Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah dogru zamanu geldiğinde hepimize anneligi nasip etsin inşallah... 3 ay az bi vakit paniklemek icin. Moral ve motivasyonunu yuksek tut
çevremdeki insanlara bakıyorum ilk aylarında hemen oluyorlar o beni stres yapıyor. vajinismus olduğumu kimse bilmediği için herkes bebek soruyor 1 yıl oldu daha yok mu gibisinden.

herkese merhaba dün ikinci çizgi silikti bugün ikisi de net sanırım 24-48 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek. Adetim çok düzenli olmadığı için bu testi deneyeyim dedim. Bakalım hayırlısı

Eklentiler

• DSC_2074.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 167
ayy bunaliyorum kizlar karnim agriyo simdiden 2 hafta var adete o kadar halsizim ki dokunsalar aglicam canim tatile bile gtmek istemiyor o derece siz düsünün:) icim sıkılıyor

Arkadaşlar merhaba... Bende bu işlerde acemiyim rica etsem yorum yaparmısınız yardımcı olmak adına... Aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi dün akşam üstü 6 da pozitif gibi... Sonra gece 1de yaptım aynı... Bu durumda bugünü değerlendirmemmi gerekiyor. Sabahki idrarı kullanmadım yanlış çıkabiliyormuş diye ikinci idrarı bekliyorum. Bu arada suda içmemem gerekiyor... Herhalde... 4 aydır deniyorum tutturamadım (

Eklentiler

• DSC_6651.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 217
canım ben hamileyim bugün öğrendim benm testimde aynı böyleydi hergün değerlendir ama sakın bebek düşünme allah gönlüne göre versin bende5. ayımda tutturdam allahım saglikla kucagımıza almayı nasip etsin

Testi kopkoyu gördüm sabah.Akşamda çalışma oldu....Şimdi yanlışmı yaptım ben yaa illa 24 saat sonramı olması gerekiyor acba benim gibi yapıp hamile kalan oldumu acaba....1 senedir uğraşıyorum...

Ilk kez ovulasyon testi kullanacagim. Geçtiğimiz 2 ay yumurtlama olmadi demişti dr.um . Bu ay var mi.sizce ?
Ben gecen ay ve bu ay test yaptim ama 2 aydir ovu.testte tek cizgi hep. Moralim bozuldu. Yumurtlamiyor muyum acaba diye. Böyle olmasi normal miymiş. 3.aya yumurtlar miyim. Yoksa sana bir tedavi mi uyguladı ?

kizlar benim yumurtlama gecmisti 2 yapmadim siliklesti diye bugun yapim bi dedim en son yaptigmdan koyu cikmis normal mi

Eklentiler

• 20150726_000907.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar ben hep 14.gün koyuyu yakalıyorum ama bu ay 12.gün koyuydu bugün 13.gün silik çıktı. Sizce yumurtlamışmıyımdır? Yoksa herzamanki gibi 14.gün koyulaşacak mı acaba testim?

Ben gecen ay ve bu ay test yaptim ama 2 aydir ovu.testte tek cizgi hep. Moralim bozuldu. Yumurtlamiyor muyum acaba diye. Böyle olmasi normal miymiş. 3.aya yumurtlar miyim. Yoksa sana bir tedavi mi uyguladı ?

Mrb canim. Hayir dr.bise vermedi bana ben incir kürü yaptım sadece 6 gün. Regl günüm yarinn umarim hamisimdir.

arkadaşlar merhaba, benim adetlerim düzenli. 4 aydır korunmuyoruz. 2 aydır da ovülasyon testi kullanıyorum. Yumurtlama dönemimi yakaladım. İlkinde çift çizgiyi gördüğüm akşam ve ertesi akşamı değerlendirdik. o ay adet oldum. diğer ay çift çizgiyi gördüğüm akşam ve sonraki iki geceyi değerlendirdik. bu ay yine adet oldum...

benim gibi ovülasyonda yumurtlama gününü tespit edip hamile kalamayanlar var mı?

Öncelikle herkese merhaba ben aramıza yeni katıldım..
Büyük ihtimal bu soruya çoğu kez cevap verilmiştir ama babada yardımcı olursanız çok sevinirim...
En 9 aylık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz ama allah henüz nasip etmedi

Neyse bende bu yumurta testinden yapmak istiyorum da bir kaç sorum olacak.....

Ürünün markasının bir önemi var mi yoksa herhangi bir cezadan herhangi bir ürünü alabilir miyim

Bu teste ne zaman başlayacağını..bu gün adetinin ikinci günü ne zaman başlanan gerekiyor bittiğinde mi

Ve yorumlardan okuduğum kadarı ile testin iki çizgisinde köyü olduğu zaman yumurtanın oluştuğu yada oluşacağı anlamına mi geliyor

Peki ilişkiye koyu çıktığı zaman mi girmek gerekiyor yoksa ertesi gün mu

merhaba laboguick aldım ben gittigidiyordan hem uygun hem de memnunum. adet dönemin kaç gün sürüyor. Mesela son adet tarihinden 14 gün geriye gittiğinde yumurtladığın tarihi bulursun. gerçi aydan aya birkaç gün oynayabilir bu tarih. adetin bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin. çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtanın çatlayacağı söyleniyor. ben forumda okurken testi alacağım sırada çift çizgi akşamı ve sonraki iki gece diye okudum canım.

[QE="bluehumma, post: 41919470, member: 694852"]merhaba laboguick aldım ben gittigidiyordan hem uygun hem de memnunum. adet dönemin kaç gün sürüyor. Mesela son adet tarihinden 14 gün geriye gittiğinde yumurtladığın tarihi bulursun. gerçi aydan aya birkaç gün oynayabilir bu tarih. adetin bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin. çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtanın çatlayacağı söyleniyor. ben forumda okurken testi alacağım sırada çift çizgi akşamı ve sonraki iki gece diye okudum canım.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canm benim adetim 7 gün sürüyor ve genelde 20 gün temiz kalıyorum ama mesela her ayın aynı gününde olmuyor bir iki gün geç ve erken oluyorum bu adetinin düzensiz olduğu anlamına gelmez değil mi

Mesela geçen ay ayın 30 olmuştum bu ay ayın 26 oldum....

Cok

CAnim gebelik varsa ovulasyonda silik degil koyu cikiyo catlama oluyomus gibi ben yasadigm icin yinede umidini kirmk istemem Allhim herkese o duyguyu yasatsn beklemk cok zor
Yumurtlamadan hemen sonramı pozitif olarak gidiyo yoksa adet dönemine yakınmı.. Bende aynı durumdayımda inşallah bebiş vardır Canım çok umutluyumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…