- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.701
Gunaydin canim nasilsin??
Valla cnm senin benek beni cok uzdu dusecegine hic inanmamıştım benim olsa ancak o kadar uzulurdum benim de catlatma ignesini yaptim cuma gunu iste bekliyoruz haftaya cuma kan testi yaptiracagim nasipsetamam canım 2.5 da çıkıyor prolaktin ve bhcg verdim. yazarım mutlaka ben de seni düşünüyorum da daha erken henüz diye yazmıyosundur heralde dedim. inşallah bu ay güzel haberi senden alırız
çıkmış cnm 56.7 parça var yani sanırım demi? cumartesiye kadar beklesem mi yoksa metiler kullanmaya başlasam mı acaba? kanama devam ediyor ya hala.. pffffff........Valla cnm senin benek beni cok uzdu dusecegine hic inanmamıştım benim olsa ancak o kadar uzulurdum benim de catlatma ignesini yaptim cuma gunu iste bekliyoruz haftaya cuma kan testi yaptiracagim nasipse
prolaktin de 18.4 çıkmış 0.7 ye düşmüştü en son. neyse çok yüksek değil ama yine de yükselişteSonuc cikmistir cnm
canım ya şu bağışıklık sisteminin bebeği kabul edememesi durumunu merak ediyorum böyle sık dşük yapanlara düşük doz kortizon veriyorlarmış. acaba benm bağışıklık sistemi de kabul etmiyor mu ki?Valla cnm senin benek beni cok uzdu dusecegine hic inanmamıştım benim olsa ancak o kadar uzulurdum benim de catlatma ignesini yaptim cuma gunu iste bekliyoruz haftaya cuma kan testi yaptiracagim nasipse
kuzum dokunsan saatlerce pönkürüp ağlayacağım ben de.. işte güçlü olmak zorundayız başka çare var mı? ağlasam bağırsam üzülsem ne değişecek? tabiki üzülüyorum yine ama Rabbim büyük diyorum vardır elbet bir hayır ben göremiyorum diyorum. ben soranlara dua edin diyorum bu üçüncü gebelikten kimsenin haberi yok zaten. söylemedim iyiki söylememişim yine geçmiş olsun tlfları başlayacaktı. kürtajdan 4-5 ay sonra görüp doğum ne zamana diyen rahat 5 kişi oldu her defasında üzülüyodum bi daha bi daha... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar versin inşallah.. sabırlı olmak zorundayız.Çok doğru diyosun ben aslında o kadar stres yapmıyorumda eşimin ailesinin tarafı çıldırtıyo beni artık sürekli bi çocukmuhabbeti altında başka sebepler aramaları ve benim eşimden 3 yaş küçük olmam falan deli olcam sinirlerim alt üst oluyo.
kuzum dokunsan saatlerce pönkürüp ağlayacağım ben de.. işte güçlü olmak zorundayız başka çare var mı? ağlasam bağırsam üzülsem ne değişecek? tabiki üzülüyorum yine ama Rabbim büyük diyorum vardır elbet bir hayır ben göremiyorum diyorum. ben soranlara dua edin diyorum bu üçüncü gebelikten kimsenin haberi yok zaten. söylemedim iyiki söylememişim yine geçmiş olsun tlfları başlayacaktı. kürtajdan 4-5 ay sonra görüp doğum ne zamana diyen rahat 5 kişi oldu her defasında üzülüyodum bi daha bi daha... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar versin inşallah.. sabırlı olmak zorundayız.
Kızlar ben de ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım. Hiç ummuyordum ama adetimin 7. gününde ikisi de koyu çıktı. 8. gün ise açıldı renk. Bu durumda ben 7. günde yumurtladım mı? Hatalı uygulamış olma ihtimalim var mıdır testi ?
7. gün iki test yaptım. Akşamına açılmaya başladı. 7-8-9 günleri 2 şer kezden değerlendirdim ama kısmet. 2 gündür de karıncalanıyor kasıklarım belki bir şeyler oluyordur. Bu ay başka çatlamaz mı ki yumurta, test yapmasam mı ?Canım yumurtan oluşmuş 8. günde de çatlatmışsın. Yada 7.günü testi yaptıktan sonraki saatlerde çatlamış 7. 8. günleri değerlendirdiysen inşallah tutmuştur.
