- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.101
volina canım testin hayırlı olsun bende aldım core testten gecen ay mavi olandan almıstım cift cizgiyi yakalamıstım ama kısmet işte canım
insallah bu ay bosa gitmezde allah verir meleklerimizi
presedi nerden aldın nekadar
selammm canlarım nasılsınız bi kaç gündür giremedim ne var ne yokkkk?
merhaba kzılar
bugün doktora gittim. adetten 10 gün önce kasık ağrılarım oluyordu, ama hamilelik olmuyor. 3 ay da piskoloik olamaz dedim, kistten falan şüphelendim. doktor bu ağrının normal olduğunu söyledi. yumurta çatlayınca sıvısı adete kadar vücuttan atılamadığı için ağrı yaparmış. yumurtlama döneminde görülen haif kanamaya da normal dedi. adetten 2-3 gün önce başlayan lekelenmeye de. çok şükür kist falan çıkmadı. gitmişken yumurtaların boyutunu sordum ve ne zaman çatlar dedim. bakalım ovulasyon testiyle de uyacak mı diye. o da cumartesi çatlayacağını söyledi. sadece çok hafif akıntın var dedi ve onun için fitil verdi. ovulasyon testlerine göre de 12.gün yumurtluyorum ve doktorun dediği gün de bunu doğruluyor. 3 aydır yapıyorum ve hep aynı günleri yakalıyorum. inşallah bu ay bebişi yakalarız kızlar hepimiz. eşimde spem az olduğu için yumurtlama gününe çok önem veriyorum, eşimin doktoru 4-5 günde bir ilişki tavsiye etmişti bebek için. cumartesiye kadar perhizdeyiz bakalım. bu ay da böyle deneyelim. inşallah tutar.
kızlar teste bugün başladım negatif çıktı..akşamüzeri yaptım...şimdi akıntım oldu uzayan....amakanlı geldi sizce bu ne...başınıza geldi mi hiç??
son adetimin ilk günü 26 ağustostaydı.yaklaşık 3- 4 gündür göğüslerim oldukça şişti uçları çok belirgin sızı var.
ayrıca bir gündür de kasıklarımda iğne batmaları gibi bi şeyler oluyor
GÜNAYDINNN KIZLAR NASILSINIZ güzel arkadaşlarım benim bir sorum olucak hani ben ayın 6 ve 7 sinde çift çizgiyi yakaladım ya hande demiştiki ertesi gün o çizgi silikleşir evet silikleşti ama şöle bir sorum olucak o iki gün kıpkırmızı kop koyu çizgi kadar olmasada ondan biraz daha açık yani kontrol çizgisinden azıcık açık olarak çıkmaya devam ediyor yani kaybolmadı yumurtladım ve üzerinden 4 gün geçti halen çizgi gayet koyu bir şekilde çıkıyor içim çok huzursuz neyse ben yatıyorum öptüm sizleri
günaydınnnnnnnnnnnnnn
kıslar iki gündür yoktum aranızda handecim merak etmiş beni opuyorumnanaktan sel felaketi nedeniyle iş yerine ulaşamadık malesef evdeydim, bugün yolları açmışlarda gelebildim ama olmadığım tüm sayfaları okudum şimdi, mavi teste başlayanlar bende ilk yaptımdan beri çookk hafif ikinci çizgi var bencede test çok hassas çünkü lh vücutta sürekli var zaten onu bile çıkarıyo işte oyüzden panik yokk
ben hala tek çizgi gidiyom bakalım otomatik hesaplayıcıya göre 8-13 eylül günlerim kaldı iki gün benim yumurta hala kuluçkada :umursamaz:
tabii cnm bir sorun yok en azından ben şimdilik güveniyorum yalnız sanırım benim beklediğim olacak ve otomatik hesaplayıcılarla testte çıkan yumurtlama günüm birbirini tutmayacaklmaz:
sibelcim bu ay denesene bakalım. yumurtladıktan kaç gün sonra regl olacaksın. yani tam 14 gün sonra olacak mısın? (aslında hiç öğreneme diye dua etcem çünkü hamiiiiş ol ve regl olma istiyorum :))))))))
ben geçen ay reglimin 16 ve 17. günlerinde yumurladım. ve 31. günümde de regl oldum. en azından yumurtladığım günü doğru anladığımı düşünüyorum bu durumda :)
herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar...
henüz regl olmadım ama yarın olucam ve teste 19. da başlıcam... listeyi yaparken yazabilirmisiniz... opuyorumnanaktan
bedduaya bak yerim seni Şeniz
tamam cnm deneyelim bakalım bi liste yapayım bende kendime yazayım günleri bakalım neler olacakk neyse sizde bana katıldınız artık teste ilk ben başlamıştım ama bakalım benden önce çift çizgiyi gören olacakmıııııııı yerimseniben
unikim, edacım hoşgeldiniz.
inşallah hepimize uğurlu gelir dediğiniz gibi :))))
Tünaydın şekerlerimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
hepinize kocaman bir mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
handecim nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
ben test bile yapmaya fırsat bulamadım bu ara birazdan yapıyım bari bitane kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?