Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım cok sevindimmm hihoyyyt

tebrik ederimmm, allahım bizlere de nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq:

bebekte mantık işi dimi :)) iyi mantık kurmuşsun veee bebiş gelmiş..Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: üzüldüm dediğime bakma sen canım ben ve burdaki pekçok arkadaşım testi regl biter bitmez yaptık ve 2. çizgiyi silikte olsa gördük..benim o yüzden kafam karışmıştı..2. çizgi hep var kaydirigubbakcemile3 heralde gittikçe koyulaşıcak bizimkilerde. 2.çizginin silikte olsa çıkması kafa karıştırıyor aslında.. :sinifsinif: ama senin süper olmuuş zemuszemus Allah'ım sağlıklı bi bebiş nasiip etsin sana :Saruboceq:

canım seninde hayırlı olsun.Sen de benim gibi mayıs annesi olacaksın değilmi?Benim 2.hamileliğim.9 yaşında kızım var.Bu vakte kadar yeni bir bebek için çok kararsız kaldım.Daha doğrusu 2. bir çocuğun sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşündüm.Kızım ve eşim çok istedi.Ee artık yaşımda ilerliyordu bi karar vermem gerekti ya hemen ya hiç.Şimdi çok karmaşık duygular içindeyim kızıma söylemedim daha çünkü henüz erken.İnşallah hayırlı olan budur.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

canım inan aradaki farkı anlıyorsun silik olanla benim dediğim yarım ton fark senin gözüne çok büyük netlik gibi geliyor evet bugünkü gerçekten diğerlerinden farklı diyebiliyorsun o yüzden emin ol yumurtladığın günü tespit edebileceksin.

canım cok sevindimmm hihoyyyt

tebrik ederimmm, allahım bizlere de nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim canım inşallah en kısa sürede hayırlı haberler verirsiniz.Dualarım sizinle çünkü sayenizde bu testleri öğrenip aldım.Daha önce 3 ay ateş ölçme yöntemini denedim fakat olmadı.

ay inşallah anlarım :Saruboceq: tek isteğim o zaten.bu 6. ayımız bizim :sinifsinif: artık olsun istiyorum.. çok saağol açıklamaların içinn opuyorumnanaktan

Tebrik ederim fiona, inşallah darısı başıma. ınşallah sağlıklı sıhhatlı bi bebişin olur.
Bizde 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı. Böyle testler olduğunu bile burdan öğrendim. Deneyeceğiz artık, inşallah olur.

ne güzel yaa darısı başımıza :)), bende bu ay ilk kullanıcam, inş. ilk denememde olur, ama şu silik çizginin çıkmadığı olmuormu ona takıldım?,

Çok teşekkür ederim canım.Bende buradan öğrenmiştim ve uğurlu geldi.İnşallah sanada uğurlu gelir.

fiona canım cok tebrik ediyorum allah bizede nasip etsin ay cok güzelll maşşallahhhhhhhhhh

benimde bugün regiln 7, günü cokcok silik cıktı ve ben yarın yapmıcam diğer gün yapıcam testi insallah bende yakalarım allah kucagımızı bos bırakmasın isteyen herkese evlatlarını evlatlarımızı versin bizi mahrum etmesin

tekrar tebrikler allah analı babalı büyütsün saglıcakla kucagına almayı nasip etsin a.s.

kızlar ben 6 eylülde yumurtladım çünkü 5 ve 6 eylülde ov testi pozitifti ben de fiziksel olarak hissettim zaten ayın 6 sında. O gün adetimin de 10. günüydü bugün ayın 11 i aradan 5 gün geçti ama ben az önce ov testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bu mor ambalajlı olan testten kullanıyorum ilk kez bu ay deniyorum ov.testini, şimdiye kadar sadece bu iki gün dışında ikinci çizgi çıkmamıştı acaba döllenme mi oldu da sinyal veriyor dersiniz

biliyorum tabii ki henüz çok çooooooook erken ama, umut işte böyle böyle beklenen günleri daha çabuk geçiricez işte ne yapalım lmaz:lmaz:lmaz::umursamaz::umursamaz::bbo::Saruboceq:kafamçokkarıştı

kıslar hiç kimse gelmemişş burası böylece kalmışşş )

hatunsultan insallah cnm hamissindir bizlere de umut olursun

ya size bi sorum olcak kafayı yiycemm!! hani demiştim ya testi uyguladığım ilk günden beri 2. çizgi çıkıyor diyee! işte o çizgi artık çok silik çıkıooooo :sinifsinif: bu nedemek şimdi?! yani ben adetim biter bitmez mi yumurtladımmmm akannehir ayyhh kafam karıştı yaa kafamçokkarıştı sizce başka ne olabilir?

kıslar hiç kimse gelmemişş burası böylece kalmışşş )

hatunsultan insallah cnm hamissindir bizlere de umut olursun

inşallah güzelim inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız hepimizin karnına bebişlerimiz düşsün artık herkesle beraber bizler de alalım bebeklerimizi kollarımıza senin de bu ay süprizin olur tatlım inşallah bize, gerçi ben çok karışıkım yani bir zirvedeyim bir yerlerde sürünüyorum hem olacak gibi geliyor hem de olmayacak gibi ah aman neyse işte ne yapalım kısmet kader neyse onu görürüz artık insanların başına ne geleceğini kimse bilmez hiç ummadığın ve beklemediğin anlarda iyi ya da kötü her şey bizim için o yüzden relax diyorum daha da bir şey demiyorum

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ve bu ayda kırmızı kartı yiyenlerdenim (
bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum bende fakat çok bilgim yok hangi markayı önerirsiniz?ve gerçekten işe yarıyormu..çoooook teşekkür ederim

merhaba canım hosgeldin :1hug: gittigidiyordan tanesi 1 lira olanlardan alıyoruz :1hug:ben wondfo kullanıyorum memnunum a.s

merhaba canım tebrikler cok sevindim :dance::teytey::1hug:a.s. allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sincapım üzülme canım ya erken yumurtlamıs olabilirsin yada bir kac kez yumurtluyorda olabilirsin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…