diyo.

Ya onlara bakma sen başka bir doktora git hormon testini yaptir ama Doktor yumurtalıkların normal diyorsa eşine test yaptir belki onun değerlerinde sıkıntı vardır Onun için tedaviye başlarsınız bir an önce

canım sen betayı takıp edıyor musun ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…