7. gün iki test yaptım. Akşamına açılmaya başladı. 7-8-9 günleri 2 şer kezden değerlendirdim ama kısmet. 2 gündür de karıncalanıyor kasıklarım belki bir şeyler oluyordur. Bu ay başka çatlamaz mı ki yumurta, test yapmasam mı ?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Laboquick in 30 tane ovulasyon+5 tane gebelik testini internetten 29.90 a getirttim ben. isteyen olursa özelden linkini vereyim alın arkadaşlar. Orijinal ve memnun kaldım. O kadar para verdim Predictor gebelik testi aldım gecen ay 3 tane. Hep pozitif verdi ortada bi şey yok. Test yanlıştı.Değerlendirmişsin inşallah tutar arkadaşım. Nadiren de olsa bazı kadın ayda iki kez yumurtlayabiliyomuş ama çok sık görülen bişey değil. Zaten değerlendirmişsinki işte ne güzel :)
Çok haklısın. Benimde tek tesellim bu zaten. Bi hayır vardır biz göremiyoruz çünkü her seferinde hayırlısıyla tez zamanda diyorum hep. Rabbim isyan ettirmesin asıl en önemlisi bu. Büyük bi imtihan gerçekten.
Canım peki neden düşük oluyomuş araştırmasını yaptırdınmı ? Benim arkadaşımda aynı şekilde tam 3 kez hamile kaldı tutunamadı düşükle sonuçlandı. Araştırdılar sebebini pıhtılaşma oluyomuş ondan atıyomuş bünye tedavi ettiler bakalım bekliyo oda. Rabbim dermanı olmayan dert vermesin biz bekleriz napalım.
canım ikinciden sonra yaptırdım ne varsa bi genin taşıyıcısıymışım ama kana yansıyan bişey yokmuş 3 doktora gösterdim sonuçları üçü de ne coraspin ne iğneye gerek yok dedi. ben yine de coraspin kullandım ama iğne de şart sanırım. işte ilk ikisinde kimse ciddiye almadı kimyasalı gebelikten saymıyolarmış falan. damdan düşeni ancak damdan düşen anlıyor sanırım bulamadm bi doğru düzgün doktor. zaten burda 1 hastane var onlar da hiçbi testi yapmıyolar . ne bilim işte duydukça burdan okudukça bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yok adam gb bi doktor ve hastane lazım.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Laboquick in 30 tane ovulasyon+5 tane gebelik testini internetten 29.90 a getirttim ben. isteyen olursa özelden linkini vereyim alın arkadaşlar. Orijinal ve memnun kaldım. O kadar para verdim Predictor gebelik testi aldım gecen ay 3 tane. Hep pozitif verdi ortada bi şey yok. Test yanlıştı.
bılmıom kı cnm dra arayıp soylesen parca var kı sıfırlanmıyo vucut atmaya calışıo cnmçıkmış cnm 56.7 parça var yani sanırım demi? cumartesiye kadar beklesem mi yoksa metiler kullanmaya başlasam mı acaba? kanama devam ediyor ya hala.. pffffff........
18 yuksek degıl cnm gayet ıyı ohh hıc olmassa onla ugrasmassın cnmprolaktin de 18.4 çıkmış 0.7 ye düşmüştü en son. neyse çok yüksek değil ama yine de yükselişte
aynen cnm çok sabırlı olmamıs lazım bu bızım sınavımız ıns hayırlııyla gecerızkuzum dokunsan saatlerce pönkürüp ağlayacağım ben de.. işte güçlü olmak zorundayız başka çare var mı? ağlasam bağırsam üzülsem ne değişecek? tabiki üzülüyorum yine ama Rabbim büyük diyorum vardır elbet bir hayır ben göremiyorum diyorum. ben soranlara dua edin diyorum bu üçüncü gebelikten kimsenin haberi yok zaten. söylemedim iyiki söylememişim yine geçmiş olsun tlfları başlayacaktı. kürtajdan 4-5 ay sonra görüp doğum ne zamana diyen rahat 5 kişi oldu her defasında üzülüyodum bi daha bi daha... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar versin inşallah.. sabırlı olmak zorundayız.
Kuzum sen hangi doktora gidiyosun.istanbuldaydin degil mi sen ?Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerçekten. Ben o konuda çok şükür düzgün bi doktor buldum dediğin gibi çok önemli bişey. Sen nerdesin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?