- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.721
Kesinlikle canım sen onu dert etme çift çizgi ve ertesi gunu mutlaka degerlendir ayaklarını da kaldır başlığa Daya bir saat kadar yat inşallah olur canimCanım ben 31 günde bir hastalanıyorum,bu ay ovülasyon testlerim hep silik çıkıyordu korktum tahlil yaptırayım dedim,progesteron tahlilini 21.gün verdim ve 0,2 çıktı. Bu sonuca göre yumurtlamam mümkün değil gibi geliyordu dr a gittim hemen ama 16 mm yumurtan var çatlamamış her ay çatlamak zorunda değil demişti. şimdi yaptığım testler koyulaşıyor.Bu ay o kadar şey yaşadık ki üst üste psikolojim çöktü desem inan.Onun etkisindendir değil mi geç yumurtlamam ve progesteronumun düşük çıkması.
Canım benim de beta bir ayda ancak düşmüştü ama benim 619 larda falandi Normal de olabilir parça da kalabiliyor ona baktir istersençıkmış cnm 56.7 parça var yani sanırım demi? cumartesiye kadar beklesem mi yoksa metiler kullanmaya başlasam mı acaba? kanama devam ediyor ya hala.. pffffff........
Yaşadıklarını hiç kolay değil benim de kalbim tık tak atıyor her an leke gelecek gibi geliyor Kaybedecegim korkusu sarıyor Su anda ezan okunuyor Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Bana da yavrum bagislasin Kendini koyu verme Rabbim mutlaka bir hayırlı zaman kılıyor O zaman olacak inşallah Sen iyi bir doktora git araştırma hastanesine falankuzum dokunsan saatlerce pönkürüp ağlayacağım ben de.. işte güçlü olmak zorundayız başka çare var mı? ağlasam bağırsam üzülsem ne değişecek? tabiki üzülüyorum yine ama Rabbim büyük diyorum vardır elbet bir hayır ben göremiyorum diyorum. ben soranlara dua edin diyorum bu üçüncü gebelikten kimsenin haberi yok zaten. söylemedim iyiki söylememişim yine geçmiş olsun tlfları başlayacaktı. kürtajdan 4-5 ay sonra görüp doğum ne zamana diyen rahat 5 kişi oldu her defasında üzülüyodum bi daha bi daha... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar versin inşallah.. sabırlı olmak zorundayız.
Canım benim Rabbim imtihaninda seni başarılı kılsın da bir daha aynı şeyleri yaşama canım Kucağında bebisin uyurken gülümseyerek hatırla bugünüÇok haklısın. Benimde tek tesellim bu zaten. Bi hayır vardır biz göremiyoruz çünkü her seferinde hayırlısıyla tez zamanda diyorum hep. Rabbim isyan ettirmesin asıl en önemlisi bu. Büyük bi imtihan gerçekten.
Canım peki neden düşük oluyomuş araştırmasını yaptırdınmı ? Benim arkadaşımda aynı şekilde tam 3 kez hamile kaldı tutunamadı düşükle sonuçlandı. Araştırdılar sebebini pıhtılaşma oluyomuş ondan atıyomuş bünye tedavi ettiler bakalım bekliyo oda. Rabbim dermanı olmayan dert vermesin biz bekleriz napalım.
Sen ne yaptın canım nsl ovulasyon oldu mu degerlendirebildin miKuzum sen hangi doktora gidiyosun.istanbuldaydin degil mi sen ?
Gümüşhanedeydim şimdi ilçesine geldik burda hiçbirşey yok erzincan a gidip testleri yaptırdım ama işte ha deyince gidemiyorum iş izin sıkıntı her ay bi test tahlil işi çıkıyor benim de artık yüzüm kalmadı kimseye bu düşüğü söylemedim de en kısa sürede büyük şehire tayin isteyip gitmek istiyorum eşim hala burası rahat huzurumuz yerinde diyo çıldırasım geliyor!Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerçekten. Ben o konuda çok şükür düzgün bi doktor buldum dediğin gibi çok önemli bişey. Sen nerdesin canım ?
Canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın biz de sana yetişicez hem bi kere bizimkiler seninkinden 3-5 ay küçük olucak :)Yaşadıklarını hiç kolay değil benim de kalbim tık tak atıyor her an leke gelecek gibi geliyor Kaybedecegim korkusu sarıyor Su anda ezan okunuyor Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Bana da yavrum bagislasin Kendini koyu verme Rabbim mutlaka bir hayırlı zaman kılıyor O zaman olacak inşallah Sen iyi bir doktora git araştırma hastanesine falan
Bebegim ben normalde cift cizgiden sonraki gunu degerlendiriyodum.acaba kaciriyomuydum diyerek bu ay cift cizgi gordugum gunde dahil 3 gun calistim.bal tarcin corekotu kuru uyguladim.o calisma olan 3 gunde sabaha kadar yattim.bakalim artik bu pazar en gec olmam gereken gun.Beklemedeyim.Senin icinde o kadar cok sevindim ki.cok aktif olamasamda hep okumaya calisiyorum sizi.Bizede dua et olur mu en kisa zamanda bizde yakalayalim mucizelerimizi..Sen ne yaptın canım nsl ovulasyon oldu mu degerlendirebildin mi
Olsunlar canımCanım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın biz de sana yetişicez hem bi kere bizimkiler seninkinden 3-5 ay küçük olucak :)
Çift çizgi günü önemli bence yumurta çatladığında orada sperm olsun diye bazen çizgi siliklestiginde değilde çizgi eşit olduğunda da catlama olabiliyormuş o yüzden sen öncekiler geç kalmış olabilirsin ama bu sefer iyi calismissinBebegim ben normalde cift cizgiden sonraki gunu degerlendiriyodum.acaba kaciriyomuydum diyerek bu ay cift cizgi gordugum gunde dahil 3 gun calistim.bal tarcin corekotu kuru uyguladim.o calisma olan 3 gunde sabaha kadar yattim.bakalim artik bu pazar en gec olmam gereken gun.Beklemedeyim.Senin icinde o kadar cok sevindim ki.cok aktif olamasamda hep okumaya calisiyorum sizi.Bizede dua et olur mu en kisa zamanda bizde yakalayalim mucizelerimizi..
Insallah insallah...Cok istiyorum su gebelikte cift cizgiyi gormeyi ya hic goremicekmisim gibiÇift çizgi günü önemli bence yumurta çatladığında orada sperm olsun diye bazen çizgi siliklestiginde değilde çizgi eşit olduğunda da catlama olabiliyormuş o yüzden sen öncekiler geç kalmış olabilirsin ama bu sefer iyi calismissin
Bir kaç gün sonra inşallah belli eder kendini
Kuzum sen hangi doktora gidiyosun.istanbuldaydin degil mi sen ?
Gümüşhanedeydim şimdi ilçesine geldik burda hiçbirşey yok erzincan a gidip testleri yaptırdım ama işte ha deyince gidemiyorum iş izin sıkıntı her ay bi test tahlil işi çıkıyor benim de artık yüzüm kalmadı kimseye bu düşüğü söylemedim de en kısa sürede büyük şehire tayin isteyip gitmek istiyorum eşim hala burası rahat huzurumuz yerinde diyo çıldırasım geliyor!
Bende avrupa yakasindayim canim uzakmisiz birbirimize :)canım evet istanbul anadolu yakasındayım. Özel bi hastaneye gidiyorum ismini vermem doğru olurmu bilmiyorum istersen özelden yazarım.
minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra incecik ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
foruma üye olduğun gibi karşına benim rüyam mı geldiiyi günler canım rüyanı okudum...rüya da bebek görmek seni mutlu etmiş..ama rüya da kız bebek görmek iyi değildir..kötü haber demektir..Tabi inşallah öyle olmaz..
foruma üye olduğun gibi karşına benim rüyam mı geldirüyayı neye yorarsan o çıkar, biraz acımasız bir msj olmuş yazdığın ama önemli değil ben rüyamı çooookkktan hayra yordum benm msjlarıma cvp yazıp zahmet etmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?