- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.681
herşeyin Hayırlısı canımDediklerinin ikisini de yaptım canım ama hala catlamadi, bu ay gelisti mi onu da bilmiyorum, pko var bende, inofolic de kullanıyorum, bu durum beni epey üzüyo, hayırlısı olsun ne yapalım.
Catlamazsa düşük çıkar Şimdi pozitif se iki gün üst üste değerlendir derim benArkadaşlar 10gündür testlerim silik çıkıyordu progesteron yaptırdım çok düşük çıktı Dr a gittim yumurtan bar ama çatlamamış dedi şimdi test Yaptım ve testin koyulaştığını gördüm. Acaba geç yumurtladığım için mi progesteronum düşük çıktı? Tekrar test yaptırsam mı?
senin test ne oldu canım inşallah pozitiftir
canımmm çok teşekkür edrim En kısa sürede senden de güzel haberler alırız inşallah Moralini hiç bozma Hep dua et kuzum
Sakin ol canım öncelikle. Geç yumurtlama falan olduysa belki ondan negatif çıkıyordur.( İnşallah öyledir) Sabretmek zor ama dayanmalısın,güzel haberler verirsin bize umarım.Arkadaşlar nolur yardımcı olun artık kafayı sıyırıcam... Adet günümden 4 gün geçti iki kere test yaptım negatif bugün doktora gittim kan testi için 10 gün olsun gel dedi. Etrafımda çoğu kişi bana bakıp hamilesin diyo ama ara ara karın ağrılarım mide bulantım baş dönmem oluyo ama çok sıkıldım artık((
Canım ben 31 günde bir hastalanıyorum,bu ay ovülasyon testlerim hep silik çıkıyordu korktum tahlil yaptırayım dedim,progesteron tahlilini 21.gün verdim ve 0,2 çıktı. Bu sonuca göre yumurtlamam mümkün değil gibi geliyordu dr a gittim hemen ama 16 mm yumurtan var çatlamamış her ay çatlamak zorunda değil demişti. şimdi yaptığım testler koyulaşıyor.Bu ay o kadar şey yaşadık ki üst üste psikolojim çöktü desem inan.Onun etkisindendir değil mi geç yumurtlamam ve progesteronumun düşük çıkması.Catlamazsa düşük çıkar Şimdi pozitif se iki gün üst üste değerlendir derim ben
Sakin ol canım öncelikle. Geç yumurtlama falan olduysa belki ondan negatif çıkıyordur.( İnşallah öyledir) Sabretmek zor ama dayanmalısın,güzel haberler verirsin bize umarım.
Ya onlara bakma sen başka bir doktora git hormon testini yaptir ama Doktor yumurtalıkların normal diyorsa eşine test yaptir belki onun değerlerinde sıkıntı vardır Onun için tedaviye başlarsınız bir an önce
bugün verdim kan cnm ama aile hekimliğinden verdim hastaneye cumartesi gidecem inş. bugün 16. gün ve kanama devam ediyor halacanım sen betayı takıp edıyor musun ne durumda
Canim icerde parca varsa devm eder hic tasalanma ben en kisa zamanda hamile olcaksin ve devam edecek diye dusunuyorum cnm yasin kacti seninbugün verdim kan cnm ama aile hekimliğinden verdim hastaneye cumartesi gidecem inş. bugün 16. gün ve kanama devam ediyor hala
Sonucunu yaz mutlaka cnm seni dusunuyom gunlerdir bende senden sonr buraya da yazmayi biraktimbugün verdim kan cnm ama aile hekimliğinden verdim hastaneye cumartesi gidecem inş. bugün 16. gün ve kanama devam ediyor hala
kimyasalda oluşan parça olmuyor ki ama daha öncekinde hiç böyle olmamıştı ya demekki bişeyler oluşmuş ve düşmüş daha doğrusu düşmeye çalışıyor. bi usg ile bakılsaydı parça falan olunca kürtajdan sonra doktor meterjin diye bir ilaç vermişti belki yine ondan kullanmam gerekir parçayı atmak için. inşallah kürtaja gerek kalmaz.Canim icerde parca varsa devm eder hic tasalanma ben en kisa zamanda hamile olcaksin ve devam edecek diye dusunuyorum cnm yasin kacti senin
Canim benim ne kadar sevindim kediye foto yolla bana ben de 30 cnm ins hersey guzel olacak hormonlarina kafayi takma sana tavsiyem hergun sogan ve mydonozu demle ic bu enfeksiyon olmani engeller parca oluyor cnm maalesef kimyasalda da oluyorkimyasalda oluşan parça olmuyor ki ama daha öncekinde hiç böyle olmamıştı ya demekki bişeyler oluşmuş ve düşmüş daha doğrusu düşmeye çalışıyor. bi usg ile bakılsaydı parça falan olunca kürtajdan sonra doktor meterjin diye bir ilaç vermişti belki yine ondan kullanmam gerekir parçayı atmak için. inşallah kürtaja gerek kalmaz.
