Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

neyse kıslar kociş evde benim, pcyi ona veriyim bende giidp testimi yapim )
optum gelirimm kocişten alınca :)
mck

canım bende sözde baslamıcaktım testlere bugun baslıcaktım duramadım dün yaptım
şimdi tekrar yapıcam bende, ihmal etme edacımm testleri calısmalıyızz kaydirigubbakcemile

bende ara ara hep yaptım biliyorsun. ben 28 günden önce regli olmam 14. günden önce yumurtlmam nerdeyse imkansız gibi birşey ama dayanamayıp yapıyorum bende işte. 2 saatlik beklemeyle yaptım testi her zamanki gibi silik çıktı daha süresi dolmadı ama pozitifte 1 dk bile olmadan belli ediyor kendini biliyorsun. pazar gününden sonra bekliyorum pozitifi geçen ay gibi çok bekletmez inşallah.
seninde testlerin hayırlı olsun. ayyy bu ay tutturmamız bi işe yarasın bari. ben belkide burda olmıycam ama neyse artık kısmet.

selam bacılar..oh oh maşallah gene acayip kaynatmışsınız vala dönüp okuyamadım bile...eveeet testlere başlanmış. ben de başlladım. dün 9. gündü ikinci çizgi silik çıktı. geçen ay 13. günde görmüştüm bakalım bu ay kaçında göreceğiz. eee daha ne var ne yok?

inşallah özgecim 4 gün sonra görürsün pozitifi

handecim nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
ben test bile yapmaya fırsat bulamadım bu ara birazdan yapıyım bari bitane kaydirigubbakcemile3

canım iyi gidiyor nasıl olsun. biraz üşütmüşüm ama bugün daha iyiyim. haftasonu dinlenince tamamen geçer inşallah :))) sen nasılsın tatlım. yeğenin gelmiş gözün aydın :)

canım bende sözde baslamıcaktım testlere bugun baslıcaktım duramadım dün yaptım
şimdi tekrar yapıcam bende, ihmal etme edacımm testleri calısmalıyızz kaydirigubbakcemile

dayanamadın di mi barbicik:)))))))))) opuyorumnanaktan

canım hep beraber görelim pozitifleri bütün testlerde...

inşallah özgeciiiim inşalllaaaaaaah :Saruboceq:

Kızlar bu testleri ne zamandır kullanıyorsunuz. Ben ilk defa başlıcamda hani eğer bu ay olmazsa moralim bozulur benim. Yani ilk aydan tutturan varmı?

evet canım ya bayadır görüşemiyorduk bitiremedik laklakı bi türlü hehe. çok geçmiş olsun tatlım dikkat et bu ara hasta falan olmaman lazım dıttt lmaz: . 1 haftaya görürsün heralde pozitifi canım.ben pazardan sonra bekliyorum ama çalışmalara başlamıştık zaten pozitifi görünce sıklaştırıcaz

Kızlar bu testleri ne zamandır kullanıyorsunuz. Ben ilk defa başlıcamda hani eğer bu ay olmazsa moralim bozulur benim. Yani ilk aydan tutturan varmı?

benim 2. ayım çoğumuzunda öyle. ilk aydan tutturanlarda var tabii. eğer tutturamazsan moralin bozulmasın. 3 ay üstüste kullanıpta tutturamazsan eşinle beraber dr a görünmeyi tavsiye ediyor testin kullanma kılavuzunda.

eda canım güle güle görüşürüz hayatım :*

tuana hosgeldin canım..iyiyiz valla nasıl olalım testlerle ugrasıyoruz
ınsallah ugurlu gelir sen naptın cnm ?

aslında bende canım gecen ay 13.14.15.günler buldum kırmızıyı. Şimdi daha 9.gündeyim duramadım işte yapayim dedim. silik çizgi cıkıyor zaten daha var pazartesiye yakalayacam kesin kırmızıyıı.
hayırlısı olsun hakkımızda. insallah yakalarız. nasıl burda olmucan? nereye gidiyon cicim ? :sinifsinif:

canım hep beraber görelim pozitifleri bütün testlerde...

özgecim hosgeldinnn...

insallah canımmmmmm

senem sende hosgeldin tatlımmm

bebekimmmmmmmmmm evetttt duramadımmmmmmm erken basladim ama napiyim dayanamadımm pazartesi gibi yakalıcam ben bakın görün

ünikim canım bende gecen ay ilk kez kullanmıstım olmamıstı. Bu ay 2.kullanısım oluyor. öyle üzülmek,pes etmek yoookkk kaydirigubbakcemile3
durmadan calismaya devammm :lepi: eger bir sorun yoksa olur allah'ın izniyle.

Merhaba sizlerin ovulasyon testi deneyimlerinizden etkilenerek bu ay ilk defa wondfo marka testlerden kullandım.Üç aydır deniyorduk bu dördüncü ayımızdı.14.gün kontrol çizgisine yakın ama kesinlikle aynı olmayan çizgi yakaladım.O günü ve ertesi değil daha ertesi günü olmak üzere değerlendirdim.Sonraki günler yine testlerimi yapmaya devam ettiğim halde silikleşen çizgilerle karşılaştım.Buradada en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerektiğini okuyunca umutsuzluğa düşmüştümki beklenen regl günümde devamı gelmeyen kahverengi lekelenmem olunca gebelik testini yaptım ve pozitifi gördüm.Biraz uzun oldu ama belki umut olur diye yazıyorum.Hepinize teşekkür ediyorum çünkü sayenizde bu testleri almaya karar verdim.Allah en yakın zamanda hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin

ne kadar güzelll zemuszemus çok sevindiim! umarım bizde de işe yarar :Saruboceq: yalnız 2. çizgiyi diğer çizgiyle aynı koyulukta görmemiş olman şaşırttı beni hatta üzüldüm..nasıl anlıycam o zaman ben?? kafamçokkarıştı

Canım şöyle oldu genelde 29 günde regl oluyorum.11.gün başladım testlere ilk yapışımda hiç çizgi oluşmadı.12. ve 13. günlerde gittikçe koyulaşan çizgiler ve 14.gün kontrol çizgisinin neredeyse yarım ton açığı şeklinde gördüm.Hatta tereddüt ettim acaba ertesi gün daha koyu bir çizgi oluşursa bugünü değerlendirmesekmi diye düşündüm sperm kalitesi açısımdan fakat sonra her ihtimale karşı yarın koyu çizgi görsemde bu 24-36 saatlik bir şansımın daha olduğunu gösterirki gün aşırı ilişkinin bi mahsuru olmaz dedim.İyikide değerlendirmişim çünkü bir daha aynı koyuluğu yakalayamadım.Biraz karışık oldu galiba ama bilginiz olsun diye yazdım.Üzmek istememiştim:çok üzgünüm:

:teytey: :teytey: :teytey: canım süper ya... hayırlı olsun çok sevindim. bende çok severdim ovulasyon testi yapmayı.3 ay yaptım sonra idrarda pozitifi yakaladım. şimdi 5+1 olduk buna rağmen gidip idrar testi alıp yapmak istiyorum kafamçokkarıştı delimiyim ne :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…