- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.141
koyuydu cnm ama adete 3 gün kalaydıDöngümü
Döngümüz hemen hemen aynı bende bikaç gün kala yapaym artık bari . İkinci çizgiler koyumuydu canım silik mi ?
çevremdeki insanlara bakıyorum ilk aylarında hemen oluyorlar o beni stres yapıyor. vajinismus olduğumu kimse bilmediği için herkes bebek soruyor 1 yıl oldu daha yok mu gibisinden.Allah dogru zamanu geldiğinde hepimize anneligi nasip etsin inşallah... 3 ay az bi vakit paniklemek icin. Moral ve motivasyonunu yuksek tut
Vajinusmus azcik bende de var ama tedavi vs olmadimçevremdeki insanlara bakıyorum ilk aylarında hemen oluyorlar o beni stres yapıyor. vajinismus olduğumu kimse bilmediği için herkes bebek soruyor 1 yıl oldu daha yok mu gibisinden.
Ben gecen ay ve bu ay test yaptim ama 2 aydir ovu.testte tek cizgi hep. Moralim bozuldu. Yumurtlamiyor muyum acaba diye. Böyle olmasi normal miymiş. 3.aya yumurtlar miyim. Yoksa sana bir tedavi mi uyguladı ?Ilk kez ovulasyon testi kullanacagim. Geçtiğimiz 2 ay yumurtlama olmadi demişti dr.um . Bu ay var mi.sizce ?
Yaaa tüh biz koyuyu görmeden bir önce calışma yaptık bide koyu günün gecesi işte amaaaan yaaa üffff...Neyse bu ayda olmadı hissediyorum allah bilir en iyisiniBEN SİZİN GİBİ YAPTIM AMA ARA VERMEYİN HERGÜÜN YAPIN SPERMLER HADİ ÖLÜSE BİZ İŞİ SAĞLAMA ALDIK
Ben gecen ay ve bu ay test yaptim ama 2 aydir ovu.testte tek cizgi hep. Moralim bozuldu. Yumurtlamiyor muyum acaba diye. Böyle olmasi normal miymiş. 3.aya yumurtlar miyim. Yoksa sana bir tedavi mi uyguladı ?
Öncelikle herkese merhababen aramıza yeni katıldım..
Büyük ihtimal bu soruya çoğu kez cevap verilmiştir ama babada yardımcı olursanız çok sevinirim...
En 9 aylık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz ama allah henüz nasip etmedi
Neyse bende bu yumurta testinden yapmak istiyorum da bir kaç sorum olacak.....
Ürünün markasının bir önemi var mi yoksa herhangi bir cezadan herhangi bir ürünü alabilir miyim
Bu teste ne zaman başlayacağını..bu gün adetinin ikinci günü ne zaman başlanan gerekiyor bittiğinde mi
Ve yorumlardan okuduğum kadarı ile testin iki çizgisinde köyü olduğu zaman yumurtanın oluştuğu yada oluşacağı anlamına mi geliyor
Peki ilişkiye koyu çıktığı zaman mi girmek gerekiyor yoksa ertesi gün mu
Insallah canim. Ben 2aydir ovu.test yaptim ama tek cizgiydi herhalde ben de yumurtlamadim .2-3 gun icinde regl bekliyorum. Ins agustosta hamile kalirim.Mrb canim. Hayir dr.bise vermedi bana ben incir kürü yaptım sadece 6 gün. Regl günüm yarinn umarim hamisimdir.
Yumurtlamadan hemen sonramı pozitif olarak gidiyo yoksa adet dönemine yakınmı.. Bende aynı durumdayımda inşallah bebiş vardır Canım çok umutluyumda..CAnim gebelik varsa ovulasyonda silik degil koyu cikiyo catlama oluyomus gibi ben yasadigm icin yinede umidini kirmk istemem Allhim herkese o duyguyu yasatsn beklemk cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?