Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

daha fiyatı artmadan 1 hafta önce türkiyedeki sitden almıştım. eşimin yüzünden boşa gitti yani. 1 tüp kaldı onu kullanabilirsem kullanacağım.

selammm canlarım nasılsınız bi kaç gündür giremedim ne var ne yokkkk?

günayyyydın bacılaaaaar. hayırlı cumalar.

idilcim özlettin kendini kısss nerelerdesin...

canım kist falan olmamasına çok sevindim gözün aydın. inşallah bu ay meleğin gelir sana. cumartesi gününü çok iyi değerlendirin canım. bu arada eşine keçiboyunuzu kürü yapıyor musun canım çok iyi geliyormuş...

kızlar teste bugün başladım negatif çıktı..akşamüzeri yaptım...şimdi akıntım oldu uzayan....amakanlı geldi sizce bu ne...başınıza geldi mi hiç??

canım neden kanlı oldu acaba... yani yumurtlama zamanında hafif kanama yaşayan arkadaşlar oluyor ama sen test negatifti diyorsun. belki testi yanlış yaptın akıntın da varsa yumurtlamış olabilirsin. testi bugün 4 saat sıvı almadan ve idrarını tutarak bir daha tekrarla bence bakalım ne çıkacak...

hamilelikten mi şüpheleniyorsun canım. inşallah öylesindir ama bu belirtilere kapılıp da kendini hazırlama canım. ne olur ne olmaz. çünkü psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi. bebişin inşallah seninledir ama sen en büyük belirtinin adet gecikmesi olduğunu aklından çıkarma şekerim :)))))))

melikecim günaydın. sıkma canını şekerim. o çizgi silikleşiyor merak etme. hem bakarsın silikleşmez. hamile arkadaşlarda o çizgi hiç kaybolmuyor biliyorsun. inşallah meleğin seninledir canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnnnnnnnnnnn
kıslar iki gündür yoktum aranızda handecim merak etmiş beni opuyorumnanaktan sel felaketi nedeniyle iş yerine ulaşamadık malesef evdeydim, bugün yolları açmışlarda gelebildim ama olmadığım tüm sayfaları okudum şimdi, mavi teste başlayanlar bende ilk yaptımdan beri çookk hafif ikinci çizgi var bencede test çok hassas çünkü lh vücutta sürekli var zaten onu bile çıkarıyo işte oyüzden panik yokk
ben hala tek çizgi gidiyom bakalım otomatik hesaplayıcıya göre 8-13 eylül günlerim kaldı iki gün benim yumurta hala kuluçkada :umursamaz:

ahh kuşum hoşgeldin. aklıma da geldi acaba yollar kapandı da gelemedi mi sibelim dedim. ayy geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

ben de en son ona karar verdim sibelcim. yani dediğin gibi lh sürekli var vücudumuzda ama yumurtlamadan önce inanılmaz yükseliyor. bu durumda mavi testler en hassas olan testler demek ki. iyi o zaman sevinebiliriz :)))))))))))

tabii cnm bir sorun yok en azından ben şimdilik güveniyorum yalnız sanırım benim beklediğim olacak ve otomatik hesaplayıcılarla testte çıkan yumurtlama günüm birbirini tutmayacak lmaz:

tabii cnm bir sorun yok en azından ben şimdilik güveniyorum yalnız sanırım benim beklediğim olacak ve otomatik hesaplayıcılarla testte çıkan yumurtlama günüm birbirini tutmayacak lmaz:

aynen canım benimki de tutmayacak bence.

geçen ay tutmamıştı zaten. onlar adı üstünde otomatik hesaplayıcı. hani adetleri her ay 28 gün falan sürenlere uygun bence. ama her ay aynı zamanda regl olamıyoruz ki. makine değiliz yani insanız ayol :))))))))))))

ben oluyorum cnm hiçç şaşmaz 28 bilemedin 29 yani bu hesaplayıcı adet günlerimi normal hesaplıyo ama bana geçen ay sanki 16.günden sonra yumurtladım gibime geldi bakayım ben bunu merakla bekliyorum işte

sibelcim bu ay denesene bakalım. yumurtladıktan kaç gün sonra regl olacaksın. yani tam 14 gün sonra olacak mısın? (aslında hiç öğreneme diye dua etcem çünkü hamiiiiş ol ve regl olma istiyorum :))))))))

ben geçen ay reglimin 16 ve 17. günlerinde yumurladım. ve 31. günümde de regl oldum. en azından yumurtladığım günü doğru anladığımı düşünüyorum bu durumda :)

herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar...
henüz regl olmadım ama yarın olucam ve teste 19. da başlıcam... listeyi yaparken yazabilirmisiniz... opuyorumnanaktan

bedduaya bak yerim seni Şeniz
tamam cnm deneyelim bakalım bi liste yapayım bende kendime yazayım günleri bakalım neler olacakk neyse sizde bana katıldınız artık teste ilk ben başlamıştım ama bakalım benden önce çift çizgiyi gören olacakmıııııııı yerimseniben

herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar...
henüz regl olmadım ama yarın olucam ve teste 19. da başlıcam... listeyi yaparken yazabilirmisiniz... opuyorumnanaktan

belki de olmazsın regl falan :)))))))))))

ye beniiiiiiiiii :))))))))) evet onun için regl başlangıç bitiş falan yazalım demiştim ben. bir nevi yumurta takibi gibi bişi olacak yani :)))))))

ya bu arada kıslar şimdi ben bu testi ilk yapıcam testi yapıp çift çizgiyi yakaladığınız gün stresten nasıl uzak kalabiliorsunuz? şimdi bnm aklımdan çıkmaz...

merhaba kızlar, dünde benim testim geldi. Bende bu ay ilk defa denicem bakalım. ınşallah olur bu ay, herkese iyi şanslar diliyorum. :lepi:

slm kızlar misafir dolayısıyla kaç gündür giremiyorum. geçmişi okudum herkes başlamış testlere hepinize uğurlu gelsin testleriniz.

Tünaydın şekerlerimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
hepinize kocaman bir mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

handecim nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
ben test bile yapmaya fırsat bulamadım bu ara birazdan yapıyım bari bitane kaydirigubbakcemile3

canım bende sözde baslamıcaktım testlere bugun baslıcaktım duramadım dün yaptım
şimdi tekrar yapıcam bende, ihmal etme edacımm testleri calısmalıyızz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…