Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

geçen ay o kadar ovulasyon testi yaptım, incir kürü felan bişi olmadı adet olmuştum...bu ay hiç ilgilenmedim test felanda yapmadım ama bu hafta göğüslerim çok ağrıyo adet olacağım zamanda ağrıyordu ama bu kadar değil adet olacağımda gece yatarken gündüz dokununca ağrıyordu şimdi yürürken bile ağrıyo....ovülasyon testi hamileykende gösteriyor diyorlar ya bende dün yaptım adetime var bir hafta felan daha ikinci çizgi ilk önce silikti sonra bayağı belirgeinleşti...acaba diyorum heyecan yaptım sizce de olur mu dersiniz....:)

10dkdan sonrasını dikkate alma canım bikaç gün daha yap bakalım inşallah hamişsindir.. Bende aynı senin gibiyim şuan Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı..

10dkdan sonrasını dikkate alma canım bikaç gün daha yap bakalım inşallah hamişsindir.. Bende aynı senin gibiyim şuan Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı..
Amin ...İnşallah canım ...iki üç dakika sonra belirginleşti uzun zamandan beri ilk defa bu kadar umutlandım bakalım....

Bu ay bende başlıyorum Ovulasyon testine. Her ay başka bir şeyle uğraşıyorum :) Bakalım bu sefer tutacak mı. Birde Preseed Jel kullanıcam bu ay. SAT 27 Temmuz BAT bilmiyorum her ay değişiyor. Bu ay 26 günde geldi geçen ay 31 di.

çevremdeki insanlara bakıyorum ilk aylarında hemen oluyorlar o beni stres yapıyor. vajinismus olduğumu kimse bilmediği için herkes bebek soruyor 1 yıl oldu daha yok mu gibisinden.

Vajinusmus azcik bende de var ama tedavi vs olmadim biraz sancili da olsa oluyo...
PRESEED JEL var denemenizi öneririm. Topiğide var burda. Ben bu ay ilk kez kullanıcam ama yorumlarda vajinismusa iyi geldiğini okumuştum.

Teşekkür ederim canım bi kaç gün daha beklemem lazım ozaman.. İnşallah umutlu bekleyişim mutlulukla devam eder..
Inşallah cnm Allah im isteyen herkese nasip etsin rabbim gmlundekini versin sanada beklemek cok zor biz iki sene sonra omutlulugu yasadk Allhm sanada nasip etsn insaallh

PRESEED JEL var denemenizi öneririm. Topiğide var burda. Ben bu ay ilk kez kullanıcam ama yorumlarda vajinismusa iyi geldiğini okumuştum.
ben vajinismusu tamamıyla atlattım bi sıkıntım yok çok şükür. bu ayda olmazsa genel muayene için doktora gitmeyi düşünüyorum. ondan sonra kullanabilirim daha da kayganlaştırması açısından.

Inşallah cnm Allah im isteyen herkese nasip etsin rabbim gmlundekini versin sanada beklemek cok zor biz iki sene sonra omutlulugu yasadk Allhm sanada nasip etsn insaallh
Amin.. İnşallah canım Hayal kırıklığı yaşamak çok zor inşallah bu ay umutlu bekleyişimiz mutlulukla devam eder.. Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için..

Kızlar 2 günde 1 ilişkiye girmemiz gerekio ya yumurtlamayı kaçırmamak için ve sperm kalitesi yüksek olsun diye. Peki 1 kere mi birlikte olmak gerekio sperm kalitesi için yoksa fark etmez mi?

Amin.. İnşallah canım Hayal kırıklığı yaşamak çok zor inşallah bu ay umutlu bekleyişimiz mutlulukla devam eder.. Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için..
Rica ederim nedemk cnm inan yardimci oluyosam cok mutlu olurum sormak istedgn bisey olursa herzman sorabilirsn bende cok okudum kadnlar kulbn ne yazmislar bi umut ariydm hep olursa herkese anlatcm yazcm diye kendime sz verdim cnm aklina takilan neolursa sorabilirsn nekadardir bekliysnz siz bizim bebisler bekletmeyi seviyolar galiba rabbim ol dedigi zman oluyo insaallh seninkide gelir artik :)

Kızlar 2 günde 1 ilişkiye girmemiz gerekio ya yumurtlamayı kaçırmamak için ve sperm kalitesi yüksek olsun diye. Peki 1 kere mi birlikte olmak gerekio sperm kalitesi için yoksa fark etmez mi?
Mrh cnm sana syle anlatiyim biz ucgun araliksz beraber oldukdan sonra oldu cnm ovulasyn testi kullandm ondan sonra rabbime sukurler olsnki iki ay olmk uzere insallh isteyn herkese nasip eder

Nşa
llah canım ben 2012 1 ocakta düşük yaptım 3aylıktı bi prensesim olucaktı ama melek oldu ondan sonra bi süre korunduk tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktum 1yıldırda istiyoruz ama olmuyo malesef bi sorunda yok ama bizim bebiş nazlı çıktı..

Mrh cnm sana syle anlatiyim biz ucgun araliksz beraber oldukdan sonra oldu cnm ovulasyn testi kullandm ondan sonra rabbime sukurler olsnki iki ay olmk uzere insallh isteyn herkese nasip eder
Amin canım inşallahhh bizde yaşarız o duyguyu :)
Ben ovulasyon testi yaptım ama iki gün yapamadım tatilde olduğum için 10. Ve 11. Gün. eve geldiğim gibi yapmaya devam ettim ama silik cıkıo 4 gündür. Yumurtlamam geçti mi hiç bilmiorum yarın 16. Günüm yapmaya devam edicem bakalım.
Bide sağ kasıgımda hafif ağrı başladı bugün yumurtlayacagım sandım tekrar ovulasyon yaptım ama yine silik anlayamadımmmm :#

kızlar ben iki ay önce yazmıştım şimdi hamileyim çok şükür ovu testiyle birlikte bu ay klomen kullandm ve hamile kaldım üstelik o hafta bi kere birlikte olmamıza rağmen uzun süredir olmayanlar doktor kontrolüyle bi denesin klomeni ben 6 aydır kalamıyodum hem düzensizlik vardı hemde polistik over

Meraba bişey sormak istiyorum bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım adetin 15.gününden itibaren yaptım ilk testte 2.çizgi ilk çizgî kadar koyuydu ondan sonrakiler hep silik bugün 20. Gün 2.çizgi hala silik çıkıyor silik çıkması ne demek?

Eklentiler

• image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…