Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın kıslarrrrrrrrrrr.
bugun bende yaptim test diğerlerine gore daha koyu, 12.gün başlayın dedi bugun 12.gün sanırım gene 14.gün yumurtlayacam bennnnnnn )

günaydın kıslarrrrrrrrrrr.
bugun bende yaptim test diğerlerine gore daha koyu, 12.gün başlayın dedi bugun 12.gün sanırım gene 14.gün yumurtlayacam bennnnnnn )

oh ooh hadi hayırlısı..bol bol fikfik kaydirigubbakcemile3 bizde görürüz inşallah koyu koyu çizgilerr..

senemcim hoşgeldin canım.

forumda bir sorun var sanırım ben de sayfayı çok zor açıyorum nedense :uhm:

bebekiiim handeem sende hoşgeldin canımm..herhalde dayanamadı topic ateşimize,enerjimize akannehir

ayçaaaaaa kısss yine mi temizlik. anacım evin yerleri aşındı beeeeee :)))))))))))))

hoşbulduk senemcim. benim çizgi aynen yerinde sayıyor. daha bir koyulaşma yok. bakalım. seninki ne durumda canım?

aman yaa saat geçmek bilmiyo test yapcamya 4 saatim kaldı zati eğer akşam yumurtladıysam göz göre göre kaçırdım demektir kocişim inanmıyo bana yumurtluyom deyince artık kafası karıştı adamın kafamçokkarıştı

handem hiiç sorma yaa..benim çizgim ilk yaptığım güne oranla daha silik gibi sanki :sinifsinif: üfff anlayamıycam bu işi heralde benn... birazdan tekrar yapıcam test. herhalde baka baka karıştı kafamm kaydirigubbakcemile3 2. çizgi hep çıkıyor da sanki biraz azaldı gibi..neyse birazdan yapıcam sonucu yazarıım yine

:roflol: alemsin valla ya..merak etme içerde kalan olmuştur muhakkak.kısmette varsa bir damlası bile yeter hamiş olmaya..:1hug:

yaaa kızım kopardın beni kopardııııııııııınnnnnnnnn :roflol: o akrobatik hareketi bir anlat anacım noooollllur ahahahahahah opuyorumnanaktan

şimdi şöleeee handecimmm eeee kısaca 180 derece ani dönüş sonucu düşme tehlikesi atlatarak hedefi tutturamama diyelim biz buna yoksa beni burdan atmaları çok yakındır yaniiiii kaydirigubbakcemile

şimdi şöleeee handecimmm eeee kısaca 180 derece ani dönüş sonucu düşme tehlikesi atlatarak hedefi tutturamama diyelim biz buna yoksa beni burdan atmaları çok yakındır yaniiiii kaydirigubbakcemile

ayyy sibelcim çok yaşa sen emi :)))))))))) amaaan atmasınlar seni Allah korusun sen olmasan fikfik kalmaz bizim topic de :)))))))))))

bu arada gülaycımla hiç karşılaşamıyorum. gören bilen haber alan var mı kıssslar. değerlerim normal mi falan diye düşünüyordu en son.. merak ediyorum inşallah herşey yolundadir.