kuzum yaaaaa inşallah olur. ama hormonlarım yine bozuldu eminim. göğüslerim şiş yani prolaktin yine kim bilir kaça çıktı. bütün ilaçları komple bıraktım 2 haftadır. bu arada kedi aldım nihayet. 2 senedir çocuk olursa kılı tüyü zarar verir diye bekletiyodum. yavru şirin bi tekirimiz var artık. yaş 27 cnm.
tamam canım 2.5 da çıkıyor prolaktin ve bhcg verdim. yazarım mutlaka ben de seni düşünüyorum da daha erken henüz diye yazmıyosundur heralde dedim. inşallah bu ay güzel haberi senden alırızSonucunu yaz mutlaka cnm seni dusunuyom gunlerdir bende senden sonr buraya da yazmayi biraktim
tamam canım 2.5 da çıkıyor prolaktin ve bhcg verdim. yazarım mutlaka ben de seni düşünüyorum da daha erken henüz diye yazmıyosundur heralde dedim. inşallah bu ay güzel haberi senden alırız
Gunaydin canim nasilsin??Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki ay burda sevinççli haberlerini alırız. Benim adetim normal süresinde bitti herşey normale döndü. Benmki neydi hiç bilmiyorum bende. parçalı kanamam falan olmadı hiç. ama ilk üç gün baya kanamam oldu. bu aarada benimde yaş artık 30 oldu. bunun stresi sarıyo benide.
ya artık nasip kısmetin önüne geçemeyeceğimi iyice anladım bi taraftan yine yapılacak ne varsa yapıyorum yapacağım da ama olursa olur olmazsa olmaz. stres yapmıyorum artık. çocuksuz mutlu bir hayat oluşturmaya çalışıyorum kendime çünkü gerçekten yıprandım ben de baya. her günüm çocuk düşünerek geçti 1.5 yıldır. sonucu yine değiştiremedim. sen de yapma yaşını falan stres. hayırlı ise olur inş hepimizin olmazsa da olmasın amannnnArkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki ay burda sevinççli haberlerini alırız. Benim adetim normal süresinde bitti herşey normale döndü. Benmki neydi hiç bilmiyorum bende. parçalı kanamam falan olmadı hiç. ama ilk üç gün baya kanamam oldu. bu aarada benimde yaş artık 30 oldu. bunun stresi sarıyo benide.
ya artık nasip kısmetin önüne geçemeyeceğimi iyice anladım bi taraftan yine yapılacak ne varsa yapıyorum yapacağım da ama olursa olur olmazsa olmaz. stres yapmıyorum artık. çocuksuz mutlu bir hayat oluşturmaya çalışıyorum kendime çünkü gerçekten yıprandım ben de baya. her günüm çocuk düşünerek geçti 1.5 yıldır. sonucu yine değiştiremedim. sen de yapma yaşını falan stres. hayırlı ise olur inş hepimizin olmazsa da olmasın amannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?