- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.121
canım bende sözde baslamıcaktım testlere bugun baslıcaktım duramadım dün yaptım
şimdi tekrar yapıcam bende, ihmal etme edacımm testleri calısmalıyızz kaydirigubbakcemile
selam bacılar..oh oh maşallah gene acayip kaynatmışsınız vala dönüp okuyamadım bile...eveeet testlere başlanmış. ben de başlladım. dün 9. gündü ikinci çizgi silik çıktı. geçen ay 13. günde görmüştüm bakalım bu ay kaçında göreceğiz. eee daha ne var ne yok?
handecim nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
ben test bile yapmaya fırsat bulamadım bu ara birazdan yapıyım bari bitane kaydirigubbakcemile3
canım bende sözde baslamıcaktım testlere bugun baslıcaktım duramadım dün yaptım
şimdi tekrar yapıcam bende, ihmal etme edacımm testleri calısmalıyızz kaydirigubbakcemile
canım hep beraber görelim pozitifleri bütün testlerde...
canım iyi gidiyor nasıl olsun. biraz üşütmüşüm ama bugün daha iyiyim. haftasonu dinlenince tamamen geçer inşallah :))) sen nasılsın tatlım. yeğenin gelmiş gözün aydın :)
dayanamadın di mi barbicik:)))))))))) opuyorumnanaktan
inşallah özgeciiiim inşalllaaaaaaah :Saruboceq:
Kızlar bu testleri ne zamandır kullanıyorsunuz. Ben ilk defa başlıcamda hani eğer bu ay olmazsa moralim bozulur benim. Yani ilk aydan tutturan varmı?
bende ara ara hep yaptım biliyorsun. ben 28 günden önce regli olmam 14. günden önce yumurtlmam nerdeyse imkansız gibi birşey ama dayanamayıp yapıyorum bende işte. 2 saatlik beklemeyle yaptım testi her zamanki gibi silik çıktı daha süresi dolmadı ama pozitifte 1 dk bile olmadan belli ediyor kendini biliyorsun. pazar gününden sonra bekliyorum pozitifi geçen ay gibi çok bekletmez inşallah.
seninde testlerin hayırlı olsun. ayyy bu ay tutturmamız bi işe yarasın bari. ben belkide burda olmıycam ama neyse artık kısmet.
canım hep beraber görelim pozitifleri bütün testlerde...
Kızlar bu testleri ne zamandır kullanıyorsunuz. Ben ilk defa başlıcamda hani eğer bu ay olmazsa moralim bozulur benim. Yani ilk aydan tutturan varmı?
Merhaba sizlerin ovulasyon testi deneyimlerinizden etkilenerek bu ay ilk defa wondfo marka testlerden kullandım.Üç aydır deniyorduk bu dördüncü ayımızdı.14.gün kontrol çizgisine yakın ama kesinlikle aynı olmayan çizgi yakaladım.O günü ve ertesi değil daha ertesi günü olmak üzere değerlendirdim.Sonraki günler yine testlerimi yapmaya devam ettiğim halde silikleşen çizgilerle karşılaştım.Buradada en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerektiğini okuyunca umutsuzluğa düşmüştümki beklenen regl günümde devamı gelmeyen kahverengi lekelenmem olunca gebelik testini yaptım ve pozitifi gördüm.Biraz uzun oldu ama belki umut olur diye yazıyorum.Hepinize teşekkür ediyorum çünkü sayenizde bu testleri almaya karar verdim.Allah en yakın zamanda hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin
ne kadar güzelll zemuszemus çok sevindiim! umarım bizde de işe yarar :Saruboceq: yalnız 2. çizgiyi diğer çizgiyle aynı koyulukta görmemiş olman şaşırttı beni hatta üzüldüm..nasıl anlıycam o zaman ben?? kafamçokkarıştı
Merhaba sizlerin ovulasyon testi deneyimlerinizden etkilenerek bu ay ilk defa wondfo marka testlerden kullandım.Üç aydır deniyorduk bu dördüncü ayımızdı.14.gün kontrol çizgisine yakın ama kesinlikle aynı olmayan çizgi yakaladım.O günü ve ertesi değil daha ertesi günü olmak üzere değerlendirdim.Sonraki günler yine testlerimi yapmaya devam ettiğim halde silikleşen çizgilerle karşılaştım.Buradada en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerektiğini okuyunca umutsuzluğa düşmüştümki beklenen regl günümde devamı gelmeyen kahverengi lekelenmem olunca gebelik testini yaptım ve pozitifi gördüm.Biraz uzun oldu ama belki umut olur diye yazıyorum.Hepinize teşekkür ediyorum çünkü sayenizde bu testleri almaya karar verdim.Allah en yakın zamanda hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?