merhabalar arkadaşlar bende burda sizlerle daha önceleri sohbet eden biriydim şimdi yeni adımla girmek durumunda kaldım neyse bu önemli değil şimdi sizlere anlatmak istediğim bişi var ben son adetimi ağustosun 12 sinde gördüm son siklusum 52 gündü ve son adetimle birlikte bazı kürlker kullanmaya başladım ve sonuç olarak 3 eylülde yumurtladım yani adet günümüde sayarsak 12 sini yani 23. günüm de yumurtladım ki o ay dr a gittim kendiliğinden yumurtlaman çok zor demişti ki zaten ben bu ay bu kürleri yapana kadar hiç yumurtlama belirtisi akıntısı filan yaşamamıştım ama bu sefer rabbimin izni ve bu kürlerin vesilesi ile yumurtlamam oldu akıntım oldu ve kıpkırmızı çizgileri gördüm ve ilişki oldu yalnız o ilişkide sblkmbsr arkadaşın dediği gibi bi akrobatik hareket oldu yani açıkçası şöle eşim sık ilişkiden dolayı sertleşemiyordu dizlerimin ve dirseklerimin üzerinde durmak durumunda kaldım sonra spermler çıkmasın diye eşim ayaklarımdan ters bi şekilde takla atar gibi kaldırıp çevirdi ve ayaklarımı duvara dayadı yani çok güzel bir yöntemdi hiç bir şekilde bişi dışarı çıkmadı zaten onun öncesindede 1 er gün arayla ilişki oldu neyse gelelim sadette eylülün 3 ünde yumurtlamam oldu üzerine 15 gün sayarsak 18 inde test yapacağım arefe günü yada bayramdada olabilir ki sık sık test yaparım belirti varmı derseniz şöyle söliyim yumurtlama akıntısı oldu arkasından bi kaç gün sonra akıntım başladı beyazdı ve açık sarıya döndü sonra şimdi de şeffaf geliyor akıntım bayağı yoğun kasıklarımda ağrılar var aşırı değil az az ve şişkinlik var (adet belirtiside olabilir) bel ağrısı bazen var ama belki kendimi dinlediğim için olabilir sık idrara çıkıyorum ama bu 10 gündür var acaba sistit mi oldum göğüslerimde dolgunluk var ama acı filan hiç yok benim adetim yaklaşınca bile göğüslerim yumuşacıktır acımazda bu ilginç birde beni en çok ümitlendiren bişi var bu çok bariz bu sitede bazı arkadaşlardan duyduğum bir yöntem var ellerini iyice yıkadıktan sonra tuvalete oturur gibi çömelip orta parmağını vajinanın derinliklerine doğru sokuyoruz ve rahim elimize geliyorsa hamile değiliz ama eğer özellikle adet gününe yakın veya günündeyken eline gelmiyorsa hamilesin demek diyorlardıı ben bunu temmuz ayından beri biliyorum ve uyguluyordum hep rahim elime geldi hep ama inanın abartmıyorum ilk defa elim boşluğa gidiyor rahmimi bulamıyorum normalde baya ilerde ama parmağınızın yetişeceği kadar ilerde nasıl anlatsam kıkırdak üzeri etle kaplanmış yuvarlak uclu bi yapısı var ama şu an elime gelmiyor ne diyorsunuz kıslar diğer belirtiler ümit vermiyor bana çünki adet belirtileride hamilelik belirtilerine benzer ama bu durum çok ilginç ilk defa rahmime dokunamıyorum

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hic gulecegim yoktu öldümmmm burada sibelllllllllll alemsin kızzz )
merak etme birtanesi bile yeterli olacagı varsa gitmiştir bile )
biz reglim bittinden beri yogun bir tempo ile calısıyoruz gün aşırı.
bebekcimmmmmmmm napim anam bayram da geliyo baryam temizligi yapim dedim lülülülülülü lülülülülülü
hem ev isi, hemde baska is zor oluyor vallahi kurudum gittim kocamla birlikte sırnaşık şey

mesajım yukarıda kaldı sanırım güncelliyim :):teytey::teytey:

merhaba star, tekrar hoşgeldin diyelim o zaman :))))

inşallah hissettiğin gibi hamilesindir. biliyorsun belirtiler psikolojik olabiliyor ve regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor. bu yüzden lütfen kendini çok kaptırma ama umudunu da kaybetme :))))

benim takıldığım nokta rahmi elleme yöntemi.. yani bana çok doğru gelmedi bu yöntem. Allah korusun mikrop falan kapma riski fazla gibi geldi bana. hem bebek varsa çok kurcalamamak lazım belki de.. ne biliyim bana yanlış geldi ama tabi sen bilirsin.

Allah gönlüne göre versin canım...

aha işte benim adım çıktı azgın diye gelgelelim bakınız ayçacım yoğun tempo diyor, kurudum burda diyor anlayanaaaa kaydirigubbakcemile3 ay hep gülelim inşalla kızlar böyle allah neşemizi bozmasın, bu arada bana en yakın yumurtlayanda ayçaymış hadi bacım dayan bikaç gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…