Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kesinlikle canım sen onu dert etme çift çizgi ve ertesi gunu mutlaka degerlendir ayaklarını da kaldır başlığa Daya bir saat kadar yat inşallah olur canim

çıkmış cnm 56.7 parça var yani sanırım demi? cumartesiye kadar beklesem mi yoksa metiler kullanmaya başlasam mı acaba? kanama devam ediyor ya hala.. pffffff........
Canım benim de beta bir ayda ancak düşmüştü ama benim 619 larda falandi Normal de olabilir parça da kalabiliyor ona baktir istersen

Yaşadıklarını hiç kolay değil benim de kalbim tık tak atıyor her an leke gelecek gibi geliyor Kaybedecegim korkusu sarıyor Su anda ezan okunuyor Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Bana da yavrum bagislasin Kendini koyu verme Rabbim mutlaka bir hayırlı zaman kılıyor O zaman olacak inşallah Sen iyi bir doktora git araştırma hastanesine falan

Canım benim Rabbim imtihaninda seni başarılı kılsın da bir daha aynı şeyleri yaşama canım Kucağında bebisin uyurken gülümseyerek hatırla bugünü

Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerçekten. Ben o konuda çok şükür düzgün bi doktor buldum dediğin gibi çok önemli bişey. Sen nerdesin canım ?
Gümüşhanedeydim şimdi ilçesine geldik burda hiçbirşey yok erzincan a gidip testleri yaptırdım ama işte ha deyince gidemiyorum iş izin sıkıntı her ay bi test tahlil işi çıkıyor benim de artık yüzüm kalmadı kimseye bu düşüğü söylemedim de en kısa sürede büyük şehire tayin isteyip gitmek istiyorum eşim hala burası rahat huzurumuz yerinde diyo çıldırasım geliyor!

Canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın biz de sana yetişicez hem bi kere bizimkiler seninkinden 3-5 ay küçük olucak :)

Sen ne yaptın canım nsl ovulasyon oldu mu degerlendirebildin mi
Bebegim ben normalde cift cizgiden sonraki gunu degerlendiriyodum.acaba kaciriyomuydum diyerek bu ay cift cizgi gordugum gunde dahil 3 gun calistim.bal tarcin corekotu kuru uyguladim.o calisma olan 3 gunde sabaha kadar yattim.bakalim artik bu pazar en gec olmam gereken gun.Beklemedeyim.Senin icinde o kadar cok sevindim ki.cok aktif olamasamda hep okumaya calisiyorum sizi.Bizede dua et olur mu en kisa zamanda bizde yakalayalim mucizelerimizi..

Çift çizgi günü önemli bence yumurta çatladığında orada sperm olsun diye bazen çizgi siliklestiginde değilde çizgi eşit olduğunda da catlama olabiliyormuş o yüzden sen öncekiler geç kalmış olabilirsin ama bu sefer iyi calismissin
Bir kaç gün sonra inşallah belli eder kendini

Insallah insallah...Cok istiyorum su gebelikte cift cizgiyi gormeyi ya hic goremicekmisim gibi

Merhaba Arkadaşlar bende bu ay laboquick test kullanmaya başladım 3 gün ikinci çizgi silik çıktı sonra tamamen kayboldu yani hiç ilk çizgi kadar koyu olmadı. Ben şimdi bu ay yumurtlamadım mı anlamadım ama çalışmaları bırakmadık regl bittiği günden beri günaşırı çalışıyoruz. Sizce testi yapmaya devam edeyim mi tekrar 2. Çizgi çıkar mı. Ben anlamadım neden böyle oldu. Çok üzüldüm ya

canım en kötü ihtimal yıllık izninde istanbula gel mutlaka bi hafta 10 gün kadar kal ki testlerini muayeneni iyi bi doktora yaptır. Allah yardımcımız olsun gerçekten.

ayy kızlar dün gece öyle değişik bir rüya gördüm ki! yengemle biraz aramız bozuktu bu aralar, rüyamda yengemin kucağında bir bebek var (onlarda ikinciyi düşünüyolar bikaç aydır) bebeğin başı göğsü açık arabadayız hava da soğuk yengemde camı açmış bebek öksürüyo camı kapat üşüdü diyorum su istiyo suyu versene sen diye bağırıyo bana ne diosun sen diye ona bağırıyorum falan arabadan inip bir odaya geçiyorum orda da bir bebek var benimmiş o da. sonra annemle bebek mağazasına giriyoruz yeni doğmuş bebeğim hiç üstü başı yokmuş acele zıbın falan bakıyorum birden aklıma geliyo anneme soruyorum ayy anne ben hiç cinsiyetini sormadım sen biliyo musun neymiş diyorum annem de kız diyo. pembe zıbınlardan alıyorum elime bi tane geri kalanları eşimle alırız yavaş yavaş bu yeter diyorum heyecanla orda uyandım.

geçen ay gebelikten önce kimyasal olduğunu ve kafamı dağıtmam için bi tatile çıksam iyi olacağını söyleyen bi kadın vardı rüyamda yazmıştım yine. o çıktı inşallah bu da çıkar yaaa ... minnacık çokkk datlı bi bebekti. inş malum olmuştur bişey olmuştur ya

iyi günler canım rüyanı okudum...rüya da bebek görmek seni mutlu etmiş..ama rüya da kız bebek görmek iyi değildir..kötü haber demektir..Tabi inşallah öyle olmaz..

Canim ne durumdasin? Doktora gittin mi? Beta hcg yi tekrarladin mi?
Ben hala test yapmadim, adet gunum bugun ama bir kac gun daha bekleyecegim. Seni merak ettim, eger ikimizin de hamileligi sorunsuz olursa ayni gunlerde dogacaklar:)
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin, buradaki herkes icin dua ediyorum.

iyi günler canım rüyanı okudum...rüya da bebek görmek seni mutlu etmiş..ama rüya da kız bebek görmek iyi değildir..kötü haber demektir..Tabi inşallah öyle olmaz..
foruma üye olduğun gibi karşına benim rüyam mı geldirüyayı neye yorarsan o çıkar, biraz acımasız bir msj olmuş yazdığın ama önemli değil ben rüyamı çooookkktan hayra yordum benm msjlarıma cvp yazıp zahmet etmene gerek yok.

Canim bence de arkadaşın yorumu çok acımasızca, rüyayı nasıl yorumlardan öyle çıkar. Sen güzelce yorumlamışsın zaten, gerisini boşver, sıkma canını.
Bir daha da yazma bence rüyanı, bu arkadaş gibi patavatsız kişiler konuşup insanin canını sıkabilir.
Sen kalbini ferah tut, kafana da takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…