Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Doğrudur canım bende oruclu olunca basmıyo pek kaydirigubbakcemile3

Silik çıkması yumurtladıgın anlamına gelmiyor, bak bizim reglimiz yeni bitti yaptık hemen silik çizgi cıktı. Gecen ay ben yaptıgımda 13.14.15.gun yakaladım kıpkırmızıydı yani çift çizgiydi test çizgisinden de koyuydu.
Çift çizgi cıkması gerek yani canım anlaman icin

bu ateş takibi nasıl oluyor bılgı verebılır mısınız onuda uygulayayım bakalım ?

sadecim mrb, bende cok fazla bilmiyorum acikcasi bende 3-4 gundur basladim, gecen ay ovulation testi yapmistim bu ay ikisinide yapayim capraz cek olsun dedim.Dijital bir termometre aldim her sabah ayni saatte uyanip yataktan kalkmadan once atesimi olcuyorum sonrada bir yere kayit ediyorum.Bu konuyla ilgili ates olcme topigi var orada daha genis bilgi bulabilirsin, ordaki arkadaslar tecrubeli benim gibi comez degil yanlis bilgi vermiyim sanalmaz: hadi kolay gelsin

canlarım ben de çıkıyorum. sanırım biraz ateşim de var ilaç içtim. iyi üşütmüşüm yani...

evde biraz dinleneyim. çok öptüm sizi bacılar opuyorumnanaktan

merhaba testim geldi birsürü testim varsositososito
yarın teste baslıyorum insallah kaydirigubbakcemile2
yeni bi umut içerisine giriyorum yarın allah versin hayırlısıyla saglıklısıyla eli kolu düzgün özürsüz evlatlar insallah :Saruboceq:

merhaba kızlar

bende ilk defa geçen ay test almıştım. coretest olanından. çift çizgiyi yakaladım ama olmadı malesef. bugün yine sipariş verdim. yarın gelir herhalde yine aynı süreçler başlayacak yani benim için stres dolu günler. bu ay diğerinden maviden alsammı diye düşündüm sonra yine coretset aldım. kullananlardan okuduğum kadarıyla mavi olanda silikde olsa 2. çizgi ilk yapıldığı günden beri çıkıyormuş. ben şimdi böyle olunca acaba bugün mü yumurtlayacağım yarın mı telaşına girerim diye vazgeçtim yine coretest aldım. ce sertifikalı olmasınında biraz etkisi oldu. umarım doğru karar vermişimdir yakalarım yine. hoş geçen ay yakaladımda ne oldu preseed de almıştım. kısmet değilse olmuyor işte.

volina canım testin hayırlı olsun bende aldım core testten gecen ay mavi olandan almıstım cift cizgiyi yakalamıstım ama kısmet işte canım
insallah bu ay bosa gitmezde allah verir meleklerimizi
presedi nerden aldın nekadar

bugün ilk testimi yaptım çizgi çıkmadı..zaten hafta sonu bekliyorum çift çizgiyi...kasığım yeni yeni batmaya başladı yakın yumurtlamam..:))))

merhaba kzılar
bugün doktora gittim. adetten 10 gün önce kasık ağrılarım oluyordu, ama hamilelik olmuyor. 3 ay da piskoloik olamaz dedim, kistten falan şüphelendim. doktor bu ağrının normal olduğunu söyledi. yumurta çatlayınca sıvısı adete kadar vücuttan atılamadığı için ağrı yaparmış. yumurtlama döneminde görülen haif kanamaya da normal dedi. adetten 2-3 gün önce başlayan lekelenmeye de. çok şükür kist falan çıkmadı. gitmişken yumurtaların boyutunu sordum ve ne zaman çatlar dedim. bakalım ovulasyon testiyle de uyacak mı diye. o da cumartesi çatlayacağını söyledi. sadece çok hafif akıntın var dedi ve onun için fitil verdi. ovulasyon testlerine göre de 12.gün yumurtluyorum ve doktorun dediği gün de bunu doğruluyor. 3 aydır yapıyorum ve hep aynı günleri yakalıyorum. inşallah bu ay bebişi yakalarız kızlar hepimiz. eşimde spem az olduğu için yumurtlama gününe çok önem veriyorum, eşimin doktoru 4-5 günde bir ilişki tavsiye etmişti bebek için. cumartesiye kadar perhizdeyiz bakalım. bu ay da böyle deneyelim. inşallah tutar.

kızlar teste bugün başladım negatif çıktı..akşamüzeri yaptım...şimdi akıntım oldu uzayan....amakanlı geldi sizce bu ne...başınıza geldi mi hiç??

son adetimin ilk günü 26 ağustostaydı.yaklaşık 3- 4 gündür göğüslerim oldukça şişti uçları çok belirgin sızı var.
ayrıca bir gündür de kasıklarımda iğne batmaları gibi bi şeyler oluyor

GÜNAYDINNN KIZLAR NASILSINIZ güzel arkadaşlarım benim bir sorum olucak hani ben ayın 6 ve 7 sinde çift çizgiyi yakaladım ya hande demiştiki ertesi gün o çizgi silikleşir evet silikleşti ama şöle bir sorum olucak o iki gün kıpkırmızı kop koyu çizgi kadar olmasada ondan biraz daha açık yani kontrol çizgisinden azıcık açık olarak çıkmaya devam ediyor yani kaybolmadı yumurtladım ve üzerinden 4 gün geçti halen çizgi gayet koyu bir şekilde çıkıyor içim çok huzursuz neyse ben yatıyorum öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…