- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.141
Merhaba sizlerin ovulasyon testi deneyimlerinizden etkilenerek bu ay ilk defa wondfo marka testlerden kullandım.Üç aydır deniyorduk bu dördüncü ayımızdı.14.gün kontrol çizgisine yakın ama kesinlikle aynı olmayan çizgi yakaladım.O günü ve ertesi değil daha ertesi günü olmak üzere değerlendirdim.Sonraki günler yine testlerimi yapmaya devam ettiğim halde silikleşen çizgilerle karşılaştım.Buradada en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerektiğini okuyunca umutsuzluğa düşmüştümki beklenen regl günümde devamı gelmeyen kahverengi lekelenmem olunca gebelik testini yaptım ve pozitifi gördüm.Biraz uzun oldu ama belki umut olur diye yazıyorum.Hepinize teşekkür ediyorum çünkü sayenizde bu testleri almaya karar verdim.Allah en yakın zamanda hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin
Canım şöyle oldu genelde 29 günde regl oluyorum.11.gün başladım testlere ilk yapışımda hiç çizgi oluşmadı.12. ve 13. günlerde gittikçe koyulaşan çizgiler ve 14.gün kontrol çizgisinin neredeyse yarım ton açığı şeklinde gördüm.Hatta tereddüt ettim acaba ertesi gün daha koyu bir çizgi oluşursa bugünü değerlendirmesekmi diye düşündüm sperm kalitesi açısımdan fakat sonra her ihtimale karşı yarın koyu çizgi görsemde bu 24-36 saatlik bir şansımın daha olduğunu gösterirki gün aşırı ilişkinin bi mahsuru olmaz dedim.İyikide değerlendirmişim çünkü bir daha aynı koyuluğu yakalayamadım.Biraz karışık oldu galiba ama bilginiz olsun diye yazdım.Üzmek istememiştim:çok üzgünüm:
:teytey: :teytey: :teytey: canım süper ya... hayırlı olsun çok sevindim. bende çok severdim ovulasyon testi yapmayı.3 ay yaptım sonra idrarda pozitifi yakaladım. şimdi 5+1 olduk buna rağmen gidip idrar testi alıp yapmak istiyorum kafamçokkarıştı delimiyim ne :roflol::roflol::roflol:
bebekte mantık işi dimi :)) iyi mantık kurmuşsun veee bebiş gelmiş..Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: üzüldüm dediğime bakma sen canım ben ve burdaki pekçok arkadaşım testi regl biter bitmez yaptık ve 2. çizgiyi silikte olsa gördük..benim o yüzden kafam karışmıştı..2. çizgi hep var kaydirigubbakcemile3 heralde gittikçe koyulaşıcak bizimkilerde. 2.çizginin silikte olsa çıkması kafa karıştırıyor aslında.. :sinifsinif: ama senin süper olmuuş zemuszemus Allah'ım sağlıklı bi bebiş nasiip etsin sana :Saruboceq:
canım cok sevindimmm hihoyyyt
tebrik ederimmm, allahım bizlere de nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq:
canım inan aradaki farkı anlıyorsun silik olanla benim dediğim yarım ton fark senin gözüne çok büyük netlik gibi geliyor evet bugünkü gerçekten diğerlerinden farklı diyebiliyorsun o yüzden emin ol yumurtladığın günü tespit edebileceksin.
Merhaba sizlerin ovulasyon testi deneyimlerinizden etkilenerek bu ay ilk defa wondfo marka testlerden kullandım.Üç aydır deniyorduk bu dördüncü ayımızdı.14.gün kontrol çizgisine yakın ama kesinlikle aynı olmayan çizgi yakaladım.O günü ve ertesi değil daha ertesi günü olmak üzere değerlendirdim.Sonraki günler yine testlerimi yapmaya devam ettiğim halde silikleşen çizgilerle karşılaştım.Buradada en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerektiğini okuyunca umutsuzluğa düşmüştümki beklenen regl günümde devamı gelmeyen kahverengi lekelenmem olunca gebelik testini yaptım ve pozitifi gördüm.Biraz uzun oldu ama belki umut olur diye yazıyorum.Hepinize teşekkür ediyorum çünkü sayenizde bu testleri almaya karar verdim.Allah en yakın zamanda hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin
Tebrik ederim fiona, inşallah darısı başıma. İnşallah sağlıklı sıhhatlı bi bebişin olur.
Bizde 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı. Böyle testler olduğunu bile burdan öğrendim. Deneyeceğiz artık, inşallah olur.
ne güzel yaa darısı başımıza :)), bende bu ay ilk kullanıcam, inş. ilk denememde olur, ama şu silik çizginin çıkmadığı olmuormu ona takıldım?,
kıslar hiç kimse gelmemişş burası böylece kalmışşş)
hatunsultan insallah cnm hamissindir bizlere de umut olursun
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ve bu ayda kırmızı kartı yiyenlerdenim(
bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum bende fakat çok bilgim yok hangi markayı önerirsiniz?ve gerçekten işe yarıyormu..çoooook teşekkür ederim
ya size bi sorum olcak kafayı yiycemm!! hani demiştim ya testi uyguladığım ilk günden beri 2. çizgi çıkıyor diyee! işte o çizgi artık çok silik çıkıooooo :sinifsinif: bu nedemek şimdi?! yani ben adetim biter bitmez mi yumurtladımmmm akannehir ayyhh kafam karıştı yaa kafamçokkarıştı sizce başka ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?